Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ossa98 napisał(a):
Fajnie, że inna "bida" będzie miała szansę na dom:-)

Zobaczymy czy Pan bedzie zainteresowany innym psiakiem ;)
Pan wydaje sie być bardzo ok pod wieloma względami. I jesli tylko bedzie chciał zaproponuję Mu inne psiaki, jeszcze nie wiem które ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Zobaczymy czy Pan bedzie zainteresowany innym psiakiem ;)
Pan wydaje sie być bardzo ok pod wieloma względami. I jesli tylko bedzie chciał zaproponuję Mu inne psiaki, jeszcze nie wiem które ;)

pewnie,warto sprobowac.Przed ewentualna adopcja i tak domek trzeba sprawdzic ,zeby pozniej nie okazalo sie ,ze pies 24 h/dobe w kojcu siedzi. W sumie to nie jestem w ogole zwolenniczka kojcow,jesli juz to dobrze ocieplona ,porzadna buda i ogrodzenie ,przez ktore pies nie zwieje. Nie wiem jakie zadanie pies w kojcu ma spelniac..(dzwonka do drzwi ???)

Posted

Niebieska713 napisał(a):
No to ja ZATTROLUJE i ZASPAMUJE na tym watku...i dam deklaracje stala miesieczna na hotelik,dopoki psiak nie znajdzie domku. 20 zl,od czerwca.

Cioteczko,

kiedy możemy spodziwać sie uregulowania deklaracji za czerwiec?? Za lipiec też nie mamy, ale jeszcze został jeden dzien lipca :)
Poproszę o informację, gdyż tylko Ty zalegasz z płatnością za czerwiec :)

Posted

Jak przeczytalam o tym kojcu to az mnie ciarki przeszly. On jest Dogowaty a Dogowate nie nadaja sie na zewnatrz . Ani w zimie bo krotka siersc a brzuszek prawie goly ,ani w lecie bo bardzo latwo o przegrzanie . Pozatym Dogowate maja w genach przebywanie blisko z czlowiekiem. Czy wiecie ze rasowy Dog umiera z depresji pozostawiony sam Np w kojcu . W ksiazkach o Dogach to wyczytalam.

Kojec -NIE !!!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Cześć Brutek :)

Ciocia Ziutka obiecała porobić małemu ogłoszonka :)

Zgadza się i jak skończę robić to powklejam linki na wątek :)