Ellig Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dzien dobry!:) Czesc Brutus, co tam?Jak wizyta przeadopcyjna udalo sie cos zalatwic? Quote
obraczus87 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Niestety Ania z Olsztyna nie skontaktowała się ze mną ale nie było Jej też wczoraj na Dogo.. a numeru telefonu nie posiadam:( Poprosiłam Magenke aby spróbowała coś zadziałac. Czekam na rezultaty.... Poprosiłam też Astaroth, aby zajrzała na wątek. Wiem, że Natalia woli siedzieć z psami niż przed monitorem, ale mam nadzieje ze znajdzie czas :) Quote
Astaroth Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [FONT=Tahoma]zaglądam, zaglądam tylko przeważnie jak już przejrzę wszystkie wątki moich psiaków to nie starcza czasu na odpisanie :)[/FONT] [FONT=Tahoma]Jeśli chodzi o Brutuska to jest coraz gorszy, to chyba przez dziewczynki z jego haremu, biegają całym stadem, napadają na niewinnego człowieka, skaczą, łapią zębami za ręce, przeważnie jeszcze cali mokrzy, prosto po kąpieli w stawie, brutalnie domagają się smakołyków (tak je rozpuściły odwiedzające ciotki że teraz jak się nie ma ciastek to Brutus gotów rękę odgryźć :mad:). Pół biedy jak są jeszcze przed kąpielą, bo teraz ulubione ich zajęcie to ganianie w wodzie, ale jak już są mokre całe w błocie i rzęsie i tak napadną w czwórkę to ubrania do prania. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety jeśli chodzi o smycz to panikuje bardzo. Próbowałam już przyczepiać mu smycz do obroży i zostawiać, ale kończy się to tak że przywiera do ziemi i nie chce się ruszyć, albo wpada jak szalony do boksu i wciska się w kąt. W sumie dobry pomysł żeby mu pokazać na innym psie że smycz to nic strasznego ale sąsiadki się do prezentacji nie nadają bo efekt może być odwrotny, chociaż jak któraś jest na smyczy a Brutek biega to się smyczą nie przejmuje tylko wykorzystuje okazje żeby wytarmosić uwiązaną koleżankę. Zresztą dżentelmen z niego żaden, Buba i Myszka to mu się jeszcze odgryzają ale Niunie męczy strasznie a ona się go trochę boi więc od razu pokazuje brzuch. [/FONT] [FONT=Tahoma]Ogólnie wariatkowo z tymi szczeniakami :roll:[/FONT] Quote
phase Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 `. obraczus87 Ania rzadko jest na dogo mogę Ci dać na PW jej tel. Quote
RenW Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Astaroth napisał(a):[FONT=Tahoma]zaglądam, zaglądam tylko przeważnie jak już przejrzę wszystkie wątki moich psiaków to nie starcza czasu na odpisanie :)[/FONT] [FONT=Tahoma]Jeśli chodzi o Brutuska to jest coraz gorszy, to chyba przez dziewczynki z jego haremu, biegają całym stadem, napadają na niewinnego człowieka, skaczą, łapią zębami za ręce, przeważnie jeszcze cali mokrzy, prosto po kąpieli w stawie, brutalnie domagają się smakołyków (tak je rozpuściły odwiedzające ciotki że teraz jak się nie ma ciastek to Brutus gotów rękę odgryźć :mad:). Pół biedy jak są jeszcze przed kąpielą, bo teraz ulubione ich zajęcie to ganianie w wodzie, ale jak już są mokre całe w błocie i rzęsie i tak napadną w czwórkę to ubrania do prania. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety jeśli chodzi o smycz to panikuje bardzo. Próbowałam już przyczepiać mu smycz do obroży i zostawiać, ale kończy się to tak że przywiera do ziemi i nie chce się ruszyć, albo wpada jak szalony do boksu i wciska się w kąt. W sumie dobry pomysł żeby mu pokazać na innym psie że smycz to nic strasznego ale sąsiadki się do prezentacji nie nadają bo efekt może być odwrotny, chociaż jak któraś jest na smyczy a Brutek biega to się smyczą nie przejmuje tylko wykorzystuje okazje żeby wytarmosić uwiązaną koleżankę. Zresztą dżentelmen z niego żaden, Buba i Myszka to mu się jeszcze odgryzają ale Niunie męczy strasznie a ona się go trochę boi więc od razu pokazuje brzuch. [/FONT] [FONT=Tahoma]Ogólnie wariatkowo z tymi szczeniakami :roll:[/FONT] No to niezłe bezhołowie..:D:D:D:D Brutunio się rozbisurmanił nam.:mad::mad::evil_lol: Quote
ossa98 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Brutusku, tak trzymać!:evil_lol:;) Karzystaj z życia maksymalnie!:lol: Quote
obraczus87 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='AguusS__x33']`. obraczus87 Ania rzadko jest na dogo mogę Ci dać na PW jej tel. Podaj poproszę. Natalia, to Ci dopiero chłopak się rozbrykał :) BRUTUS teraz zamiast brykania, nauka chodzenia na smyczy :D Quote
obraczus87 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Wizyta odbędzie najprawdopodobniej w sobotę :) Quote
Ellig Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Wizyta odbędzie najprawdopodobniej w sobotę :) Trzymam kciuki za udana wizyte!:) Ale z Brutuska rozrabiaka sie robi, no no:) Quote
Plicha Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Też trzymam kciuki :) Psiaki łobuzują ile wlezie, taka zaleta młodości :) Quote
Lolalola Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Brutunio nie gentleman???nie wierze az hahahhaa:):) Quote
Lu_Gosiak Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Wizyta odbędzie najprawdopodobniej w sobotę :) Brutusku trzymam kciuki i nie puszczam do soboty:thumbs::thumbs: Quote
Kinia1984 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 normalnie zorganizowana grupa przestępcza ciastkowych napadaczy:evil_lol: Brutus&Aniołki Charliego:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Kinia1984 napisał(a):normalnie zorganizowana grupa przestępcza ciastkowych napadaczy:evil_lol: Brutus&Aniołki Charliego:evil_lol: Dobrze to ujęłaś :) :) :) !!! Quote
ossa98 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Noo, ciekawe jak wypadnie ta wizyta. Nie moge doczekać się sprawozdania... Quote
Aliszcze Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 już teraz trzymam kciuki za wizytę;) fajnie by było, gdyby to był Ten Jedyny domek dla Brutuska:) Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 UWAGA !!! :razz::razz::razz: Wizyta odbędzie się jutro o godzinie 14 ! Wizyte wykonają dwie Cioteczki z Olsztyna- Ania i Jagoda! Mam pewnośc, że dziewczyny prześwietla Pana :diabloti: bo jak wiadomo dom dla Brutusa MUSI byc wyjątkowy :eviltong: TRZYMAJMY KCIUKI !!!!!!!!!!!! :) :loveu::loveu::loveu: Quote
phase Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 `. Oj na pewno prześwietlą. ;);) No to pozostaje nam tylko czekać. A jak jest z Brutuskiem i ze smyczą?. Quote
Recommended Posts