Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Ania z Olsztyna nie skontaktowała się ze mną ale nie było Jej też wczoraj na Dogo.. a numeru telefonu nie posiadam:( Poprosiłam Magenke aby spróbowała coś zadziałac. Czekam na rezultaty....

Poprosiłam też Astaroth, aby zajrzała na wątek. Wiem, że Natalia woli siedzieć z psami niż przed monitorem, ale mam nadzieje ze znajdzie czas :)

Posted

[FONT=Tahoma]zaglądam, zaglądam tylko przeważnie jak już przejrzę wszystkie wątki moich psiaków to nie starcza czasu na odpisanie :)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jeśli chodzi o Brutuska to jest coraz gorszy, to chyba przez dziewczynki z jego haremu, biegają całym stadem, napadają na niewinnego człowieka, skaczą, łapią zębami za ręce, przeważnie jeszcze cali mokrzy, prosto po kąpieli w stawie, brutalnie domagają się smakołyków (tak je rozpuściły odwiedzające ciotki że teraz jak się nie ma ciastek to Brutus gotów rękę odgryźć :mad:). Pół biedy jak są jeszcze przed kąpielą, bo teraz ulubione ich zajęcie to ganianie w wodzie, ale jak już są mokre całe w błocie i rzęsie i tak napadną w czwórkę to ubrania do prania. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Niestety jeśli chodzi o smycz to panikuje bardzo. Próbowałam już przyczepiać mu smycz do obroży i zostawiać, ale kończy się to tak że przywiera do ziemi i nie chce się ruszyć, albo wpada jak szalony do boksu i wciska się w kąt. W sumie dobry pomysł żeby mu pokazać na innym psie że smycz to nic strasznego ale sąsiadki się do prezentacji nie nadają bo efekt może być odwrotny, chociaż jak któraś jest na smyczy a Brutek biega to się smyczą nie przejmuje tylko wykorzystuje okazje żeby wytarmosić uwiązaną koleżankę. Zresztą dżentelmen z niego żaden, Buba i Myszka to mu się jeszcze odgryzają ale Niunie męczy strasznie a ona się go trochę boi więc od razu pokazuje brzuch. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Ogólnie wariatkowo z tymi szczeniakami :roll:[/FONT]

Posted

Astaroth napisał(a):
[FONT=Tahoma]zaglądam, zaglądam tylko przeważnie jak już przejrzę wszystkie wątki moich psiaków to nie starcza czasu na odpisanie :)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jeśli chodzi o Brutuska to jest coraz gorszy, to chyba przez dziewczynki z jego haremu, biegają całym stadem, napadają na niewinnego człowieka, skaczą, łapią zębami za ręce, przeważnie jeszcze cali mokrzy, prosto po kąpieli w stawie, brutalnie domagają się smakołyków (tak je rozpuściły odwiedzające ciotki że teraz jak się nie ma ciastek to Brutus gotów rękę odgryźć :mad:). Pół biedy jak są jeszcze przed kąpielą, bo teraz ulubione ich zajęcie to ganianie w wodzie, ale jak już są mokre całe w błocie i rzęsie i tak napadną w czwórkę to ubrania do prania. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Niestety jeśli chodzi o smycz to panikuje bardzo. Próbowałam już przyczepiać mu smycz do obroży i zostawiać, ale kończy się to tak że przywiera do ziemi i nie chce się ruszyć, albo wpada jak szalony do boksu i wciska się w kąt. W sumie dobry pomysł żeby mu pokazać na innym psie że smycz to nic strasznego ale sąsiadki się do prezentacji nie nadają bo efekt może być odwrotny, chociaż jak któraś jest na smyczy a Brutek biega to się smyczą nie przejmuje tylko wykorzystuje okazje żeby wytarmosić uwiązaną koleżankę. Zresztą dżentelmen z niego żaden, Buba i Myszka to mu się jeszcze odgryzają ale Niunie męczy strasznie a ona się go trochę boi więc od razu pokazuje brzuch. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Ogólnie wariatkowo z tymi szczeniakami :roll:[/FONT]

No to niezłe bezhołowie..:D:D:D:D Brutunio się rozbisurmanił nam.:mad::mad::evil_lol:

Posted

[quote name='AguusS__x33']`. obraczus87 Ania rzadko jest na dogo mogę Ci dać na PW jej tel.

Podaj poproszę.

Natalia, to Ci dopiero chłopak się rozbrykał :) BRUTUS teraz zamiast brykania, nauka chodzenia na smyczy :D

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wizyta odbędzie najprawdopodobniej w sobotę :)

Trzymam kciuki za udana wizyte!:)
Ale z Brutuska rozrabiaka sie robi, no no:)

Posted

UWAGA !!! :razz::razz::razz:

Wizyta odbędzie się jutro o godzinie 14 ! Wizyte wykonają dwie Cioteczki z Olsztyna- Ania i Jagoda! Mam pewnośc, że dziewczyny prześwietla Pana :diabloti: bo jak wiadomo dom dla Brutusa MUSI byc wyjątkowy :eviltong:

TRZYMAJMY KCIUKI !!!!!!!!!!!! :)

:loveu::loveu::loveu: