Lolalola Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Rany Boskie jak mozna wyrzucic takie bezbronne pieknosci:(:( Umre,umre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tora&Faro Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 A ja dzisiaj odwiedziłam Brutuska:) Próbowałam go wygłaskać ale się nie dało, bo był zbyt zajęty;)...przez cały czas szalał z Bubą i Myszką, przybiegał tylko od czasu do czasu po smakołyczki:) Ale powiem Wam że jak dla mnie, to od naszej ostatniej wizyty chłopak zrobił spore postępy...mam wrażenie że już się aż tak bardzo nie boi, a do Mamy Natalii podchodzi zupełnie na luzie i wystawia brzuszek do głaskania:) aż miło patrzeć:) Wyraźnie służy mu towarzystwo innych psiaków, bawi się...szaleje...to już nie jest smutny pies:) Później wstawię trochę fotek bo zrobiliśmy sporo. Quote
Tora&Faro Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Proszę bardzo oto dzisiejszy Brutusek:) Tak pięknie pozwalam się głaskać:) (mam nadzieję że Mama Natalii nie będzie miała nic przeciwko temu że wstawiłam fotki:)) Czekamy na smakołyki.... Quote
Wisełka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ale z Brutuska to "bydlak" czyt. wielkiiiiiiiiiiiiiiii pies :evil_lol: A ode mnie kosteczkę zawiozłaś ciotka??? :cool3: Quote
Tora&Faro Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Zawiozłam:) psiaki dostały smakołyczki i kostki do gryzienia:) a od Cioci Ellig wędzone uszy:) Nudzić się nie będą;) Quote
RenW Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 :multi:Cudny ten nasz Brutusek!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Niesamowicie Piekny z niego chlopak. Widac ze bedzie duzy, nogi taaaaaakie dlugasne :) :) :) Quote
obraczus87 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dziekuje Gosiu! Brutusek w ogóle nie ma oporów do Mamy Natalii :) Dziekuje za zdjecia. On jest takie piekny !!!!! To do jakiej rasy Go przypisujemy ?? :eviltong: Quote
papryka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 piekny jest ten brutusek:))))))) myzianko dla niego:) Quote
Wisełka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='obraczus87'] To do jakiej rasy Go przypisujemy ?? :eviltong: Ja myślę że do tej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, to kwestia czasu i mu Brutusio dorówna :diabloti: Quote
obraczus87 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 A teraz tak na serio :) bede pisac tekst do ogloszen dla Brutuska, dlatego chcialabym wiedziec czy w ogloszeniach piszemy w jakim typie rasy jest Brutuek?? Quote
Guest Madziadalena Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Przystojniak jak się patrzy :loveu: Quote
ossa98 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 O bokserze nie wspominałabym, bo raczej niepodobny. Więcej ma z Amstaffa i Doga. Problem w tym, że słowo Amstaff źle się kojarzy... Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 zgadza sie asty zle sie kojarza:(a szkoda bo sa gdy sa dobrze wychowane to fajne psy i juz;)......ale skoro nie da sie sprecyzowac za bardzo rasy Brutunia,mozna pisac po prostu w typie doga.... Quote
obraczus87 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dobrze to napisze ze w typie Doga :) :) :) A teraz przepraszam :( Kochani, zajrzyjcie na ten watek. Jest bardzo krótki, JEDEN post. Ona zawsze pomaga, wozi psiaki.. nie wazne czy transport ma byc w nocy czy w dzien, Ona zawsze jest chetna do pomocy.... jednak teraz Jej pies potrzebuje Nas... zajrzyjcie. Może grosik do grosika i uda nam sie zebrac pieniazki na zakup karmy?? :roll: http://www.dogomania.pl/threads/188223-Kazan-prosi-o-resztki-karmy-typy-hepatic-%28Warszawa Quote
Awit Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dla mnie on od początku, znaczy 1szego spojrzenia, jest w typie doga. 100% typ doga. Quote
Recommended Posts