Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzisiaj odwiedziłam Brutuska:) Próbowałam go wygłaskać ale się nie dało, bo był zbyt zajęty;)...przez cały czas szalał z Bubą i Myszką, przybiegał tylko od czasu do czasu po smakołyczki:) Ale powiem Wam że jak dla mnie, to od naszej ostatniej wizyty chłopak zrobił spore postępy...mam wrażenie że już się aż tak bardzo nie boi, a do Mamy Natalii podchodzi zupełnie na luzie i wystawia brzuszek do głaskania:) aż miło patrzeć:)

Wyraźnie służy mu towarzystwo innych psiaków, bawi się...szaleje...to już nie jest smutny pies:)

Później wstawię trochę fotek bo zrobiliśmy sporo.

Posted

Proszę bardzo oto dzisiejszy Brutusek:)

Tak pięknie pozwalam się głaskać:) (mam nadzieję że Mama Natalii nie będzie miała nic przeciwko temu że wstawiłam fotki:))

Czekamy na smakołyki....

Posted

[quote name='obraczus87']
To do jakiej rasy Go przypisujemy ?? :eviltong:

Ja myślę że do tej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, to kwestia czasu i mu Brutusio dorówna :diabloti:

Guest Madziadalena
Posted

Przystojniak jak się patrzy :loveu:

Posted

zgadza sie asty zle sie kojarza:(a szkoda bo sa gdy sa dobrze wychowane to fajne psy i juz;)......ale skoro nie da sie sprecyzowac za bardzo rasy Brutunia,mozna pisac po prostu w typie doga....

Posted

Dobrze to napisze ze w typie Doga :) :) :)

A teraz przepraszam :(

Kochani,

zajrzyjcie na ten watek. Jest bardzo krótki, JEDEN post. Ona zawsze pomaga, wozi psiaki.. nie wazne czy transport ma byc w nocy czy w dzien, Ona zawsze jest chetna do pomocy.... jednak teraz Jej pies potrzebuje Nas... zajrzyjcie. Może grosik do grosika i uda nam sie zebrac pieniazki na zakup karmy?? :roll:

http://www.dogomania.pl/threads/188223-Kazan-prosi-o-resztki-karmy-typy-hepatic-%28Warszawa