RenW Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='obraczus87']Wiemy wiemy :D Ojcem Brutusa jest GUARO, którego adoptowała Ciocia Ossa :)[/QUOTE] Toś mnie przywołała..:oops::D:D:D oczywiście, że tak..:turn-l: cosik mi się pokićkało:-?:errrr::lying::wallbash:, chwilowe zaćmienie, czy jaka cholera..??:tard: :hmmmm: Ale Guaro to wielorasowy jest, tak? A jakie cechy w nim przeważają, której rasy? Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='RenW']Toś mnie przywołała..:oops::D:D:D oczywiście, że tak..:turn-l: cosik mi się pokićkało:-?:errrr::lying::wallbash:, chwilowe zaćmienie, czy jaka cholera..??:tard: :hmmmm: Ale Guaro to wielorasowy jest, tak? A jakie cechy w nim przeważają, której rasy?[/QUOTE] Ossa widzi w Nim Rhodesiana :) Quote
RenW Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Wpłynęła wpłata od czerdy - 20,-..wydaje mi się, że niedeklarowana.. chyba, że coś pominęłam.:roll: Serdecznie dziękujemy Cioteczce!:loveu: Zbliża się koniec miesiąca więc upraszam Cioteczki o terminowe dokonanie deklarowanych wpłat! Jeśli to możliwe, to bardzo proszę:p Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='RenW']Wpłynęła wpłata od czerdy - 20,-..wydaje mi się, że niedeklarowana.. chyba, że coś pominęłam.:roll: Serdecznie dziękujemy Cioteczce!:loveu: Zbliża się koniec miesiąca więc upraszam Cioteczki o terminowe dokonanie deklarowanych wpłat! Jeśli to możliwe, to bardzo proszę:p Ciocia Czerda bardzo często tak wpłaca pieniazki ;) Ja tez bardzo prosze o terminowość ;) Quote
RenW Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='obraczus87']Ciocia Czerda bardzo często tak wpłaca pieniazki ;) Ja tez bardzo prosze o terminowość ;) Musze pochwalić Cioteczki i Wujka, bo i tak bardzo ładnie, regularnie pieniążki spływają.. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Brutuska, za to, że jesteście, za pamięć, że wspieracie finansowo i mentalnie; Wasza obecność i duchowe wsparcie jest nieocenione, nieprzeliczalne.. Dla Brutusa to bardzo dużo, to jego być albo nie być, to furtka, to przepustka do lepszej egzystencji na jaką niewątpliwie zasługuje każda żywa istota. To dla Was Kochani:lol: Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='RenW']Musze pochwalić Cioteczki i Wujka, bo i tak bardzo ładnie, regularnie pieniążki spływają.. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Brutuska, za to, że jesteście, za pamięć, że wspieracie finansowo i mentalnie; Wasza obecność i duchowe wsparcie jest nieocenione, nieprzeliczalne.. Dla Brutusa to bardzo dużo, to jego być albo nie być, to furtka, to przepustka do lepszej egzystencji na jaką niewątpliwie zasługuje każda żywa istota. To dla Was Kochani:lol: OCHO :D Cioci RenW zebrało się na wyznania :eviltong: Ale ja sie tez pod tymi słowami podpisuję!!!!! Gdyby nie WY, Brutuska mogłoby już nie być tutaj z Nami!!! A tak czeka spokojnie na swoją szansę :) :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='obraczus87']OCHO :D Cioci RenW zebrało się na wyznania :eviltong: Ale ja sie tez pod tymi słowami podpisuję!!!!! Gdyby nie WY, Brutuska mogłoby już nie być tutaj z Nami!!! A tak czeka spokojnie na swoją szansę :) :loveu::loveu::loveu: Jakoś tak..;):evil_lol::evil_lol: wyznaniowy mam dzisiaj dzień, sentymentalny jakichś...:razz::diabloti::diabloti:Poza tym miesiąc współpracy się kończy więc trza podsumować co nieco..:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
kizimizi Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 zagladam po dłuższej przerwie do naszego chłopczyka i od razu pytam jak sie miewa? Quote
kaskadaffik Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A ja myślę , że nam się Brutusek nie obrazi jak tu na bazarek zaproszę :) http://www.dogomania.pl/threads/188041-Dla-Ciebie-Psa-Kota-na-Mielec-i-nie-tylko-do-04.07?p=14927915#post14927915 Quote
ossa98 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Tata Brutuska czyli Guaro z boksera ma niewiele - chyba tylko gatunek i kolor sierści (jak dla mnie). Mordka Guarcia i postura jest bardziej molosowata - trochę z Tosy, trochę z Broholmera, trochę z Boerboela. Pod kątem psychiki też bardziej ociężałego molosa przypomina - nie jest szalonym, wiecznie zabawowym i energicznym boksiakiem, a statecznym i zrównoważonym, majestatycznym psem. Moja znajoma od rhodesianów - wielokrotnie już wspominana na tym wątku (pozdrawiam ją serdecznie:-)) - widzi w nim z kolei mieszańca z rhodkiem bo ma rhodesianowe białe znaczenia na klatce piersiowej i łapkach. Ale takie "znaki szczególne" są odpowiednie dla wielu ras. Mizianki dla Brutusia - Guarkowego synusia:-) Broholmer - Tosa Inu Quote
Lolalola Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 kochany Brutusku,zagladam i ja do Ciebie wieczorkiem?humorek lepszy?kolorowych;) Quote
obraczus87 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Hello Brutunio, jutro Cię wymiziam osobiście :) Quote
Ellig Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='obraczus87']Hello Brutunio, jutro Cię wymiziam osobiście :)[/QUOTE] Dzien dobry!:) Ode mnie tez poprosze wymiziac Brutuska:) Quote
Ellig Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='RenW']Mój mąż choruje na tosę :):)[/QUOTE] Ren a nie moze zachorowac na Brutusa ?:):):) Quote
obraczus87 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Ellig']Dzien dobry!:) Ode mnie tez poprosze wymiziac Brutuska:)[/QUOTE] Oczywiście :) [quote name='Ellig']Ren a nie moze zachorowac na Brutusa ?:):):)[/QUOTE] No właśnie.... :evil_lol: Quote
ossa98 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 jutro Cię wymiziam osobiście Szkoda, że mam tak daleko. Sama chętnie wyściskałabym Brutusa:-) Quote
Lolalola Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ja tez bardzo prosze o wymizianie ode mnie Brutunia:)i taki specjalny cmok prosto w mokry nos;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='obraczus87']Hello Brutunio, jutro Cię wymiziam osobiście :)[/QUOTE] ale masz fajnie:):) ...to ode mnie Go podrap za uszkiem:) Quote
Olga7 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jesli jeśli dasz radę cioteczko obraczuś -to i od ciotki Olgi też mizianko oczywiscie -i to duże :). :loveu::loveu::loveu: Pamiętaj proszę !! Quote
papryka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Martus jak tam szczenior???:) jakie postepy???:) i buziaczek w psiaczek dla niunka oczywiscie:) Quote
RenW Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 I ode mnie też mizianko dla Brutunia:loveu::loveu::loveu: Doszła wpłata od Ziutki i Babci Ziutki razem 40,- Dziękujemy!!:lol::lol: Quote
Recommended Posts