Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Wiemy wiemy :D Ojcem Brutusa jest GUARO, którego adoptowała Ciocia Ossa :)[/QUOTE]
Toś mnie przywołała..:oops::D:D:D oczywiście, że tak..:turn-l: cosik mi się pokićkało:-?:errrr::lying::wallbash:, chwilowe zaćmienie, czy jaka cholera..??:tard: :hmmmm: Ale Guaro to wielorasowy jest, tak? A jakie cechy w nim przeważają, której rasy?

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RenW']Toś mnie przywołała..:oops::D:D:D oczywiście, że tak..:turn-l: cosik mi się pokićkało:-?:errrr::lying::wallbash:, chwilowe zaćmienie, czy jaka cholera..??:tard: :hmmmm: Ale Guaro to wielorasowy jest, tak? A jakie cechy w nim przeważają, której rasy?[/QUOTE]

Ossa widzi w Nim Rhodesiana :)

Posted

Wpłynęła wpłata od czerdy - 20,-..wydaje mi się, że niedeklarowana.. chyba, że coś pominęłam.:roll:
Serdecznie dziękujemy Cioteczce!:loveu:

Zbliża się koniec miesiąca więc upraszam Cioteczki o terminowe dokonanie deklarowanych wpłat!

Jeśli to możliwe, to bardzo proszę:p

Posted

[quote name='RenW']Wpłynęła wpłata od czerdy - 20,-..wydaje mi się, że niedeklarowana.. chyba, że coś pominęłam.:roll:
Serdecznie dziękujemy Cioteczce!:loveu:

Zbliża się koniec miesiąca więc upraszam Cioteczki o terminowe dokonanie deklarowanych wpłat!
Jeśli to możliwe, to bardzo proszę:p

Ciocia Czerda bardzo często tak wpłaca pieniazki ;)

Ja tez bardzo prosze o terminowość ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Ciocia Czerda bardzo często tak wpłaca pieniazki ;)

Ja tez bardzo prosze o terminowość ;)
Musze pochwalić Cioteczki i Wujka, bo i tak bardzo ładnie, regularnie pieniążki spływają.. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Brutuska, za to, że jesteście, za pamięć, że wspieracie finansowo i mentalnie; Wasza obecność i duchowe wsparcie jest nieocenione, nieprzeliczalne.. Dla Brutusa to bardzo dużo, to jego być albo nie być, to furtka, to przepustka do lepszej egzystencji na jaką niewątpliwie zasługuje każda żywa istota.

To dla Was Kochani:lol:

Posted

[quote name='RenW']Musze pochwalić Cioteczki i Wujka, bo i tak bardzo ładnie, regularnie pieniążki spływają.. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Brutuska, za to, że jesteście, za pamięć, że wspieracie finansowo i mentalnie; Wasza obecność i duchowe wsparcie jest nieocenione, nieprzeliczalne.. Dla Brutusa to bardzo dużo, to jego być albo nie być, to furtka, to przepustka do lepszej egzystencji na jaką niewątpliwie zasługuje każda żywa istota.

To dla Was Kochani:lol:

OCHO :D Cioci RenW zebrało się na wyznania :eviltong: Ale ja sie tez pod tymi słowami podpisuję!!!!!

Gdyby nie WY, Brutuska mogłoby już nie być tutaj z Nami!!! A tak czeka spokojnie na swoją szansę :) :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='obraczus87']OCHO :D Cioci RenW zebrało się na wyznania :eviltong: Ale ja sie tez pod tymi słowami podpisuję!!!!!

Gdyby nie WY, Brutuska mogłoby już nie być tutaj z Nami!!! A tak czeka spokojnie na swoją szansę :) :loveu::loveu::loveu:
Jakoś tak..;):evil_lol::evil_lol: wyznaniowy mam dzisiaj dzień, sentymentalny jakichś...:razz::diabloti::diabloti:Poza tym miesiąc współpracy się kończy więc trza podsumować co nieco..:eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

Tata Brutuska czyli Guaro z boksera ma niewiele - chyba tylko gatunek i kolor sierści (jak dla mnie). Mordka Guarcia i postura jest bardziej molosowata - trochę z Tosy, trochę z Broholmera, trochę z Boerboela. Pod kątem psychiki też bardziej ociężałego molosa przypomina - nie jest szalonym, wiecznie zabawowym i energicznym boksiakiem, a statecznym i zrównoważonym, majestatycznym psem.
Moja znajoma od rhodesianów - wielokrotnie już wspominana na tym wątku (pozdrawiam ją serdecznie:-)) - widzi w nim z kolei mieszańca z rhodkiem bo ma rhodesianowe białe znaczenia na klatce piersiowej i łapkach. Ale takie "znaki szczególne" są odpowiednie dla wielu ras.

Mizianki dla Brutusia - Guarkowego synusia:-)

Broholmer -

Tosa Inu

Posted

[quote name='obraczus87']Hello Brutunio, jutro Cię wymiziam osobiście :)[/QUOTE]

Dzien dobry!:)
Ode mnie tez poprosze wymiziac Brutuska:)

Posted

[quote name='Ellig']Dzien dobry!:)
Ode mnie tez poprosze wymiziac Brutuska:)[/QUOTE]

Oczywiście :)

[quote name='Ellig']Ren a nie moze zachorowac na Brutusa ?:):):)[/QUOTE]

No właśnie.... :evil_lol:

Posted

Jesli jeśli dasz radę cioteczko obraczuś -to i od ciotki Olgi też mizianko oczywiscie -i to duże :). :loveu::loveu::loveu: Pamiętaj proszę !!