Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RenW napisał(a):
Patrzę czy wątki nie pomyliłam...:crazyeye::crazyeye:
Na szybko przeczytałam wszystkie wpisy, teraz wybywam, jak wrócę to się z Wami policzę..:mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti:

Czekamy z wielkim utęsknieniem :diabloti:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czekamy z wielkim utęsknieniem :diabloti:

A się nie policzę z Wami...:shake:Tylko mi tu nie gadać więcej o próżniaczym życiu, bo pełnowartościowe prowadzę..i się zeźlę:evil_lol::diabloti::diabloti: Solidarnie uprzedzam, rękę mam coraz sprawniejszą, mogę przyłożyć boleśnie.:D:D:D:D:diabloti: Do życia wracam ze zdwojoną siłą..:diabloti: Co nas nie zabije to nas wzmocni - potwierdzam - przetestowane na własnej skórze.

Na rehabilitacji byłam, wróciłam padnięta...nie mam siły na nic więcej...na hulanki też nie...;):diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
A się nie policzę z Wami...:shake:Tylko mi tu nie gadać więcej o próżniaczym życiu, bo pełnowartościowe prowadzę..i się zeźlę:evil_lol::diabloti::diabloti: Solidarnie uprzedzam, rękę mam coraz sprawniejszą, mogę przyłożyć boleśnie.:D:D:D:D:diabloti: Do życia wracam ze zdwojoną siłą..:diabloti: Co nas nie zabije to nas wzmocni - potwierdzam - przetestowane na własnej skórze.

Na rehabilitacji byłam, wróciłam padnięta...nie mam siły na nic więcej...na hulanki też nie...;):diabloti:

Witam Wszystkich :) :) :) !!!!!!

Cioteczko RenW - to prawda, co nas nie zabije..... :p

Miłego dnia :)

Posted

Dzisiaj Brutusek był szczepiony na zakaźne. Wczoraj Natalia pojechała z Nim, jednak ze stresu dostał temperatury i biegunki.... nie chciał isć, tylko był wynoszony z auta, zreszta Kajko po Nim spapugował bo też zapomniał jak się chodzi :evil_lol:

Tak więc dzisiaj wet przyjechał do Brutunia, aby Go nie stresować za bardzo!

Całkowity koszt to 50zł.

Cioteczko RenW prosze zrób przelew na konto Natalii na te kwotę, dziekuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzisiaj Brutusek był szczepiony na zakaźne. Wczoraj Natalia pojechała z Nim, jednak ze stresu dostał temperatury i biegunki.... nie chciał isć, tylko był wynoszony z auta, zreszta Kajko po Nim spapugował bo też zapomniał jak się chodzi :evil_lol:

Tak więc dzisiaj wet przyjechał do Brutunia, aby Go nie stresować za bardzo!

Całkowity koszt to 50zł.

Cioteczko RenW prosze zrób przelew na konto Natalii na te kwotę, dziekuję :loveu::loveu::loveu:

Biedny Brutusek, zupełnie jak mój Bakcyl...Biedny zagubiony, zdezorientowany piesio...:shake::shake: Dopiero co się zaaklimatyzował, a tu sru do autka i go wynoszą, biedny maluszek nie rozumiał co się wokół niego dzieje, że to dla jego dobra, że to chwilowe i zaraz wróci do swojego bezpiecznego domeczku..:shake:
Skoczę załatwić parę spraw, jak wrócę, to zaraz przeleję...

Posted

czolem kochany Brutusku:)mam spore zaleglosci,ale widzialam Twoja fotke z przyjacielem dodana kilka dni temu i jestem rozwalona:)jestes cudny i mam nadzieje,ze bedzie w koncu ten wspanialy domek.........bales sie u weta,nic dziwnego-nikt nie lubi lekarzy;)

Posted

Lolalola napisał(a):
czolem kochany Brutusku:)mam spore zaleglosci,ale widzialam Twoja fotke z przyjacielem dodana kilka dni temu i jestem rozwalona:)jestes cudny i mam nadzieje,ze bedzie w koncu ten wspanialy domek.........bales sie u weta,nic dziwnego-nikt nie lubi lekarzy;)

Prawda, że cudowny..?!:cool3::cool3: Cioteczko, proszę więcej nie robić czytelniczych zaległości. :mad::diabloti:Brutusek uprasza o częstsze wizyty!:cool3::cool3:

Posted

RenW napisał(a):
Prawda, że cudowny..?!:cool3::cool3: Cioteczko, proszę więcej nie robić czytelniczych zaległości. :mad::diabloti:Brutusek uprasza o częstsze wizyty!:cool3::cool3:

Dokładnie tak!!! Brutuske pomimo wszystko uwielbia wirtualne towarzystwo :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dokładnie tak!!! Brutuske pomimo wszystko uwielbia wirtualne towarzystwo :)

Szkoda, ze tylko wirtualne..:shake: Małymi kroczkami dojdzie się do dużego sukcesu.:):)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wierzę w to bardzo mocno :) !!!!!!!

Ponoć wiara góry przenosi..:roll: jakby dać wiarę tym słowom to...:crazyeye::crazyeye:

Posted

RenW napisał(a):
Ponoć wiara góry przenosi..:roll: jakby dać wiarę tym słowom to...:crazyeye::crazyeye:

Ponoc tak. Ja mam nadzieje, że juz niedługo Brutusek zobaczy, że człowiek może byc fajny :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ponoc tak. Ja mam nadzieje, że juz niedługo Brutusek zobaczy, że człowiek może byc fajny :)

I tą nutką nadziei kończę dzień!:) Może jutrzejszy dzień przyniesie dobre wieści..byle nie gorsze...Brutusku wyluzuj! Świat jest piękny, a człowiek wcale nie jest taki zły!:):)

Posted

RenW napisał(a):
I tą nutką nadziei kończę dzień!:) Może jutrzejszy dzień przyniesie dobre wieści..byle nie gorsze...Brutusku wyluzuj! Świat jest piękny, a człowiek wcale nie jest taki zły!:):)

Dokładnie!!! Dobrej nocki życzę :) :) !!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dokładnie!!! Dobrej nocki życzę :) :) !!!

Dzięki; odmeldowuję się więc..;) pani starsza (czyli ja:diabloti:) musi prowadzić higieniczny tryb życia :eggface::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Muszę się wyspać, bo mniemam, iż Cioteczka Obraczus zaś z rana będzie ostro balangować..:errrr::ekmm::grins::grins: ochoczo więc przyłączę się :diabloti::diabloti::diabloti:...:siara:
:sleep2::sleep2:
:hand::hand::hand:

Posted

obraczus87 napisał(a):
...Wczoraj Natalia pojechała z Nim, jednak ze stresu dostał temperatury i biegunki.... nie chciał isć, tylko był wynoszony z auta, zreszta Kajko po Nim spapugował bo też zapomniał jak się chodzi :evil_lol:

:

Hahaha, no to ładnie ;) Kajko uczy się od nieco starszego kumpla niezłych zachowań ;)

Posted

ohhhh ja nie moglam zagladac do naszego strachusia;) bo bylam na wakacjach i nie mialam neta:(ale juz jestem!!!!!Milego dnia kochany Brutusku-odwaznie stapaj przez zycie-my Cie obronimy:)

Posted

WItam Wszystkich :)

No ja pospałam troszkę, ale gdzie Cioteczki wszystkie???? :razz: :mad: Nie ładnie tak :mad:

Miłego Dnia Cioteczki :)

Mizianko dla Brutunia :)

Nieługo mam otrzymac foteczki od Natalii :loveu::loveu::loveu::loveu: