RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 obraczus87 napisał(a):WItamy Cioteczkę, która chmmm... dopiero wstała?? :sleeping: :-o :evil_lol: :mad::mad:No nie wstała..bo do dwunastej to już chyba pół chałupy do góry nogami przewróciła, trochę sama a trochę wskazując palcem...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 RenW napisał(a)::mad::mad:No nie wstała..bo do dwunastej to już chyba pół chałupy do góry nogami przewróciła, trochę sama a trochę wskazując palcem...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne, jasne, każdy tak mówi :shiny::megagrin::pepsi::pepsi::pepsi: Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Teraz na zasłużony odpoczynek przybyła...hłech!:razz::p Człek schorowany do tego wiekowy musi dużo wypoczywać a mało pracować..:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Spieszę poinformować: doszła wpłata od Kamili28 10 zł (czerwiec i lipiec) Cioteczko dziękujemy!:loveu: Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 obraczus87 napisał(a):Jasne, jasne, każdy tak mówi :shiny::megagrin::pepsi::pepsi::pepsi: Ciotka, nie zakłócaj spokoju..:mad::diabloti::diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :sg168:...:siara: :kaffee_2::drinka: Quote
obraczus87 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 RenW napisał(a):Ciotka, nie zakłócaj spokoju..:mad::diabloti::diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :sg168:...:siara: :kaffee_2::drinka: TAK JEST :D :knajpa::drink1::eating::beerchug::drinking::popcorn: Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 obraczus87 napisał(a):TAK JEST :D :knajpa::drink1::eating::beerchug::drinking::popcorn: Łoj..ktoś tu rozpasanie istne propaguje! :D:D:D:D:D:happy1::ylsuper: Quote
obraczus87 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 RenW napisał(a):Łoj..ktoś tu rozpasanie istne propaguje! :D:D:D:D:D:happy1::ylsuper: Czasem trzeba :evil_lol: Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 obraczus87 napisał(a):Czasem trzeba :evil_lol: :diabloti:Nie no...rozpasanie też jest całkiem przyjemne:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wisełka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ciotka tylko się przypomina, żebyś o mnie nie zapomniał Brutusku :p Quote
__Lara Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Co Wy tu tak balujecie :) Bo Brutus się obrazi, że zmieniacie temat ;) Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 __Lara napisał(a):Co Wy tu tak balujecie :) Bo Brutus się obrazi, że zmieniacie temat ;) Niepodobna.. Brutus miałby obrazić się na Ciotki?!:-o:-o Balujemy, a co mamy innego robić?:cool3::cool3: Też chyba należy nam się coś od życia...:razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 no zaglądam do brutuska, pani się nie odezwałą? Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 polubek napisał(a):no zaglądam do brutuska, pani się nie odezwałą? Polubiś, na Gapciowym charakterystykę Ci walnęłam :D:D:D:D Quote
Ziutka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ciotki, dajcie mi 4 najlepsze fotki Brustuska i tekst na maila to zrobie mu w wolnej chwili kilka ogłoszeń ;) sandraadopcje@gmail.com Quote
RenW Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Witaski!!:lol::lol: :eviltong:Dzisiaj zameldowałam się szybciej, bo potem Obraczuś mówi, że do południa zajmuję się spaniem i nicnierobieniem..:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
obraczus87 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 polubek napisał(a):no zaglądam do brutuska, pani się nie odezwałą? Niestety........... Ziutka napisał(a):Ciotki, dajcie mi 4 najlepsze fotki Brustuska i tekst na maila to zrobie mu w wolnej chwili kilka ogłoszeń ;) sandraadopcje@gmail.com Kochana, super bardzo dziekuję!!! Wysle, tylko ułoże tekst. Mam nadzieję, że dzisiaj bądź jutro uda mi się. Chyba, że jest ktoś chętny?? :eviltong: Bo ze mnie świetnej pisarki nie ma :eviltong: :diabloti: RenW napisał(a):Witaski!!:lol::lol: :eviltong:Dzisiaj zameldowałam się szybciej, bo potem Obraczuś mówi, że do południa zajmuję się spaniem i nicnierobieniem..:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: No proszę bardzo ;) jak się chce, to się potrafi :eviltong: :crazyeye: hihi :evil_lol: WItamy Cioteczkę :loveu::loveu::loveu::loveu: To teraz możesz wracać do łóżka :eviltong: Quote
Wunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 RenW napisał(a):Niepodobna.. Brutus miałby obrazić się na Ciotki?!:-o:-o Balujemy, a co mamy innego robić?:cool3::cool3: Też chyba należy nam się coś od życia...:razz::diabloti::diabloti::diabloti: zgadzam się ;) polubek napisał(a):no zaglądam do brutuska, pani się nie odezwałą? Ciocia Polubkowa u Brutuska ;) RenW napisał(a):Polubiś, na Gapciowym charakterystykę Ci walnęłam :D:D:D:D Polecam :diabloti::diabloti: RenW napisał(a):Witaski!!:lol::lol: :eviltong:Dzisiaj zameldowałam się szybciej, bo potem Obraczuś mówi, że do południa zajmuję się spaniem i nicnierobieniem..:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: nawet na ka(Wuni) była rankiem :loveu::loveu::loveu: a teraz spokojnie żywot próżniaczy prowadzi :eviltong: Quote
obraczus87 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 IMPREZĘ Czas zacząć :D :evil_lol: A co??? Za rano?? NIE :) :beerchug::drinka::sabber::drinking: Quote
Wunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 obraczus87 napisał(a):IMPREZĘ Czas zacząć :D :evil_lol: A co??? Za rano?? NIE :) :beerchug::drinka::sabber::drinking: No proszę, Ciocia Obraczus w doskonałym humorze :D:D:D Quote
obraczus87 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Wunia napisał(a):No proszę, Ciocia Obraczus w doskonałym humorze :D:D:D Jednak jak się śpi jakieś niecałe 4 godzinki, to widać humor lepszy :diabloti: a jak się jeszcze przez te niecałe 4 godzinki non-stop nawija przez sen o psach, to już w ogóle :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Owieczka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 obraczus87 napisał(a):Jednak jak się śpi jakieś niecałe 4 godzinki, to widać humor lepszy :diabloti: a jak się jeszcze przez te niecałe 4 godzinki non-stop nawija przez sen o psach, to już w ogóle :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Jak ten Twój to wytrzymuje ... :D eee tam, gadanie... obyś szczekać nie zaczeła.... :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Wunia napisał(a):no to tylko się upić rzeczywiście ;) Ale niestety w marzeniach :roll: no nic, dobrze, że chociaż pomarzyc można :diabloti: Quote
RenW Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Patrzę czy wątki nie pomyliłam...:crazyeye::crazyeye: Na szybko przeczytałam wszystkie wpisy, teraz wybywam, jak wrócę to się z Wami policzę..:mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts