Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
WItamy Cioteczkę, która chmmm... dopiero wstała?? :sleeping: :-o :evil_lol:

:mad::mad:No nie wstała..bo do dwunastej to już chyba pół chałupy do góry nogami przewróciła, trochę sama a trochę wskazując palcem...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RenW napisał(a):
:mad::mad:No nie wstała..bo do dwunastej to już chyba pół chałupy do góry nogami przewróciła, trochę sama a trochę wskazując palcem...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jasne, jasne, każdy tak mówi :shiny::megagrin::pepsi::pepsi::pepsi:

Posted

Teraz na zasłużony odpoczynek przybyła...hłech!:razz::p Człek schorowany do tego wiekowy musi dużo wypoczywać a mało pracować..:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Spieszę poinformować: doszła wpłata od Kamili28 10 zł (czerwiec i lipiec)
Cioteczko dziękujemy!:loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jasne, jasne, każdy tak mówi :shiny::megagrin::pepsi::pepsi::pepsi:

Ciotka, nie zakłócaj spokoju..:mad::diabloti::diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
:sg168:...:siara:
:kaffee_2::drinka:

Posted

RenW napisał(a):
Ciotka, nie zakłócaj spokoju..:mad::diabloti::diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
:sg168:...:siara:
:kaffee_2::drinka:

TAK JEST :D :knajpa::drink1::eating::beerchug::drinking::popcorn:

Posted

obraczus87 napisał(a):
TAK JEST :D :knajpa::drink1::eating::beerchug::drinking::popcorn:

Łoj..ktoś tu rozpasanie istne propaguje! :D:D:D:D:D:happy1::ylsuper:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czasem trzeba :evil_lol:

:diabloti:Nie no...rozpasanie też jest całkiem przyjemne:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Co Wy tu tak balujecie :) Bo Brutus się obrazi, że zmieniacie temat ;)

Niepodobna.. Brutus miałby obrazić się na Ciotki?!:-o:-o
Balujemy, a co mamy innego robić?:cool3::cool3: Też chyba należy nam się coś od życia...:razz::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witaski!!:lol::lol:
:eviltong:Dzisiaj zameldowałam się szybciej, bo potem Obraczuś mówi, że do południa zajmuję się spaniem i nicnierobieniem..:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

polubek napisał(a):
no zaglądam do brutuska, pani się nie odezwałą?

Niestety...........

Ziutka napisał(a):
Ciotki, dajcie mi 4 najlepsze fotki Brustuska i tekst na maila to zrobie mu w wolnej chwili kilka ogłoszeń ;)
sandraadopcje@gmail.com

Kochana, super bardzo dziekuję!!! Wysle, tylko ułoże tekst. Mam nadzieję, że dzisiaj bądź jutro uda mi się. Chyba, że jest ktoś chętny?? :eviltong: Bo ze mnie świetnej pisarki nie ma :eviltong: :diabloti:

RenW napisał(a):
:eviltong:Dzisiaj zameldowałam się szybciej, bo potem Obraczuś mówi, że do południa zajmuję się spaniem i nicnierobieniem..:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

No proszę bardzo ;) jak się chce, to się potrafi :eviltong: :crazyeye: hihi :evil_lol: WItamy Cioteczkę :loveu::loveu::loveu::loveu: To teraz możesz wracać do łóżka :eviltong:

Posted

RenW napisał(a):
Niepodobna.. Brutus miałby obrazić się na Ciotki?!:-o:-o
Balujemy, a co mamy innego robić?:cool3::cool3: Też chyba należy nam się coś od życia...:razz::diabloti::diabloti::diabloti:

zgadzam się ;)
polubek napisał(a):
no zaglądam do brutuska, pani się nie odezwałą?

Ciocia Polubkowa u Brutuska ;)
RenW napisał(a):
Polubiś, na Gapciowym charakterystykę Ci walnęłam :D:D:D:D

Polecam :diabloti::diabloti:
RenW napisał(a):

nawet na ka(Wuni) była rankiem :loveu::loveu::loveu: a teraz spokojnie żywot próżniaczy prowadzi :eviltong:

Posted

obraczus87 napisał(a):
IMPREZĘ Czas zacząć :D :evil_lol: A co??? Za rano?? NIE :)

:beerchug::drinka::sabber::drinking:

No proszę, Ciocia Obraczus w doskonałym humorze :D:D:D

Posted

Wunia napisał(a):
No proszę, Ciocia Obraczus w doskonałym humorze :D:D:D

Jednak jak się śpi jakieś niecałe 4 godzinki, to widać humor lepszy :diabloti: a jak się jeszcze przez te niecałe 4 godzinki non-stop nawija przez sen o psach, to już w ogóle :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jednak jak się śpi jakieś niecałe 4 godzinki, to widać humor lepszy :diabloti: a jak się jeszcze przez te niecałe 4 godzinki non-stop nawija przez sen o psach, to już w ogóle :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Jak ten Twój to wytrzymuje ... :D eee tam, gadanie... obyś szczekać nie zaczeła.... :evil_lol:

Posted

Patrzę czy wątki nie pomyliłam...:crazyeye::crazyeye:
Na szybko przeczytałam wszystkie wpisy, teraz wybywam, jak wrócę to się z Wami policzę..:mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti: