Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja znowu późną porą. Przykro mi, że Pani nie zadzwoniła. Podobno bardzo jej zależało na Brutusku. Dzwoniła w jeden wieczór trzy razy i dopytywała. Czyżby zniechęciła się początkowymi trudnościami w opiece? Jeśli tak - to znaczy, że nie był to odpowiedni domek dla Brutuska.
A może wyjechała na weekend i odezwie się jutro?
Tak czy owak, czekamy...

Posted

ossa98 napisał(a):
Ja znowu późną porą. Przykro mi, że Pani nie zadzwoniła. Podobno bardzo jej zależało na Brutusku. Dzwoniła w jeden wieczór trzy razy i dopytywała. Czyżby zniechęciła się początkowymi trudnościami w opiece? Jeśli tak - to znaczy, że nie był to odpowiedni domek dla Brutuska.
Tak czy owak, czekamy...

Miejmy nadzieje ze sie jeszcze odezwie .

Posted

ossa98 napisał(a):
Tak czy owak, czekamy...

Witaj Brutusku :)

Oczywiście grzecznie czekam na telefon od Pani. Jeśli sie nie odezwie, to znaczyc będzie to tylko jedno.

Posted

Rozmawiałam z Natalia.

Wczoraj Skarb zrobił kroczek do przodu :) Sam podszedł do Natalii Mamy aby poprosic o głaski i mizianko :) :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Wcześniej nie było takiej mozliwości! A teraz malutki kroczek w przód :)

Brutusek nie boi się burzy, więc to fajnie. Jest oparciem dla Kajko :) Teraz Kajko mieszka razem z Brutuniem :)

Musze Cie umyc, bo masz brudny pyszczek:loveu:

Ja jestem większy, więc nie podskakuj :evil_lol:

Ale i tak się Kochamy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Rozmawiałam z Natalia.

Wczoraj Skarb zrobił kroczek do przodu :) Sam podszedł do Natalii Mamy aby poprosic o głaski i mizianko :) :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Wcześniej nie było takiej mozliwości! A teraz malutki kroczek w przód :)

Brutusek nie boi się burzy, więc to fajnie. Jest oparciem dla Kajko :) Teraz Kajko mieszka razem z Brutuniem :)

Ale i tak się Kochamy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Super, że robi postępy! Myślę, że obecność innych czworonogów też działa na niego pozytywnie. Kapitalny pies i trafił do świetnego DT:-)

Guest Madziadalena
Posted

Śliczności :loveu: te psie oczęta...ach

Posted

Brutusku, tata Guaro jest z Ciebie bardzo dumny! ciocia Ossa też:-).

Udało mi się wejść na chwilkę - pozdrawiamy wszystkie cioteczki z Bieszczadzkich połonin.
Guaro ma tu jak w raju:-). Może uda mi się na jego wątku wrzucić kilka zdjęć.

Posted

ossa98 napisał(a):
Brutusku, tata Guaro jest z Ciebie bardzo dumny! ciocia Ossa też:-).

Udało mi się wejść na chwilkę - pozdrawiamy wszystkie cioteczki z Bieszczadzkich połonin.
Guaro ma tu jak w raju:-). Może uda mi się na jego wątku wrzucić kilka zdjęć.

Ciocię i Guarcika równiez pozdrawiamy i życzymy udanego urlopu :)

Ellig napisał(a):
Ogladam zdjecia po raz kolejny i nie moge od niech oderwac wzroku, sa wspaniale!:)
Brutus poznaje tzw."dobry dotyk"

Dobrze napisane - DOBRY DOTYK :) :)

Nasz Kochany Brutusek :)

Posted

RenW napisał(a):
Witam wszystkich!:):)
I co słychać u naszego Brutuska? Są nowe wieści? Chłopak widać normalnieje...
:kaffee_2:

WItamy Cioteczkę, która chmmm... dopiero wstała?? :sleeping: :-o :evil_lol:

U Brutuska bez zmian, chłopak szaleje ze współlokatorem, do człowieka jeszcze nie jest przekonany niestety.... W tym tygodniu ma mieć szczepienie p.zakaźnym :)

Niestety socjalizacja Brutunia jeszcze potrwa :roll: