Wisełka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Brutusku śpij smacznie w towarzystwie Kajko :) Quote
ossa98 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja znowu późną porą. Przykro mi, że Pani nie zadzwoniła. Podobno bardzo jej zależało na Brutusku. Dzwoniła w jeden wieczór trzy razy i dopytywała. Czyżby zniechęciła się początkowymi trudnościami w opiece? Jeśli tak - to znaczy, że nie był to odpowiedni domek dla Brutuska. A może wyjechała na weekend i odezwie się jutro? Tak czy owak, czekamy... Quote
Ingrid44 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ossa98 napisał(a):Ja znowu późną porą. Przykro mi, że Pani nie zadzwoniła. Podobno bardzo jej zależało na Brutusku. Dzwoniła w jeden wieczór trzy razy i dopytywała. Czyżby zniechęciła się początkowymi trudnościami w opiece? Jeśli tak - to znaczy, że nie był to odpowiedni domek dla Brutuska. A może wyjechała na weekend i odezwie się jutro? Tak czy owak, czekamy... Miejmy nadzieje ze sie jeszcze odezwie . Quote
obraczus87 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 ossa98 napisał(a):Ja znowu późną porą. Przykro mi, że Pani nie zadzwoniła. Podobno bardzo jej zależało na Brutusku. Dzwoniła w jeden wieczór trzy razy i dopytywała. Czyżby zniechęciła się początkowymi trudnościami w opiece? Jeśli tak - to znaczy, że nie był to odpowiedni domek dla Brutuska. A może wyjechała na weekend i odezwie się jutro? Tak czy owak, czekamy... Witaj Brutusku :) Oczywiście grzecznie czekam na telefon od Pani. Jeśli sie nie odezwie, to znaczyc będzie to tylko jedno. Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 a ja już myślałam wcvhodząc tu po weekendzie, że domek załatwiony, a tu kicha... Quote
obraczus87 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Rozmawiałam z Natalia. Wczoraj Skarb zrobił kroczek do przodu :) Sam podszedł do Natalii Mamy aby poprosic o głaski i mizianko :) :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Wcześniej nie było takiej mozliwości! A teraz malutki kroczek w przód :) Brutusek nie boi się burzy, więc to fajnie. Jest oparciem dla Kajko :) Teraz Kajko mieszka razem z Brutuniem :) Musze Cie umyc, bo masz brudny pyszczek:loveu: Ja jestem większy, więc nie podskakuj :evil_lol: Ale i tak się Kochamy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 matko jakie słodziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images45.fotosik.pl/304/fceaad359d31e00d.jpg Quote
papryka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 witaj Martucha:))) i ja jestem - matko przeslodki tenTwoj Brutus:)))))) zaczynam nadrabiac zaleglosci:) Quote
obraczus87 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):matko jakie słodziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images45.fotosik.pl/304/fceaad359d31e00d.jpg To prawda. Takie kochane psiaki :) papryka napisał(a):witaj Martucha:))) i ja jestem - matko przeslodki tenTwoj Brutus:)))))) zaczynam nadrabiac zaleglosci:) No cześć, dawno Cie nie było :) miło, że zawitałaś do Brutunia Kochanego :) Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 obraczus87 napisał(a):Rozmawiałam z Natalia. Wczoraj Skarb zrobił kroczek do przodu :) Sam podszedł do Natalii Mamy aby poprosic o głaski i mizianko :) :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Wcześniej nie było takiej mozliwości! A teraz malutki kroczek w przód :) Brutusek nie boi się burzy, więc to fajnie. Jest oparciem dla Kajko :) Teraz Kajko mieszka razem z Brutuniem :) Ale i tak się Kochamy :loveu::loveu::loveu::loveu: Super, że robi postępy! Myślę, że obecność innych czworonogów też działa na niego pozytywnie. Kapitalny pies i trafił do świetnego DT:-) Quote
Ingrid44 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Widac ze to kochany psiak. Fotki rewelacyjne :) :) :) Quote
RenW Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Foty super!! Świetnie, że psiak robi postępy.:multi::multi::multi::multi: Może to będzie przełomowy moment... Quote
Guest Madziadalena Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Śliczności :loveu: te psie oczęta...ach Quote
obraczus87 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Ewa Marta napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na te cuda:-) Ja też :) Dwa cudeńka :) Quote
Owieczka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Foty bombowe !!! super ze zaczyna się ciut otwierać :) taka wiadomosc to miód na serce... Quote
phase Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 `. Po prostu SŁODZIAKI !!!!. Dobrze widać Brutusa. :loveu: Quote
ossa98 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Brutusku, tata Guaro jest z Ciebie bardzo dumny! ciocia Ossa też:-). Udało mi się wejść na chwilkę - pozdrawiamy wszystkie cioteczki z Bieszczadzkich połonin. Guaro ma tu jak w raju:-). Może uda mi się na jego wątku wrzucić kilka zdjęć. Quote
Ellig Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ogladam zdjecia po raz kolejny i nie moge od niech oderwac wzroku, sa wspaniale!:) Brutus poznaje tzw."dobry dotyk" Quote
NiJaSe Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 to zdjecie z przytulonymi pysiami ....rozwala :) Quote
obraczus87 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 ossa98 napisał(a):Brutusku, tata Guaro jest z Ciebie bardzo dumny! ciocia Ossa też:-). Udało mi się wejść na chwilkę - pozdrawiamy wszystkie cioteczki z Bieszczadzkich połonin. Guaro ma tu jak w raju:-). Może uda mi się na jego wątku wrzucić kilka zdjęć. Ciocię i Guarcika równiez pozdrawiamy i życzymy udanego urlopu :) Ellig napisał(a):Ogladam zdjecia po raz kolejny i nie moge od niech oderwac wzroku, sa wspaniale!:) Brutus poznaje tzw."dobry dotyk" Dobrze napisane - DOBRY DOTYK :) :) Nasz Kochany Brutusek :) Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witam wszystkich!:):) I co słychać u naszego Brutuska? Są nowe wieści? Chłopak widać normalnieje... :kaffee_2: Quote
obraczus87 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 RenW napisał(a):Witam wszystkich!:):) I co słychać u naszego Brutuska? Są nowe wieści? Chłopak widać normalnieje... :kaffee_2: WItamy Cioteczkę, która chmmm... dopiero wstała?? :sleeping: :-o :evil_lol: U Brutuska bez zmian, chłopak szaleje ze współlokatorem, do człowieka jeszcze nie jest przekonany niestety.... W tym tygodniu ma mieć szczepienie p.zakaźnym :) Niestety socjalizacja Brutunia jeszcze potrwa :roll: Quote
Recommended Posts