obraczus87 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Cześc BRUTUSKU !!!!! :) Caly czas o Tobie myslalam Szkrabie Kochany !!!!!! :) Quote
Wisełka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Weekendowa piękna pogoda to Brutusek pewnie nieźle się wyszalał :) :loveu: Quote
monika55 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cioteczki , czy mozecie cos poradzic? http://www.dogomania.pl/threads/181164-gt-gt-NESI-POTRZEBUJE-DT!!!!-DEKLARACJE-TO-JEJ-JEDYNA-SZANSA!-pomożesz Quote
Lolalola Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Brutusku Cioteczka melduje,ze wyjezdza na 2 tyg,we wtorek wplaci pieniazki i bedzie myslala:)jak wroce i zobacze Twe fotki to pewnie Cie nie poznam taki bedziesz duziiiii:pkolorowych..... Quote
Sankja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Przepraszam Brutus za offa :( [FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]Mam tylko 2 miesiące i jestem TREFNA. Urodziłam się bez łapki i rodzeństwo mnie odrzuciło a inne psiaki nie chcą zaakceptować. Jeszcze mam szansę na adopcję bo jestem malutka i śliczna. POMOCY! Trójłapka BŁAGA O DT/DS! Zanim będzie za późno :(:(:(:([/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/187073-malenka-2-miesieczna-kuleczka-BEZ-%C5%81APKI-PSIE-DZICKO-w-schronie!!!-pilnie-DT Quote
obraczus87 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Lolalola napisał(a):Brutusku Cioteczka melduje,ze wyjezdza na 2 tyg,we wtorek wplaci pieniazki i bedzie myslala:)jak wroce i zobacze Twe fotki to pewnie Cie nie poznam taki bedziesz duziiiii:pkolorowych..... Miłego wypoczynku :) Cześć BRUTUSKU SKARBIE :) Quote
RenW Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Trzy dni mnie nie było, net nawalił..:angryy::angryy: zaś muszę się cofnąć:shake: Quote
Ewa Marta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć śliczności! Wpadłam się przywitać i zaprosić serdecznie na bazarek dla Idola i Rufusa:-) http://www.dogomania.pl/threads/187135-PIĘKNA-BIŻUTERIA!!!-Srebro-i-nie-tylko!-Do-dnia-17-czerwca-do-godziny-22-00?p=14834709#post14834709 Quote
Laura1108 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Prześliczny z Brutuska psiaczek taki jakiś mix coź z asta coś pit red nose coś tam takiego wymieszanego jest prześliczny ma naprawdę bardzo bardzo ufne oczy takie mówiące " Ja nic nie chcę tylko kawałek człowieczego serducha " CUDO !!!!!!! Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Witaski!!:lol::lol: A co tu taka cisza? Ciekawe, co tam u naszego Brutuska..? Quote
obraczus87 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 RenW napisał(a):Witaski!!:lol::lol: A co tu taka cisza? Ciekawe, co tam u naszego Brutuska..? Zarobieni jesteśmy :diabloti: Pisałam wczoraj do Astaroth, bez odpowiedzi. Jutro do Niej zadzwonię :) i się wszystkiego dowiem :loveu: Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 obraczus87 napisał(a):Zarobieni jesteśmy :diabloti: Pisałam wczoraj do Astaroth, bez odpowiedzi. Jutro do Niej zadzwonię :) i się wszystkiego dowiem :loveu: Ale macie fajnie, też bym tak chciała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:od jakiegoś czasu żyje mi się lajtowo, najpierw pozbawiłam się pracy, potem zdrowia...:-( i już jest mniej sympatycznie..:shake::roll::roll:.. ale mniejsza z tym, radzę sobie..:p:smokin::cool: Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Obraczuś..(ciśnie mi się na usta co innego:diabloti::diabloti:) płacimy za hotelik pod koniec miesiąca? Quote
obraczus87 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 RenW napisał(a):Ale macie fajnie, też bym tak chciała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:od jakiegoś czasu żyje mi się lajtowo, najpierw pozbawiłam się pracy, potem zdrowia...:-( i już jest mniej sympatycznie..:shake::roll::roll:.. ale mniejsza z tym, radzę sobie..:p:smokin::cool: No zarobiona jestem okrtunie :diabloti: Na zdrówko uważaj Ren, nie ma żartów!! :mad: Ale jak Ty sobie radzisz tak jak pokazujesz, to.... każdy powinien nauczyc się od Ciebie takiego radzenia sobie :diabloti: masło masśane :evil_lol: RenW napisał(a):Obraczuś..(ciśnie mi się na usta co innego:diabloti::diabloti:) płacimy za hotelik pod koniec miesiąca? Heheh mnie też czasami sie to ciśnie :evil_lol: wal smiało :lol: przyzwyczajona jestem :diabloti: Chmmmmm dobre pytanie :diabloti: pod koniec miesiąca płacimy. Tym bardziej, że Astaroth ma nam jakiś rabacik dać za taka ilość karmy (Ellig - raz jeszcze dziękuję :loveu: ) Quote
kaskadaffik Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Przelałą swoje marne trzy piątki za trzy miesiące :) Brutusku hopsaj :) Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='obraczus87']No zarobiona jestem okrtunie :diabloti: Na zdrówko uważaj Ren, nie ma żartów!! :mad: Ale jak Ty sobie radzisz tak jak pokazujesz, to.... każdy powinien nauczyc się od Ciebie takiego radzenia sobie :diabloti: masło masśane :evil_lol: Heheh mnie też czasami sie to ciśnie :evil_lol: wal smiało :lol: przyzwyczajona jestem :diabloti: Chmmmmm dobre pytanie :diabloti: pod koniec miesiąca płacimy. Tym bardziej, że Astaroth ma nam jakiś rabacik dać za taka ilość karmy (Ellig - raz jeszcze dziękuję :loveu: ) Dzięki Ciotka, uważam..poniewczasie..ale lepiej późno niż wcale, Polak mądry po szkodzie...:roll: Radzę sobie, muszę..;) życie mnie zahartowało i z pokorą przyjmuję to co mi los daje...Raz na koniu, raz pod koniem..:evil_lol::evil_lol: generalnie konia się trzymam..:diabloti::diabloti::diabloti: Super, że będzie rabacik! :):) [quote name='kaskadaffik']Przelałą swoje marne trzy piątki za trzy miesiące :) Brutusku hopsaj :) Nie marne tylko wartościowe!! Dziękujemy!:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 witaj Brutusku.... chlopak robi jakiies postepy?? Quote
Recommended Posts