Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brutusku Cioteczka melduje,ze wyjezdza na 2 tyg,we wtorek wplaci pieniazki i bedzie myslala:)jak wroce i zobacze Twe fotki to pewnie Cie nie poznam taki bedziesz duziiiii:pkolorowych.....

Posted

Przepraszam Brutus za offa :(

[FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]Mam tylko 2 miesiące i jestem TREFNA.

Urodziłam się bez łapki i rodzeństwo mnie odrzuciło a inne psiaki nie chcą zaakceptować.

Jeszcze mam szansę na adopcję bo jestem malutka i śliczna.

POMOCY! Trójłapka BŁAGA O DT/DS! Zanim będzie za późno :(:(:(:(
[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/187073-malenka-2-miesieczna-kuleczka-BEZ-%C5%81APKI-PSIE-DZICKO-w-schronie!!!-pilnie-DT

Posted

Lolalola napisał(a):
Brutusku Cioteczka melduje,ze wyjezdza na 2 tyg,we wtorek wplaci pieniazki i bedzie myslala:)jak wroce i zobacze Twe fotki to pewnie Cie nie poznam taki bedziesz duziiiii:pkolorowych.....

Miłego wypoczynku :)

Cześć BRUTUSKU SKARBIE :)

Posted

Prześliczny z Brutuska psiaczek taki jakiś mix coź z asta coś pit red nose coś tam takiego wymieszanego jest prześliczny ma naprawdę bardzo bardzo ufne oczy takie mówiące " Ja nic nie chcę tylko kawałek człowieczego serducha " CUDO !!!!!!!

Posted

RenW napisał(a):
Witaski!!:lol::lol: A co tu taka cisza? Ciekawe, co tam u naszego Brutuska..?

Zarobieni jesteśmy :diabloti:

Pisałam wczoraj do Astaroth, bez odpowiedzi. Jutro do Niej zadzwonię :) i się wszystkiego dowiem :loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Zarobieni jesteśmy :diabloti:

Pisałam wczoraj do Astaroth, bez odpowiedzi. Jutro do Niej zadzwonię :) i się wszystkiego dowiem :loveu:

Ale macie fajnie, też bym tak chciała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:od jakiegoś czasu żyje mi się lajtowo, najpierw pozbawiłam się pracy, potem zdrowia...:-( i już jest mniej sympatycznie..:shake::roll::roll:.. ale mniejsza z tym, radzę sobie..:p:smokin::cool:

Posted

RenW napisał(a):
Ale macie fajnie, też bym tak chciała..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:od jakiegoś czasu żyje mi się lajtowo, najpierw pozbawiłam się pracy, potem zdrowia...:-( i już jest mniej sympatycznie..:shake::roll::roll:.. ale mniejsza z tym, radzę sobie..:p:smokin::cool:

No zarobiona jestem okrtunie :diabloti:

Na zdrówko uważaj Ren, nie ma żartów!! :mad:

Ale jak Ty sobie radzisz tak jak pokazujesz, to.... każdy powinien nauczyc się od Ciebie takiego radzenia sobie :diabloti: masło masśane :evil_lol:

RenW napisał(a):
Obraczuś..(ciśnie mi się na usta co innego:diabloti::diabloti:) płacimy za hotelik pod koniec miesiąca?

Heheh mnie też czasami sie to ciśnie :evil_lol: wal smiało :lol: przyzwyczajona jestem :diabloti:

Chmmmmm dobre pytanie :diabloti: pod koniec miesiąca płacimy. Tym bardziej, że Astaroth ma nam jakiś rabacik dać za taka ilość karmy (Ellig - raz jeszcze dziękuję :loveu: )

Posted

[quote name='obraczus87']No zarobiona jestem okrtunie :diabloti:
Na zdrówko uważaj Ren, nie ma żartów!! :mad:
Ale jak Ty sobie radzisz tak jak pokazujesz, to.... każdy powinien nauczyc się od Ciebie takiego radzenia sobie :diabloti: masło masśane :evil_lol:

Heheh mnie też czasami sie to ciśnie :evil_lol: wal smiało :lol: przyzwyczajona jestem :diabloti:

Chmmmmm dobre pytanie :diabloti: pod koniec miesiąca płacimy. Tym bardziej, że Astaroth ma nam jakiś rabacik dać za taka ilość karmy (Ellig - raz jeszcze dziękuję :loveu: )
Dzięki Ciotka, uważam..poniewczasie..ale lepiej późno niż wcale, Polak mądry po szkodzie...:roll:
Radzę sobie, muszę..;) życie mnie zahartowało i z pokorą przyjmuję to co mi los daje...Raz na koniu, raz pod koniem..:evil_lol::evil_lol: generalnie konia się trzymam..:diabloti::diabloti::diabloti:
Super, że będzie rabacik! :):)

[quote name='kaskadaffik']Przelałą swoje marne trzy piątki za trzy miesiące :) Brutusku hopsaj :)
Nie marne tylko wartościowe!! Dziękujemy!:lol: