Aliszcze Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ellig napisał(a):On juz jest wysoki:) Wysoki jest i przystojny;) ale za mało dojrzały jeszcze dla mojej suni :P Quote
Wisełka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a): Mam nadzieje ze jutro jednak nie bedzie ani deszczu ani burzy..... Bo teraz to niezła burza przeszła mi nad blokiem ;/ Oby!!!!!!! U mnie była burza nieco wcześniej ok 20.30 się zaczęła... a dopiero co "pozbyłam się" moich chłopaków /czyt. jamniorków/... obawiam się że wrócą jutro do domu i kurczaki koniec odpoczynku :evil_lol::cool3: Quote
kaskadaffik Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A u nas katastrofa :( Wisłoka wylała znowu, kto był zalany znowu dostał porcje wocy, wały zostały przerwane, żeby woda wróciła do koryta, to tymi dziurami teraz znowu zalewa........... Brutusku ciesze się, że jesteś juz bezpieczny :) Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 kaskadaffik napisał(a):A u nas katastrofa :( Wisłoka wylała znowu, kto był zalany znowu dostał porcje wocy, wały zostały przerwane, żeby woda wróciła do koryta, to tymi dziurami teraz znowu zalewa........... Brutusku ciesze się, że jesteś juz bezpieczny :) Woda kurcze nie odpuszcza :shake: :shake: :shake: Quote
Kinia1984 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ostatnio same tragedie nad tą Polską..kaskadaffik twoj dom tez zalewa? dzis poznam Brutuska:) Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kamila28 napisał(a):Cioteczki,czy znacie kogoś kto by pojechał trasę Wrocław-Kraków???? pilnie potrzebny transport dla psiaka, wcześniej wklejałam watek Patrzylas na watku transportowym? Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kinia1984 napisał(a):ostatnio same tragedie nad tą Polską..kaskadaffik twoj dom tez zalewa? dzis poznam Brutuska:) Prosze Cie bardzo wyglaskaj ode mnie Brutuska:) Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kinia1984 napisał(a):no ba :) mam nadzieje ze da sie wyglaskac... Mysle ,ze tak , on sie tak szybko zmienia na dobre , juz mniej sie boi :) Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 BRUTUSKU zjem cosik i lecę do Ciebie :) Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 obraczus87 napisał(a):BRUTUSKU zjem cosik i lecę do Ciebie :) Leć Cioteczka, leć... :megagrin::scared:....:smhair2: za dużo nie jedz, bo ponoć zgrabnaś i wielce przystojna:eviltong::diabloti: To młody piesek, jeszcze wszystko można wyprostować..podatny jak plastelina, można go dowolnie kształtować:lol::lol: Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dzisiaj Gapciu pojechał po nowe życie.. może i Tobie Brutusku niedługo też się poszczęści.. tylko musisz się jeszcze otworzyć na ludzi, będzie dobrze!:p:lol: Quote
ossa98 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ode mnie i Guarka też proszę porządnie wyściskać szczeniaczka:-). Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Obraczuś, tak samo jak szybko żeś leciała do Brutuska, tak samo szybko przybywaj z relacją..:scared:...:czytaj: Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 RenW napisał(a):Dzisiaj Gapciu pojechał po nowe życie.. może i Tobie Brutusku niedługo też się poszczęści.. tylko musisz się jeszcze otworzyć na ludzi, będzie dobrze!:p:lol: Który to Gapcio?? Ingrid44 napisał(a):Czekamy na relacje :) :) :) No właśnie czekamy z niecierpliwością :) Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 RenW napisał(a):Leć Cioteczka, leć... :megagrin::scared:....:smhair2: za dużo nie jedz, bo ponoć zgrabnaś i wielce przystojna:eviltong::diabloti: To młody piesek, jeszcze wszystko można wyprostować..podatny jak plastelina, można go dowolnie kształtować:lol::lol: Dużo nie zjadłam, spokojna głowa :D RenW napisał(a):Obraczuś, tak samo jak szybko żeś leciała do Brutuska, tak samo szybko przybywaj z relacją..:scared:...:czytaj: Jeszcze byłam u podopiecznej Weguni Kochanej :) Dopiero wróciłam. Brutusek na samym początku szczekał. Natalia mówi, że zawsze tak robi. Ale głos to ma donośny Nasz kochany "Maluszek" :evil_lol::loveu: Kosteczki nie chciał jeśc chyba ze taka wymemlaną zabrana od Kajko i Kokosza :eviltong: Chłopak jeszcze jest niepewny, ale kilka razy udało mi się Go pogłaskac :loveu: Brutusek potrzebuje jeszcze czasu, ale wszystko jest na najlepszej drodze :loveu: Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ale Brutus jest duzy , Kajko przy nim wyglada jak synek:) Sliczne zdjecia:) Quote
ossa98 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Brutusek jest wspaniały!!! chciałoby się go oglądać, oglądać i oglądać... Cioteczki i wujaszku, moja znajoma może zamieścić ogłoszenie dla Brutuska na forum rhodesianowym i stronie adopcyjnej rr. Pogotowie i fundacja działają bardzo prężnie. Udało im się znaleźć nowe domy dla wielu psiaków. Potrzebujemy tylko tekstu: kilku sugestywnych i zachęcających słów o Brutusku. Co Wy na to? Quote
Kinia1984 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 poznalam dzis "maluszka":evil_lol: jest piękny:) barytonem szczeka:) pozniej wkleje kilka fajnych zdjec bo tez mu sesje zrobilam:) Quote
Recommended Posts