Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):

Mam nadzieje ze jutro jednak nie bedzie ani deszczu ani burzy..... Bo teraz to niezła burza przeszła mi nad blokiem ;/

Oby!!!!!!! U mnie była burza nieco wcześniej ok 20.30 się zaczęła... a dopiero co "pozbyłam się" moich chłopaków /czyt. jamniorków/... obawiam się że wrócą jutro do domu i kurczaki koniec odpoczynku :evil_lol::cool3:

Posted

A u nas katastrofa :( Wisłoka wylała znowu, kto był zalany znowu dostał porcje wocy, wały zostały przerwane, żeby woda wróciła do koryta, to tymi dziurami teraz znowu zalewa...........
Brutusku ciesze się, że jesteś juz bezpieczny :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
A u nas katastrofa :( Wisłoka wylała znowu, kto był zalany znowu dostał porcje wocy, wały zostały przerwane, żeby woda wróciła do koryta, to tymi dziurami teraz znowu zalewa...........
Brutusku ciesze się, że jesteś juz bezpieczny :)

Woda kurcze nie odpuszcza :shake: :shake: :shake:

Posted

Kamila28 napisał(a):
Cioteczki,czy znacie kogoś kto by pojechał trasę Wrocław-Kraków???? pilnie potrzebny transport dla psiaka, wcześniej wklejałam watek

Patrzylas na watku transportowym?

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ostatnio same tragedie nad tą Polską..kaskadaffik twoj dom tez zalewa?

dzis poznam Brutuska:)

Prosze Cie bardzo wyglaskaj ode mnie Brutuska:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
no ba :) mam nadzieje ze da sie wyglaskac...

Mysle ,ze tak , on sie tak szybko zmienia na dobre , juz mniej sie boi :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
BRUTUSKU zjem cosik i lecę do Ciebie :)

Leć Cioteczka, leć... :megagrin::scared:....:smhair2: za dużo nie jedz, bo ponoć zgrabnaś i wielce przystojna:eviltong::diabloti:
To młody piesek, jeszcze wszystko można wyprostować..podatny jak plastelina, można go dowolnie kształtować:lol::lol:

Posted

Dzisiaj Gapciu pojechał po nowe życie.. może i Tobie Brutusku niedługo też się poszczęści.. tylko musisz się jeszcze otworzyć na ludzi, będzie dobrze!:p:lol:

Posted

RenW napisał(a):
Dzisiaj Gapciu pojechał po nowe życie.. może i Tobie Brutusku niedługo też się poszczęści.. tylko musisz się jeszcze otworzyć na ludzi, będzie dobrze!:p:lol:

Który to Gapcio??

Ingrid44 napisał(a):
Czekamy na relacje :) :) :)

No właśnie czekamy z niecierpliwością :)

Posted

RenW napisał(a):
Leć Cioteczka, leć... :megagrin::scared:....:smhair2: za dużo nie jedz, bo ponoć zgrabnaś i wielce przystojna:eviltong::diabloti:
To młody piesek, jeszcze wszystko można wyprostować..podatny jak plastelina, można go dowolnie kształtować:lol::lol:

Dużo nie zjadłam, spokojna głowa :D

RenW napisał(a):
Obraczuś, tak samo jak szybko żeś leciała do Brutuska, tak samo szybko przybywaj z relacją..:scared:...:czytaj:

Jeszcze byłam u podopiecznej Weguni Kochanej :) Dopiero wróciłam.

Brutusek na samym początku szczekał. Natalia mówi, że zawsze tak robi. Ale głos to ma donośny Nasz kochany "Maluszek" :evil_lol::loveu:

Kosteczki nie chciał jeśc chyba ze taka wymemlaną zabrana od Kajko i Kokosza :eviltong:

Chłopak jeszcze jest niepewny, ale kilka razy udało mi się Go pogłaskac :loveu:
Brutusek potrzebuje jeszcze czasu, ale wszystko jest na najlepszej drodze :loveu:

Posted

Brutusek jest wspaniały!!! chciałoby się go oglądać, oglądać i oglądać...

Cioteczki i wujaszku, moja znajoma może zamieścić ogłoszenie dla Brutuska na forum rhodesianowym i stronie adopcyjnej rr. Pogotowie i fundacja działają bardzo prężnie. Udało im się znaleźć nowe domy dla wielu psiaków. Potrzebujemy tylko tekstu: kilku sugestywnych i zachęcających słów o Brutusku. Co Wy na to?