mala_czarna Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zaglądam, a jakże :) Cieszę się, że z maluchami Brutusek dobrze żyje, i że w końcu zaczął chodzić u Astaroth po ogrodzie. I z zabaweczki się cieszy!! :) Ewa, bardzo dziękujemy za zabawkę dla dzikuska ;) A Małgosi dziękujemy za wygłaskanie Brutuska :) Quote
Wisełka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Brutusek boi się bardzo ludzi, ale jak Gosia miała w ręku zabawkę to podchodził żeby ją jej wyrwać :) a jak chciała go w kojcu pogłaskać to wciskał się w siatkę... Quote
Tora&Faro Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mala_czarna napisał(a):Zaglądam, a jakże :) Cieszę się, że z maluchami Brutusek dobrze żyje, i że w końcu zaczął chodzić u Astaroth po ogrodzie. I z zabaweczki się cieszy!! :) Ewa, bardzo dziękujemy za zabawkę dla dzikuska ;) A Małgosi dziękujemy za wygłaskanie Brutuska :) Brutusek jest przekochany i dobrze się czuje w towarzystwie innych psiaków....dzisiaj szalał z chłopakami przez cały czas który z nimi spędziliśmy:) Wisełka napisał(a):Brutusek boi się bardzo ludzi, ale jak Gosia miała w ręku zabawkę to podchodził żeby ją jej wyrwać :) a jak chciała go w kojcu pogłaskać to wciskał się w siatkę... Mam nadzieję że niedługo Brutusek będzie inaczej reagował na bliskość człowieka...serce mi się ściskało jak go delikatnie głaskałam, a on przyklejał się do siatki ze strachu:( Quote
Plicha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ale on ma fajnie teraz :) Oswoi się szybciutko, skoro już zabawką się chciał bawić :) Super fotki! Quote
Ingrid44 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cudownie widziec malucha biegajacego po trawce bawiacego sie zabawkami. Wreszcie ma prawdziwe dziecinstwo :) Quote
RenW Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Świetne fotki!! Kochane maleństwo!:loveu::loveu::loveu: Najważniejsze, że już bez łańcucha.. w końcu zaczyna się bawić jak przystało na szczeniaka..:lol: tylko jeszcze taki dzikusek:shake::shake: Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ale smieszne te psiaki i Brutusek wyraznie wybral sobie zabawke:) Widze tam jeszcze jednego malego psiaka jak lezy na plecach:) Kajko i Kokosz wyraznie sie juz zadomowily:) Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cioteczki. Tak dla jasności. W tym gospodarstwie w którym był Brutus nie bije się zwierząt i zapewniam że Brutus nie był bity !!! . Od momentu narodzin URODZIŁ SIE W STYCZNIU !!! więc ma ok 5 miesięcy !!! ( w sąsiednim gospodarstwie) Brutus prawie w ogóle nie widział ludzi :shake: jak miał ok 2 - 3 miesięcy trafił do tych ludzi ( od łancucha) , nie było ich zamiarem wiązanie go na łańcuchu... miał po prostu biegać luzem i straszyć wyglądem tylko też ludzi mało co widział :-( I Jak tam bywałam to Brutusek biegał luzem, tylko sam... Nikt się nim nie zajmował, "chowa się to się chowa, nie podchodzi do ręki to trudno, może się nauczy..." tam nie mają pojęcia o pracy z psem , mimo że mówiłam i podpowiadałam jak i co z nim postepowac ale jak widać łatwiej wziąść psa na łańcuch... :-( W sumie to juz nie ma większego znaczenia, najważniejsze, że jest już w dobrych rękach i ma szanse na lepsze życie :loveu: Ja bardzo się ciesze, że w końcu zgodzili sie oddać psiaka teraz a już w ogóle jestem ogromnie wdzięczna wszystkim którzy pomagają i bardzo zaangażowali się w pomoc Brutuskowi !!! Dziękuję !! Dziękuję i jeszcze raz dziękuje !!! Quote
obraczus87 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Dziewczyny bardzo dziekuję za zdjęcia i za odwiedziny i zabawkę :) :loveu: Cieszę sie, że Brutusek lubi bawic się z sąsiadami :) super chlopaki :) OWIECZKO - Brutusek na pewno ma 5 miesiecy?? Pytam, gdyz ma wymienione wszystkie zęby... a psiaki wymieniają zeby jak maja jakieś pół roku... Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='obraczus87']Dziewczyny bardzo dziekuję za zdjęcia i za odwiedziny i zabawkę :) :loveu: Cieszę sie, że Brutusek lubi bawic się z sąsiadami :) super chlopaki :) OWIECZKO - Brutusek na pewno ma 5 miesiecy?? Pytam, gdyz ma wymienione wszystkie zęby... a psiaki wymieniają zeby jak maja jakieś pół roku... On się urodził jakos na przełomie grudnia i stycznia. Sama przecież robiłam mu zdjęcie takiej kluchy jak jeszcze był taka kluską. Więc ma między 5 a 6 miesięcy. Zęby już mógł wymienić bo psiaki wymieniaja je od 4 miesiąca :) Quote
obraczus87 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Owieczka napisał(a):On się urodził jakos na przełomie grudnia i stycznia. Sama przecież robiłam mu zdjęcie takiej kluchy jak jeszcze był taka kluską. Więc ma między 5 a 6 miesięcy. Zęby już mógł wymienić bo psiaki wymieniaja je od 4 miesiąca :) Wiem, wiem, ze robilas fotke Kluseczki :) Ok. czyli ma 5 miesiecy :) Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 obraczus87 napisał(a):Wiem, wiem, ze robilas fotke Kluseczki :) Ok. czyli ma 5 miesiecy :) Góra 6 miechów ale to max :) Cioteczki, nie moge się uporać z banerkami... :shake: no sierota jestem :oops: jak skopiowałam adres jednego banerka to nie moge wkleić nic więcej :placz: co ja zrobiłam nie tak... albo co robię nie tak :-( buuu Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Owieczka napisał(a): Cioteczki, nie moge się uporać z banerkami... :shake: no sierota jestem :oops: jak skopiowałam adres jednego banerka to nie moge wkleić nic więcej :placz: co ja zrobiłam nie tak... albo co robię nie tak :-( buuu Zaznaczasz banerek => kopiuj => w sygnaturze wklej i już :) Quote
obraczus87 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 WISELKO, specjalnie dla Ciebie, tatuś Brutuska w nowym juz domku :) http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioł-w-ciele-boksera.-Juz-w-swoim-domu-!!!-D/page80 http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioł-w-ciele-boksera.-Juz-w-swoim-domu-!!!-D/page84 OWieczka moze potwierdzić, że Guaro to naprawdę duzyyy pies :) Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Tatus Brutuska to tez piekny pies:)Przeklejam zdjecie:) Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nie wiem czemu ale coś czuję że Brutusek przerośnie jeszcze tatusia :evil_lol: Obraczus dzięki za linki :calus: Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='obraczus87']WISELKO, specjalnie dla Ciebie, tatuś Brutuska w nowym juz domku :) http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioł-w-ciele-boksera.-Juz-w-swoim-domu-!!!-D/page80 http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioł-w-ciele-boksera.-Juz-w-swoim-domu-!!!-D/page84 OWieczka moze potwierdzić, że Guaro to naprawdę duzyyy pies :) Oj tak. Guarcik był duży :) Takie 36 kg ? Moze cioteczka Ossa tu wpadnie i poda ile teraz Guarcik wazy :D Quote
obraczus87 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Zgadnij kto ja jestem :evil_lol: Już wiesz?? :evil_lol: Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='obraczus87']Zgadnij kto ja jestem :evil_lol: Już wiesz?? :evil_lol: On Tu dopiero otworzył oczy !! Miał jakieś dwa lub trzy tygodnie :D Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ale bombowa kluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
obraczus87 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Wisełka napisał(a):Ale bombowa kluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: I Ty sie dziwisz, że on ma pol roku i jest ogromny?? :) :D Przeciez On juz tutaj ogromniasty byl :D Quote
Guest Madziadalena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Słodka kluseczka :loveu: Wspaniale widziec, jak Brutusek biega swobodnie i bawi się z innymi psiakami :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 obraczus87 napisał(a):I Ty sie dziwisz, że on ma pol roku i jest ogromny?? :) :D Przeciez On juz tutaj ogromniasty byl :D noo dokladnie.....szok:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ja tu czegoś nie kapuje... a skąd Wy macie zdjęcia małego Brutusa? ;) Quote
Recommended Posts