Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam, a jakże :) Cieszę się, że z maluchami Brutusek dobrze żyje, i że w końcu zaczął chodzić u Astaroth po ogrodzie. I z zabaweczki się cieszy!! :)
Ewa, bardzo dziękujemy za zabawkę dla dzikuska ;)
A Małgosi dziękujemy za wygłaskanie Brutuska :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brutusek boi się bardzo ludzi, ale jak Gosia miała w ręku zabawkę to podchodził żeby ją jej wyrwać :) a jak chciała go w kojcu pogłaskać to wciskał się w siatkę...

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zaglądam, a jakże :) Cieszę się, że z maluchami Brutusek dobrze żyje, i że w końcu zaczął chodzić u Astaroth po ogrodzie. I z zabaweczki się cieszy!! :)
Ewa, bardzo dziękujemy za zabawkę dla dzikuska ;)
A Małgosi dziękujemy za wygłaskanie Brutuska :)

Brutusek jest przekochany i dobrze się czuje w towarzystwie innych psiaków....dzisiaj szalał z chłopakami przez cały czas który z nimi spędziliśmy:)

Wisełka napisał(a):
Brutusek boi się bardzo ludzi, ale jak Gosia miała w ręku zabawkę to podchodził żeby ją jej wyrwać :) a jak chciała go w kojcu pogłaskać to wciskał się w siatkę...

Mam nadzieję że niedługo Brutusek będzie inaczej reagował na bliskość człowieka...serce mi się ściskało jak go delikatnie głaskałam, a on przyklejał się do siatki ze strachu:(

Posted

Świetne fotki!! Kochane maleństwo!:loveu::loveu::loveu: Najważniejsze, że już bez łańcucha.. w końcu zaczyna się bawić jak przystało na szczeniaka..:lol: tylko jeszcze taki dzikusek:shake::shake:

Posted

Ale smieszne te psiaki i Brutusek wyraznie wybral sobie zabawke:)
Widze tam jeszcze jednego malego psiaka jak lezy na plecach:)
Kajko i Kokosz wyraznie sie juz zadomowily:)

Posted

Cioteczki. Tak dla jasności. W tym gospodarstwie w którym był Brutus nie bije się zwierząt i zapewniam że Brutus nie był bity !!! . Od momentu narodzin URODZIŁ SIE W STYCZNIU !!! więc ma ok 5 miesięcy !!! ( w sąsiednim gospodarstwie) Brutus prawie w ogóle nie widział ludzi :shake: jak miał ok 2 - 3 miesięcy trafił do tych ludzi ( od łancucha) , nie było ich zamiarem wiązanie go na łańcuchu... miał po prostu biegać luzem i straszyć wyglądem tylko też ludzi mało co widział :-( I Jak tam bywałam to Brutusek biegał luzem, tylko sam... Nikt się nim nie zajmował, "chowa się to się chowa, nie podchodzi do ręki to trudno, może się nauczy..." tam nie mają pojęcia o pracy z psem , mimo że mówiłam i podpowiadałam jak i co z nim postepowac ale jak widać łatwiej wziąść psa na łańcuch... :-( W sumie to juz nie ma większego znaczenia, najważniejsze, że jest już w dobrych rękach i ma szanse na lepsze życie :loveu:
Ja bardzo się ciesze, że w końcu zgodzili sie oddać psiaka teraz a już w ogóle jestem ogromnie wdzięczna wszystkim którzy pomagają i bardzo zaangażowali się w pomoc Brutuskowi !!!
Dziękuję !! Dziękuję i jeszcze raz dziękuje !!!

Posted

Dziewczyny bardzo dziekuję za zdjęcia i za odwiedziny i zabawkę :) :loveu:

Cieszę sie, że Brutusek lubi bawic się z sąsiadami :) super chlopaki :)

OWIECZKO - Brutusek na pewno ma 5 miesiecy?? Pytam, gdyz ma wymienione wszystkie zęby... a psiaki wymieniają zeby jak maja jakieś pół roku...

Posted

[quote name='obraczus87']Dziewczyny bardzo dziekuję za zdjęcia i za odwiedziny i zabawkę :) :loveu:

Cieszę sie, że Brutusek lubi bawic się z sąsiadami :) super chlopaki :)

OWIECZKO - Brutusek na pewno ma 5 miesiecy?? Pytam, gdyz ma wymienione wszystkie zęby... a psiaki wymieniają zeby jak maja jakieś pół roku...
On się urodził jakos na przełomie grudnia i stycznia. Sama przecież robiłam mu zdjęcie takiej kluchy jak jeszcze był taka kluską. Więc ma między 5 a 6 miesięcy. Zęby już mógł wymienić bo psiaki wymieniaja je od 4 miesiąca :)

Posted

Owieczka napisał(a):
On się urodził jakos na przełomie grudnia i stycznia. Sama przecież robiłam mu zdjęcie takiej kluchy jak jeszcze był taka kluską. Więc ma między 5 a 6 miesięcy. Zęby już mógł wymienić bo psiaki wymieniaja je od 4 miesiąca :)

Wiem, wiem, ze robilas fotke Kluseczki :) Ok. czyli ma 5 miesiecy :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wiem, wiem, ze robilas fotke Kluseczki :) Ok. czyli ma 5 miesiecy :)

Góra 6 miechów ale to max :) Cioteczki, nie moge się uporać z banerkami... :shake: no sierota jestem :oops: jak skopiowałam adres jednego banerka to nie moge wkleić nic więcej :placz: co ja zrobiłam nie tak... albo co robię nie tak :-( buuu

Posted

Owieczka napisał(a):
Cioteczki, nie moge się uporać z banerkami... :shake: no sierota jestem :oops: jak skopiowałam adres jednego banerka to nie moge wkleić nic więcej :placz: co ja zrobiłam nie tak... albo co robię nie tak :-( buuu

Zaznaczasz banerek => kopiuj => w sygnaturze wklej i już :)

Posted

[quote name='obraczus87']WISELKO, specjalnie dla Ciebie, tatuś Brutuska w nowym juz domku :)

http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioł-w-ciele-boksera.-Juz-w-swoim-domu-!!!-D/page80

http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioł-w-ciele-boksera.-Juz-w-swoim-domu-!!!-D/page84

OWieczka moze potwierdzić, że Guaro to naprawdę duzyyy pies :)

Oj tak. Guarcik był duży :) Takie 36 kg ? Moze cioteczka Ossa tu wpadnie i poda ile teraz Guarcik wazy :D

Posted

Wisełka napisał(a):
Ale bombowa kluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:

I Ty sie dziwisz, że on ma pol roku i jest ogromny?? :) :D Przeciez On juz tutaj ogromniasty byl :D

Guest Madziadalena
Posted

Słodka kluseczka :loveu:

Wspaniale widziec, jak Brutusek biega swobodnie i bawi się z innymi psiakami :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
I Ty sie dziwisz, że on ma pol roku i jest ogromny?? :) :D Przeciez On juz tutaj ogromniasty byl :D

noo dokladnie.....szok:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: