Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosze szybko zabierac malucha do hoteliku:))))ciesze sie,ze moge pomoc,watek poczytam pozniej bo znow pedze.......Dane do przelewu sa na pierwszej tak?albo dostane na pw?moze byc tak,ze posle to 8 czerwca,wtedy przybywam do pl,z cala lista wplat;)trzymaj sie Maluchu:)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obraczuś (muszę się pilnować, bo po głowie kolibie mi co innego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) daj spokój; szkoda Twojego drogocennego czasu i paluchów na odpisywanie, "życzliwi" sami doczytają, o to się nie bój..:diabloti::diabloti:

Posted

Kaskada dorzuciła 5 zł. Wisełka przerzuciła swoją deklarację z jednorazowych do stałych (20 zł.) więc.. wychodzi, ze brakuje 55zł. Lolalola tyle mam zapisać?

Posted

Cudowne wieści !!! A nasza kochana Obraczusia cos nie wierzy w siebie :eviltong:
nawet nie wiecie jak się ciesze !!! Brutusek to taka cząstka po Guarku który ledwo uszedł z zyciem i jest juz cudownym domu i ossa :loveu: Nie mogłam patrzec jak Brutusek z dnia na dzień coraz bardziej zamyka się w sobie i wycofuje, jak jego agresja lekowa narasta, jak wisi na tym łańcuchu... :-(

Jeszcze raz BARZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ !!!!!!

Chyba sie porycze z radości...

Posted

mala_czarna napisał(a):
Wisełka chyba, a nie Katarzyna ;)

Poprawiłam już;) Pierniczy mi się w głowie dzisiaj; wczoraj byłam u lekarza (na wyjeździe) dzisiaj, u miejscowego, zrugał mnie na czym ziemia stoi, tylko dlatego, ze trzymam się wyznaczonej godziny wizyty:roll::shake:

Posted

Owieczka napisał(a):
On ma szyję mniej więcej jak Kosta :razz:

To poprosze wymiary w takim razie Kosteczki :D

NIJASE dzięki za informacje, wprawdzie padłam wczoraj jak zabita, ale rano z dobrym humorem sie szykowałam do roboty :)

Posted

obraczus87 napisał(a):

NIJASE dzięki za informacje, wprawdzie padłam wczoraj jak zabita, ale rano z dobrym humorem sie szykowałam do roboty :)

jak dotred do domu ( i nie zapomne ) to zmierzę :)

Posted

ossa98 napisał(a):
Pieniążki przelane!
Trzymam kciuki za małego Brutuska!
Mizianki od taty Guarka :*

Cioteczko ślicznie Ci dziękuję !!! Uściskaj Guarcia i szepnij mu na uszko że ciotka owca tęskni...

Posted

Uściskaj Guarcia i szepnij mu na uszko że ciotka owca tęskni...

Oczywiście, że mu szepnę:-).
Guarcik, też na pewno tęskni i pamięta Twoje dobre serduszko.

Posted

__Lara napisał(a):
Słuchajcie, psiaczek już jutro jedzie? :D :D :D suuuuper :D gratuluję cioteczki samozaparcia i determinacji :D

No wiesz... jak sie obraczuś na coś uprze to nie ma zmiłuj :evil_lol: O! I chce mnie lać :eviltong:

Posted

obraczus87 napisał(a):

ależ nie ma za co :)
do usług :)