RenW Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ziutka napisał(a):To jeszcze macie stałą deklarację od mojej babci heh :) 20,- i też będzie wpłata za maj i za czerwiec w czerwcu (pieniążki pójdą z mojego konta ;) dopiszę, że Ziutka i babcia za maj Brutusek, tak ? ) kaskadaffik napisał(a):5 złociszy choć wyskrobię, bo jak patrzę w te maleńkie śliczne oczka, to widze nasza Zuzankę, która jest szczęśliwa w hoteliku i czeka na domek . Deklaracja stała, bardzo mała, ale to już brakuje 55zł, a nie 60 ;) Dziękujemy Cioteńki oraz babci Ziutki - bardzo dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: Nanoszę na 1-szą.;) Muszę zaznaczyć, że moja wpłata będzie od czerwca..:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='golf']Odrobaczus wyczysc skrzynke!!! :) umarlam ze smiechu:D:D:D jeszcze tylko 60zl barkuje!!! super Quote
katarzyna005 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Przepraszam ale musze się wycofać ze swoje deklaracji miesięcznej (20zł). Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Odebrałam przed chwilą dla Brutusa witaminy od golf. Bardzo dziękujemy!!! :) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='katarzyna005']Przepraszam ale musze się wycofać ze swoje deklaracji miesięcznej (20zł). Ech....:niewiem: :hmmmm: OK przerzućcie moje jednorazowe 20zł na comiesięczną stałą deklarację. Kolejna wpłata będzie ok 27 czerwca /po wypłacie/. Quote
RenW Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='katarzyna005']Przepraszam ale musze się wycofać ze swoje deklaracji miesięcznej (20zł). I tak bywa.. Dobrze, że nas Ciotka szczerze o tym informuje, przynajmniej mamy jasność sytuacji...ja lubię jasne i klarowne sytuacje:lol: [quote name='Wisełka']Ech....:niewiem: :hmmmm: OK przerzućcie moje jednorazowe 20zł na comiesięczną stałą deklarację. Kolejna wpłata będzie ok 27 czerwca /po wypłacie/. Dziękujemy!!:multi::multi: Już odnotowuję;) Quote
Kamila28 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Może się ktoś jeszcze znajdzie kto zechce pomóc Brutuskowi??? Quote
Lolalola Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 tak i to jestem ja:)co za nieszczescie na lancuchu:placz:nie mam czasu czytac calego watku,ale deklaruje Wam te pieniadze:)tj 60 zl czy juz 40?:eviltong::eviltong: Quote
NiJaSe Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 o matko Lolalola !!!! aj low ju do bólu !!!!!! :multi::loveu: Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Lolalola napisał(a):tak i to jestem ja:)co za nieszczescie na lancuchu:placz:nie mam czasu czytac calego watku,ale deklaruje Wam te pieniadze:)tj 60 zl czy juz 40?:eviltong::eviltong: Nooooooooooooo KOCHANA!!! JESTEŚ WIELKA :loveu: :loveu: :loveu: To Maluszek ma już przepustkę do hotelu :multi: :multi: :multi: W sobotę pojedzie do lepszego świata :multi: będzie miał za sąsiadów Kajko i Kokosza :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
NiJaSe Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 czy to znaczy ,ze jest juz pelna deklaracja ? :) bom sie pogubiła ;p Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wygląda na to że tak :multi: :multi: :multi: Ktoś się wycofał, ja w to miejsce dałam 20zł, zostało 60zł o ile dobrze pamiętam /na pewno nie więcej/ a Lolalola deklaruje 60zł albo 40zł tj. ile do końca brakowało deklaracji :multi::multi::multi: Quote
NiJaSe Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 to ja robie wielkie ufffffffffffffffffffffffffffff :):):) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A ja jeszcze większe ufffffffff, bo on będzie w tym samym hoteliku co Kajko i Kokosz. Prawdopodobnie w niedzielę odwiedzi ich Tora& Faro i wówczas bankowo nam kilka fotek cyknie Brutuskowi, poproszę ją o to - zgodzi się ;) Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wisełka napisał(a):A ja jeszcze większe ufffffffff, bo on będzie w tym samym hoteliku co Kajko i Kokosz. Prawdopodobnie w niedzielę odwiedzi ich Tora& Faro i wówczas bankowo nam kilka fotek cyknie Brutuskowi, poproszę ją o to - zgodzi się ;) Cyknę w sobotę jak już dojedzie do Astaroth :) Quote
Guest Madziadalena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Yes, yes, yes :multi::multi::multi: wspaniała nowina :loveu: chłopak to ma szczęscie, tyle cudownych ludziów go wspiera :) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Cyknę w sobotę jak już dojedzie do Astaroth :) Fajosko, Ty w sobotę, Tora&Faro jeśli będzie to w niedzielę :) Mala_Czarna a cykniesz przy okazji Kajko i Kokoszkowi??? Chociaż 3 sztuki ;), plisssssssssss Quote
kkanarekk Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 SUPER!!!!! widzisz Obarczus udało się uzbierać :):multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 A jacys pesymistyczni osobnicy probowali wmowic Obarczus nie sie nie uda ! Teraz Oburaczus moze im pokazac:czytaj::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wisełka napisał(a): Mala_Czarna a cykniesz przy okazji Kajko i Kokoszkowi??? Chociaż 3 sztuki ;), plisssssssssss Jasne, że cyknę :) Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='kaskadaffik']5 złociszy choć wyskrobię, bo jak patrzę w te maleńkie śliczne oczka, to widze nasza Zuzankę, która jest szczęśliwa w hoteliku i czeka na domek . Deklaracja stała, bardzo mała, ale to już brakuje 55zł, a nie 60 ;) BArdzo dziekuję :loveu: [quote name='katarzyna005']Przepraszam ale musze się wycofać ze swoje deklaracji miesięcznej (20zł). Kasiu, rozumiem Cie Kochana i dziekuję za informacje teraz :) [quote name='mala_czarna']Odebrałam przed chwilą dla Brutusa witaminy od golf. Bardzo dziękujemy!!! :) Wielkie dzięki Kochaniutka :) GOLF bardzo dziękuję za podarowanie witaminek dla chlopaka :loveu: [quote name='Wisełka']Ech....:niewiem: :hmmmm: OK przerzućcie moje jednorazowe 20zł na comiesięczną stałą deklarację. Kolejna wpłata będzie ok 27 czerwca /po wypłacie/. Bardzo dziekuję :loveu: [quote name='Lolalola']tak i to jestem ja:)co za nieszczescie na lancuchu:placz:nie mam czasu czytac calego watku,ale deklaruje Wam te pieniadze:)tj 60 zl czy juz 40?:eviltong::eviltong: Spadłaś nam z nieba :lol: [quote name='Ingrid44']A jacys pesymistyczni osobnicy probowali wmowic Obarczus nie sie nie uda ! Teraz Oburaczus moze im pokazac:czytaj::eviltong::eviltong::eviltong: Zmiany w moim nicku mnie powalają z dnia na dzień :loveu: Oczywiście, zaraz napiszę TYM ktorzy w nas nie wierzyli - piękne i dosadne PW :evil_lol: BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ZAANGAŻOWANIE W SZUKANIU DEKLARACJI :loveu::loveu::loveu: JESTEŚCIE BARDZO KOCHANI :lol: :multi: Taką dogomanię to ja lubię :cool3: BARDZO DZIEKUJĘ ! ! ! JUTRO JEDZIEMY ZE SZCZENIORKIEM :) Quote
Recommended Posts