Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
To jeszcze macie stałą deklarację od mojej babci heh :) 20,- i też będzie wpłata za maj i za czerwiec w czerwcu (pieniążki pójdą z mojego konta ;) dopiszę, że Ziutka i babcia za maj Brutusek, tak ? )

kaskadaffik napisał(a):
5 złociszy choć wyskrobię, bo jak patrzę w te maleńkie śliczne oczka, to widze nasza Zuzankę, która jest szczęśliwa w hoteliku i czeka na domek . Deklaracja stała, bardzo mała, ale to już brakuje 55zł, a nie 60 ;)

Dziękujemy Cioteńki oraz babci Ziutki - bardzo dziękujemy! :loveu::loveu::loveu:
Nanoszę na 1-szą.;)
Muszę zaznaczyć, że moja wpłata będzie od czerwca..:lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katarzyna005']Przepraszam ale musze się wycofać ze swoje deklaracji miesięcznej (20zł).
Ech....:niewiem:
:hmmmm: OK przerzućcie moje jednorazowe 20zł na comiesięczną stałą deklarację. Kolejna wpłata będzie ok 27 czerwca /po wypłacie/.

Posted

[quote name='katarzyna005']Przepraszam ale musze się wycofać ze swoje deklaracji miesięcznej (20zł).
I tak bywa.. Dobrze, że nas Ciotka szczerze o tym informuje, przynajmniej mamy jasność sytuacji...ja lubię jasne i klarowne sytuacje:lol:

[quote name='Wisełka']Ech....:niewiem:
:hmmmm: OK przerzućcie moje jednorazowe 20zł na comiesięczną stałą deklarację. Kolejna wpłata będzie ok 27 czerwca /po wypłacie/.
Dziękujemy!!:multi::multi: Już odnotowuję;)

Posted

Lolalola napisał(a):
tak i to jestem ja:)co za nieszczescie na lancuchu:placz:nie mam czasu czytac calego watku,ale deklaruje Wam te pieniadze:)tj 60 zl czy juz 40?:eviltong::eviltong:

Nooooooooooooo KOCHANA!!! JESTEŚ WIELKA :loveu: :loveu: :loveu:
To Maluszek ma już przepustkę do hotelu :multi: :multi: :multi:
W sobotę pojedzie do lepszego świata :multi: będzie miał za sąsiadów Kajko i Kokosza :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

Wygląda na to że tak :multi: :multi: :multi:
Ktoś się wycofał, ja w to miejsce dałam 20zł, zostało 60zł o ile dobrze pamiętam /na pewno nie więcej/ a Lolalola deklaruje 60zł albo 40zł tj. ile do końca brakowało deklaracji :multi::multi::multi:

Posted

A ja jeszcze większe ufffffffff, bo on będzie w tym samym hoteliku co Kajko i Kokosz. Prawdopodobnie w niedzielę odwiedzi ich Tora& Faro i wówczas bankowo nam kilka fotek cyknie Brutuskowi, poproszę ją o to - zgodzi się ;)

Posted

Wisełka napisał(a):
A ja jeszcze większe ufffffffff, bo on będzie w tym samym hoteliku co Kajko i Kokosz. Prawdopodobnie w niedzielę odwiedzi ich Tora& Faro i wówczas bankowo nam kilka fotek cyknie Brutuskowi, poproszę ją o to - zgodzi się ;)

Cyknę w sobotę jak już dojedzie do Astaroth :)

Guest Madziadalena
Posted

Yes, yes, yes :multi::multi::multi: wspaniała nowina :loveu: chłopak to ma szczęscie, tyle cudownych ludziów go wspiera :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Cyknę w sobotę jak już dojedzie do Astaroth :)

Fajosko, Ty w sobotę, Tora&Faro jeśli będzie to w niedzielę :)
Mala_Czarna a cykniesz przy okazji Kajko i Kokoszkowi??? Chociaż 3 sztuki ;), plisssssssssss

Posted

[quote name='kaskadaffik']5 złociszy choć wyskrobię, bo jak patrzę w te maleńkie śliczne oczka, to widze nasza Zuzankę, która jest szczęśliwa w hoteliku i czeka na domek . Deklaracja stała, bardzo mała, ale to już brakuje 55zł, a nie 60 ;)

BArdzo dziekuję :loveu:

Kasiu, rozumiem Cie Kochana i dziekuję za informacje teraz :)

[quote name='mala_czarna']Odebrałam przed chwilą dla Brutusa witaminy od golf. Bardzo dziękujemy!!! :)

Wielkie dzięki Kochaniutka :)

GOLF bardzo dziękuję za podarowanie witaminek dla chlopaka :loveu:

[quote name='Wisełka']Ech....:niewiem:

Bardzo dziekuję :loveu:

[quote name='Lolalola']tak i to jestem ja:)co za nieszczescie na lancuchu:placz:nie mam czasu czytac calego watku,ale deklaruje Wam te pieniadze:)tj 60 zl czy juz 40?:eviltong::eviltong:

Spadłaś nam z nieba :lol:

[quote name='Ingrid44']A jacys pesymistyczni osobnicy probowali wmowic Obarczus nie sie nie uda !

Teraz Oburaczus moze im pokazac:czytaj::eviltong::eviltong::eviltong:

Zmiany w moim nicku mnie powalają z dnia na dzień :loveu:

Oczywiście, zaraz napiszę TYM ktorzy w nas nie wierzyli - piękne i dosadne PW :evil_lol:

BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ZAANGAŻOWANIE W SZUKANIU DEKLARACJI :loveu::loveu::loveu:

JESTEŚCIE BARDZO KOCHANI :lol: :multi: Taką dogomanię to ja lubię :cool3:

BARDZO DZIEKUJĘ ! ! !
JUTRO JEDZIEMY ZE SZCZENIORKIEM :)