NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dzięki darczyńcy kochani :multi::multi::multi::multi: Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wisełka napisał(a):A ja myślę że on nie będzie potrzebował hoteliku na dłużej niż 2 m-ce! Znajdzie dom jak nic!!!! Daję 20zł ale niestety puki co jednorazowo :roll: Kochana Cioteczka!:loveu::loveu:Dzięki!:multi: Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 To psiak jedzie w sobote juz do hoteliku? Mam rozumiec,ze ten termin jest powodowany tylko problemem transportowym,czy tak? Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Niebieska713 napisał(a):To psiak jedzie w sobote juz do hoteliku? Mam rozumiec,ze ten termin jest powodowany tylko problemem transportowym,czy tak? :roll: :roll: :roll: Quote
RenW Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Niebieska713 napisał(a)::roll: :roll: :roll: Żeby psiak opuścił dotychczasowe miejsce musi być komplet deklaracji... Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 RenW napisał(a):Żeby psiak opuścił dotychczasowe miejsce musi być komplet deklaracji... Dokładnie tak..... :roll: Kochani, podpowidzcie - chciałabym kupić jakieś witaminy i minerały dla Malucha w rozsądnej cenie - tylko ja po prostu dawno temu kupowałam cos takiego i już nie jestem na czasie :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Niebieska713 napisał(a):To psiak jedzie w sobote juz do hoteliku? Mam rozumiec,ze ten termin jest powodowany tylko problemem transportowym,czy tak? O co Ci chodzi? Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 obraczus87 napisał(a):Dokładnie tak..... :roll: Kochani, podpowidzcie - chciałabym kupić jakieś witaminy i minerały dla Malucha w rozsądnej cenie - tylko ja po prostu dawno temu kupowałam cos takiego i już nie jestem na czasie :evil_lol: Martuś, daj sobie póki co spokój, ok? Jak się rozsądna suma zbierze to coś kupisz, ale nie wal z własnej kieszeni, bo i tak masz sporo psów do obrobienia. Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Niebieska - problemu transportowego żadnego nie ma. Brutus może pojechać do Hoteliku w sobotę - Owieczka przywiezie mi Go do Warszawy, a dalej ja Go zabiorę bezposednio do Hoteliku pod Warszawą. Problemem jest brak pełnej sumy deklaracji :roll: Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Juz wszystko mam ustalone z Astaroth :p Cena za dobę dla Brutuska to 11zł/doba, czyli potrzebujemy 340zł stałych deklaracji. BRAKUJE NAM 103 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI ! ! ! Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Wisełka napisał(a):Przelałam obiecane 20zł. Bardzo dziekujemy :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 to super, wiemy na czym stoimy:) czyli jeszcze stowka potrzebna Quote
Kamila28 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ja przelałam wczoraj, może nie duzo ale zawsze coś.... Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Bardzo dziekujemy !!! Aktualny stan deklaracji oraz wpłaty znajdują się w # 3 :) Quote
Ziutka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mój rzelew właśnie poszedł :) Ciotki ja mam sklerozę więc jak coś, to przypomnijcie mi na PW o kolejnej wpłacie ;) Quote
golf Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='obraczus87']Dokładnie tak..... :roll: Kochani, podpowidzcie - [quote name='obraczus87'] chciałabym kupić jakieś witaminy i minerały dla Malucha w rozsądnej cenie - tylko ja po prostu dawno temu kupowałam cos takiego i już nie jestem na czasie :evil_lol: ja mam witaminy Can-Vit z glukozaminą. 400g, z czego pewnie 2 cm w pudełku brakuje, wiec mozna powiedziec,że prawie nówka. Sa w proszku. Min dla szczeniat ras dużych w fazie wzrostu. Mi są juz nie potrzebne, więc moge oddać Maluszkowi. Quote
Kinia1984 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 bardzo was przepraszam ale potrzebuję pomocy... Potrzebujemy deklaracji na dwóch "braci" którzy prawdopodobnie straca miejsce w hotelu, gdyż istnieje domniemanie , że przebywaja w skandalicznych warunkach, a osoba prowadząca hotel przestała dbać o dobro psów i zaczęła tylko liczyć na łatwy zarobek...W związku z tym iż nie chcemy naijać kasy osobie nieuczciwej chcemy zabrać Jarka i Leszka do innego hotelu...niestety w tym momencie mamy ok. 300 zł deklaracji czyli brakuje conajmniej drugie tyle...Dlatego zwracamy sie z prośbą o najmniejsze choćby wsparcie...Bedę bardzo wdzięczna... watek chłopaków: http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-ceg%C5%82ami!-Brakuje-230-z%C5%82-deklaracji-i-na-cito-na-leczenie-Jarka..-( Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Kinia1984']bardzo was przepraszam ale potrzebuję pomocy... Potrzebujemy deklaracji na dwóch "braci" którzy prawdopodobnie straca miejsce w hotelu, gdyż istnieje domniemanie , że przebywaja w skandalicznych warunkach, a osoba prowadząca hotel przestała dbać o dobro psów i zaczęła tylko liczyć na łatwy zarobek...W związku z tym iż nie chcemy naijać kasy osobie nieuczciwej chcemy zabrać Jarka i Leszka do innego hotelu...niestety w tym momencie mamy ok. 300 zł deklaracji czyli brakuje conajmniej drugie tyle...Dlatego zwracamy sie z prośbą o najmniejsze choćby wsparcie...Bedę bardzo wdzięczna... watek chłopaków: http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-ceg%C5%82ami!-Brakuje-230-z%C5%82-deklaracji-i-na-cito-na-leczenie-Jarka..-( Tu też deklaracji brakuje... Quote
Kinia1984 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 wiem...sama tez wplacalam na Brutuska:)wiec proszę mnie nie linczowac za offa;) Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Cioteczki do roboty, deklaracji szukamy :evil_lol: bo jak nie, to..... :mad: Brakuje juz tylko stówkę, musimy dać radę!!! W sobotę pojade odwieźc Brutuska w towarzystwie Kochanej Cioteczki malej_czarnej ;) Ciotka zajmie się należycie Brutuskiem podczas podróży ;) Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 obraczus87 napisał(a): W sobotę pojade odwieźc Brutuska w towarzystwie Kochanej Cioteczki malej_czarnej ;) Ciotka zajmie się należycie Brutuskiem podczas podróży ;) Potwierdzam :) Brutuska postaram się przypiąć do paska od spodni. :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Potwierdzam :) Brutuska postaram się przypiąć do paska od spodni. :evil_lol: O tak tak tak :D Quote
Recommended Posts