Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisełka napisał(a):
A ja myślę że on nie będzie potrzebował hoteliku na dłużej niż 2 m-ce! Znajdzie dom jak nic!!!!
Daję 20zł ale niestety puki co jednorazowo :roll:

Kochana Cioteczka!:loveu::loveu:Dzięki!:multi:

Posted

RenW napisał(a):
Żeby psiak opuścił dotychczasowe miejsce musi być komplet deklaracji...

Dokładnie tak..... :roll:

Kochani, podpowidzcie - chciałabym kupić jakieś witaminy i minerały dla Malucha w rozsądnej cenie - tylko ja po prostu dawno temu kupowałam cos takiego i już nie jestem na czasie :evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dokładnie tak..... :roll:

Kochani, podpowidzcie - chciałabym kupić jakieś witaminy i minerały dla Malucha w rozsądnej cenie - tylko ja po prostu dawno temu kupowałam cos takiego i już nie jestem na czasie :evil_lol:

Martuś, daj sobie póki co spokój, ok? Jak się rozsądna suma zbierze to coś kupisz, ale nie wal z własnej kieszeni, bo i tak masz sporo psów do obrobienia.

Posted

Niebieska - problemu transportowego żadnego nie ma.
Brutus może pojechać do Hoteliku w sobotę - Owieczka przywiezie mi Go do Warszawy, a dalej ja Go zabiorę bezposednio do Hoteliku pod Warszawą.

Problemem jest brak pełnej sumy deklaracji :roll:

Posted

[quote name='obraczus87']Dokładnie tak..... :roll:

Kochani, podpowidzcie -
[quote name='obraczus87'] chciałabym kupić jakieś witaminy i minerały dla Malucha w rozsądnej cenie - tylko ja po prostu dawno temu kupowałam cos takiego i już nie jestem na czasie :evil_lol:

ja mam witaminy Can-Vit z glukozaminą. 400g, z czego pewnie 2 cm w pudełku brakuje, wiec mozna powiedziec,że prawie nówka.
Sa w proszku.
Min dla szczeniat ras dużych w fazie wzrostu.
Mi są juz nie potrzebne, więc moge oddać Maluszkowi.

Posted

bardzo was przepraszam ale potrzebuję pomocy...

Potrzebujemy deklaracji na dwóch "braci" którzy prawdopodobnie straca miejsce w hotelu, gdyż istnieje domniemanie , że przebywaja w skandalicznych warunkach, a osoba prowadząca hotel przestała dbać o dobro psów i zaczęła tylko liczyć na łatwy zarobek...W związku z tym iż nie chcemy naijać kasy osobie nieuczciwej chcemy zabrać Jarka i Leszka do innego hotelu...niestety w tym momencie mamy ok. 300 zł deklaracji czyli brakuje conajmniej drugie tyle...Dlatego zwracamy sie z prośbą o najmniejsze choćby wsparcie...Bedę bardzo wdzięczna...
watek chłopaków:
http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-ceg%C5%82ami!-Brakuje-230-z%C5%82-deklaracji-i-na-cito-na-leczenie-Jarka..-(

Posted

[quote name='Kinia1984']bardzo was przepraszam ale potrzebuję pomocy...

Potrzebujemy deklaracji na dwóch "braci" którzy prawdopodobnie straca miejsce w hotelu, gdyż istnieje domniemanie , że przebywaja w skandalicznych warunkach, a osoba prowadząca hotel przestała dbać o dobro psów i zaczęła tylko liczyć na łatwy zarobek...W związku z tym iż nie chcemy naijać kasy osobie nieuczciwej chcemy zabrać Jarka i Leszka do innego hotelu...niestety w tym momencie mamy ok. 300 zł deklaracji czyli brakuje conajmniej drugie tyle...Dlatego zwracamy sie z prośbą o najmniejsze choćby wsparcie...Bedę bardzo wdzięczna...
watek chłopaków:
http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-ceg%C5%82ami!-Brakuje-230-z%C5%82-deklaracji-i-na-cito-na-leczenie-Jarka..-(
Tu też deklaracji brakuje...

Posted

Cioteczki do roboty, deklaracji szukamy :evil_lol: bo jak nie, to..... :mad:

Brakuje juz tylko stówkę, musimy dać radę!!!

W sobotę pojade odwieźc Brutuska w towarzystwie Kochanej Cioteczki malej_czarnej ;) Ciotka zajmie się należycie Brutuskiem podczas podróży ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):

W sobotę pojade odwieźc Brutuska w towarzystwie Kochanej Cioteczki malej_czarnej ;) Ciotka zajmie się należycie Brutuskiem podczas podróży ;)

Potwierdzam :)
Brutuska postaram się przypiąć do paska od spodni. :evil_lol: