Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 wydaje mi sie , ze maluch nie ma powyzej 20kg....swoja droga trzeba wiedziec ile mamy zbierac, bo jak zaliczyc Go do poniżej do wystarczy jeszcze 100zl deklaracji Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wydaje mi sie , ze maluch nie ma powyzej 20kg....swoja droga trzeba wiedziec ile mamy zbierac, bo jak zaliczyc Go do poniżej do wystarczy jeszcze 100zl deklaracji No własnie nie mam pojecia ile ma i to jest najwiekszy problem. zdjęcia bardzo często przekłamuja ---> patrz: Staszek. Wszyscy mysleli ze to mały pieseczek, a to sporawe psisko :diabloti: Mnie się wydaje że Brutus ma max 20kg... Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Wole nie pisac, bo szkoda mojeje pisaniny. Nikt wazny i interesujący :D hehe. Ale odpisałam tym osobom w taki sposób, że mam nadzieje ze im w pięty poszlo :) Wskaż palcem to my zaraz..:mad::x:x:2gunfire::snipersm: Nie będą nam skrzydeł podcinać:D:D:D Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Wole nie pisac, bo szkoda mojeje pisaniny. Nikt wazny i interesujący :D hehe. Ale odpisałam tym osobom w taki sposób, że mam nadzieje ze im w pięty poszlo :) e no wez i takiej rozrywki mnie pozbawiłaś ?? :diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):No własnie nie mam pojecia ile ma i to jest najwiekszy problem. zdjęcia bardzo często przekłamuja ---> patrz: Staszek. Wszyscy mysleli ze to mały pieseczek, a to sporawe psisko :diabloti: Mnie się wydaje że Brutus ma max 20kg... noo to moze Natalia zgodzi sie na te 10zl/dobę:)...trzeba sie Jej po prostu zapytac i watek podeslac taki malutki biedniutki szczylek na pewno nie ma 20kg;):evil_lol::evil_lol:.... Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 RenW napisał(a):Wskaż palcem to my zaraz..:mad::x:x:2gunfire::snipersm: Nie będą nam skrzydeł podcinać:D:D:D Nie no, z takimi bojowymi Cioteczkami to ja niczego sie obawiac juz nie musze :D :) NiJaSe napisał(a):e no wez i takiej rozrywki mnie pozbawiłaś ?? :diabloti: Oj tam, DZISIAJ był mój dzien na odreagowanie :D Ty musisz odpoczywac ciężarna Kobieto :) Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wydaje mi sie , ze maluch nie ma powyzej 20kg....swoja droga trzeba wiedziec ile mamy zbierac, bo jak zaliczyc Go do poniżej do wystarczy jeszcze 100zl deklaracji Też się nad tym zastanawiałam, bo przecież miesiąc trzeba zliczyć..:) Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo to moze Natalia zgodzi sie na te 10zl/dobę:)...trzeba sie Jej po prostu zapytac i watek podeslac taki malutki biedniutki szczylek na pewno nie ma 20kg;):evil_lol::evil_lol:.... Podesłałam, napisałam litanie błagalną i czekam na odpowiedź. :) Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 RenW napisał(a):Też się nad tym zastanawiałam, bo przecież miesiąc trzeba zliczyć..:) No dokładnie.... jednak Natalia juz wiele razy była oszukiwana przez ludzi w ten sposob, bo umawiala sie z kims na 10zł bo podobno malutenki psiaczek, a jak przychodzilo co do czego, to okazywalo sie ze pies wazy ponad 30kg ... :) Czekam na odpowiedź Natalii. Jutro bede dzwonic do Niej. acha dostałam odpowiedź od Dominy. DOmina nie może dogadac sie ze swoim męzem odnosnie DT dla Brutuska. Dlatego nie będe naciskac, gdyz jak wiemy takie naciskanie moze skonczyc sie ciaglym przenoszeniem psiaka z miejsca na miejsce, przynajmniej ja tak uwazam. Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo to moze Natalia zgodzi sie na te 10zl/dobę:)...trzeba sie Jej po prostu zapytac i watek podeslac taki malutki biedniutki szczylek na pewno nie ma 20kg;):evil_lol::evil_lol:.... Ta opcja też mi się bardzo podoba, może uda się ją przeforsować...:cool3::evil_lol::evil_lol: Trzeba zważyć Brutuska;):diabloti::diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Nie no, z takimi bojowymi Cioteczkami to ja niczego sie obawiac juz nie musze :D :) a ja mam w piwnicy bazuke :evil_lol: Oj tam, DZISIAJ był mój dzien na odreagowanie :D Ty musisz odpoczywac ciężarna Kobieto :) zwykłam odpoczywac aktywnie Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A jak szczeniak będzie rósł i nabierał masy..?!:roll::evil_lol::evil_lol: Deklaracje nam rozsadzi...:D:D:D Może poszczęści mu się i szybko znajdzie domek..:lol::lol: Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 RenW napisał(a):A jak szczeniak będzie rósł i nabierał masy..?!:roll::evil_lol::evil_lol: Deklaracje nam rozsadzi...:D:D:D Może poszczęści mu się i szybko znajdzie domek..:lol::lol: hahahha tez o tym myslalam dzisiaj :D Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kochane, ja juz spadam, Na dzisiaj za dużo wrażeń, niestety tych niegatywnych :roll: Mam nadzieje, że jutrzejszy dzień przyniesie wiecej dobrych wiadomości ;) więcej pozytywnych wrażeń itd :cool3: Dobrej nocki Wam zycze... Brutusku, Maluszku kochany, zobaczysz - już w sobotę mam nadzieje odmieni sie Twoje życie... dostaniesz szansę na nowe lepsze zycie.. krok po kroku bedziesz stawał sie otwartym i ciekawym życia psiaczkiem, bo zasługujesz na wszystko co najlepsze :loveu: juz My zadbamy o to wszystko! Bedziesz miał jak w raju!!! :loveu: Zobaczysz, Twój tatusiek Guarcik jest we wspaniałym domku to i dla Ciebie znajdziemy super domek!!!! Przypominam, iż aktualny stan deklaracji to 217zł.... Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 RenW napisał(a):A jak szczeniak będzie rósł i nabierał masy..?!:roll::evil_lol::evil_lol: Deklaracje nam rozsadzi...:D:D:D Może poszczęści mu się i szybko znajdzie domek..:lol::lol: taki pies to znajdzie domek w sekund pare....trzeba jedynie z Nim popracować i zsocjalizowac, wyprowadzic Go na prosta, zeby przestal sie bac Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak oby Twoje słowa były prorocze :) Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 hehe ja to jej wtedy zaczne wota składać :evil_lol: Quote
elmira Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dziewczyny, przepraszam za OT, ale ważne Rachelaa napisał(a):Witam, Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary. Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd. Pozdrawiam Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 elmira napisał(a):Dziewczyny, przepraszam za OT, ale ważne W radio ESKA o tym mówili :) Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):taki pies to znajdzie domek w sekund pare....trzeba jedynie z Nim popracować i zsocjalizowac, wyprowadzic Go na prosta, zeby przestal sie bac Też tak myślę... Quote
Ziutka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 I ja dokładam stałą deklarację, co prawda nie dużo bo 20,- :oops: Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ziutka napisał(a):I ja dokładam stałą deklarację, co prawda nie dużo bo 20,- :oops: Dziękujemy Kochana!:loveu::loveu:Już zapisuję! Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ziutka napisał(a):I ja dokładam stałą deklarację, co prawda nie dużo bo 20,- :oops: jak nie duzo.....bardzo duzo:multi::multi::multi::multi: BOSKO czyli zakladajac wersje optymistyczna:eviltong: brakuje 80zl stałych deklaracji Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):jak nie duzo.....bardzo duzo:multi::multi::multi::multi: BOSKO czyli zakladajac wersje optymistyczna:eviltong: brakuje 80zl stałych deklaracji A ja myślę że on nie będzie potrzebował hoteliku na dłużej niż 2 m-ce! Znajdzie dom jak nic!!!! Daję 20zł ale niestety puki co jednorazowo :roll: Quote
Recommended Posts