Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niebieska713 napisał(a):
No to ja ZATTROLUJE i ZASPAMUJE na tym watku...i dam deklaracje stala miesieczna na hotelik,dopoki psiak nie znajdzie domku. 20 zl,od czerwca.

Dziekuje :) takie "spamy" mile widziane :)

Alexandra29 napisał(a):
spróbuję porozsyłać link, finansowo nie mogę w tej chwili pomóc, ale spróbuję w inny. Obarczus87, dlaczego chcesz zakończyć, odejśc z dogo? Chcesz zostawić te stworzenia biedne które Cię potrzebują- przykre:-(

Bardzo prosze, każda pomoc mile widziana!!!! :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niebieska713 napisał(a):
No to ja ZATTROLUJE i ZASPAMUJE na tym watku...i dam deklaracje stala miesieczna na hotelik,dopoki psiak nie znajdzie domku. 20 zl,od czerwca.

No -jesli tak ciotko zatrolujesz i wspomożesz tego psa finansowo -to chyba darujemy to trollowanie i spamowanie jakoś :razz: .Bo samymi slowami i zachętami innych -nie da się poóc psu ani go nakaramić .Trzeba na to niestety -funduszy . Grosik temu -grosik tamtemu psu i jakoś pomagamy -ile kto może ....:loveu:

Posted

[quote name='obraczus87']
Wiem, że porywam się z motyką na słońce.... wiem o tym. Już dostałam kilka PW z informacją, abym sobie darowała bo i tak nie uda nam się uzbierać deklaracji..... :roll: nie jest to zbyt motywujące, tym bardziej że w głowie ciagle mam słowa: zakończyć to...
..

chyba zartujesz....no to jeszcze zobaczymy, czy nam sie nie uda:razz::razz:

Posted

A dawno cos nie widac tu naszej NIjase ? Jakoś tempo zbierania funduszy opadlo ..:razz:
Zatem nie jedzie Brutus do Dominiki do Krakowa na dt -tylko do ZuziM .

Posted

jestem juz jestem , male problemy z kompem cos mu palma odbiła i moglam was sledzic tylko z komorki , tylko chorobka to nie koniec problemow nie wiem jak dzisiaj ale postaram sie jeszcze zajrzec

Posted

[quote name='mmd']Umiesz wstawiać banerki? Fajnie:)
Banda Gapciowa prawie w komplecie:)
Nie lubię czekać...
Dopiero teraz doczytałam.. :eviltong::watpliwy::motz::motz::motz:
:p..czeszę wątek, co by każdą deklarację wyhaczyć..:diabloti:

Posted

ech, i po co ja wchodze na te wątki, takie smutne psie historie,a piesek młody i ma potencjał by być wspaniałym towarzyszem człowieka. Od wielu miesięcy wspieram innego psa i miałam cichą nadzieję, że tamten szybko znajdzie domek a ja będę mogła wesprzeć groszem innego psiaka, ale widzę, że nie mam wyboru i muszę zacząć wspierać dwa psiaki:) deklaruję 20 zł miesięcznie, tylko jeślibym się spóźniała, albo ociągała, to ślijcie od razu priva do mnie, bo ja obecnie leżę głównie w łóżku, gdyż w ciaży jestem i niestety muszę leżeć, wiec nie wchodze tak często na kompa, ale codziennie sprawdzam pocztę. Mówcie od razu, czy już mam wpłącać tę kasę, czy czekamy aż sie uzbiera jakaś kwota? nie miałąm zbytnio czasu by przebrnać przez te wszystkie posty, przeczytałam historię pieska, wiec nie jestem dokłądnie zorientowana w jakim punkcie jesteśmy. Jesli mam przesyłać kasę to piszcie, jutro będzie na koncie:)

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Prosze mnie poprawic w deklaracjach...Podany jest bledny nick i nie ma dopisku,ze od czerwca...:-o

U mnie jest i było dobrze..:eviltong::p Ja nie wiem.. czy to wszystko nie jest przypadkiem od czerwca:roll::roll:

Posted

RenW napisał(a):
U mnie jest i było dobrze..:eviltong::p Ja nie wiem.. czy to wszystko nie jest przypadkiem od czerwca:roll::roll:

Ja dzisiaj miałam cięzki dzień wiec pomylilam się.

Dobra, to ja swoja listę z 1 postu kasuje coby nie robic zamieszania. Bo widzę że Kochana Cioteczka RenW bardzo dokładnie wątek przeczesuje :) dziekuję!

Acha.... te wpłaty to już jako czerwiec chyba trzeba potraktowac.

Posted

[quote name='Aliszcze']ech, i po co ja wchodze na te wątki, takie smutne psie historie,a piesek młody i ma potencjał by być wspaniałym towarzyszem człowieka. Od wielu miesięcy wspieram innego psa i miałam cichą nadzieję, że tamten szybko znajdzie domek a ja będę mogła wesprzeć groszem innego psiaka, ale widzę, że nie mam wyboru i muszę zacząć wspierać dwa psiaki:) deklaruję 20 zł miesięcznie, tylko jeślibym się spóźniała, albo ociągała, to ślijcie od razu priva do mnie, bo ja obecnie leżę głównie w łóżku, gdyż w ciaży jestem i niestety muszę leżeć, wiec nie wchodze tak często na kompa, ale codziennie sprawdzam pocztę. Mówcie od razu, czy już mam wpłącać tę kasę, czy czekamy aż sie uzbiera jakaś kwota? nie miałąm zbytnio czasu by przebrnać przez te wszystkie posty, przeczytałam historię pieska, wiec nie jestem dokłądnie zorientowana w jakim punkcie jesteśmy. Jesli mam przesyłać kasę to piszcie, jutro będzie na koncie:)
Dziękujemy Kochana! :loveu::loveu:Szczęśliwego rozwiązania życzymy przyszłej mamie!
Będę tyrpać w razie czego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
chyba zartujesz....no to jeszcze zobaczymy, czy nam sie nie uda:razz::razz:

Nie żartuje. I to kilka osób mi takie PW wysłało... chce im pokazac ze nie maja racji, ale jak na razie nie wychodzi...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nie żartuje. I to kilka osób mi takie PW wysłało... chce im pokazac ze nie maja racji, ale jak na razie nie wychodzi...

a olej to :D , uda się uda i cześć

Posted

obraczus87 napisał(a):

spokojnie do soboty daleko;) ...a swoja drogą bardzo jestem ciekawa, Kto takie głupoty wypisuje:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
spokojnie do soboty daleko;) ...a swoja drogą bardzo jestem ciekawa, Kto takie głupoty wypisuje:eviltong::evil_lol::evil_lol:

a wiesz ,że ja tez jestem ciekawa :diabloti::mad::mad::mad:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

Wole nie pisac, bo szkoda mojeje pisaniny. Nikt wazny i interesujący :D hehe. Ale odpisałam tym osobom w taki sposób, że mam nadzieje ze im w pięty poszlo :)