kkanarekk Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Deklaruję 20zł miesięcznie odkąd maluch trafi do hoteliku :) Quote
Nikus Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='RenW']Doszła wplata: Nikus - 10,oo Saldo na dzień 25.05.2010r. 175,00 Wujaszkowi ślicznie dziękujemy!:Rose:albo to:diabloti::diabloti: no już Cię coraz bardziej lubię:)wybieram opcję nr 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Awit Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kiedy zostanie zabrany z łańcucha, jak deklaracje będą? Quote
Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Awit napisał(a):Kiedy zostanie zabrany z łańcucha, jak deklaracje będą? Deklaracje wciaz rosna,a psiak caly czas na lancuchu....:shake: :shake: :shake: Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='baldek2']Prosze o nr konta.Moge zadeklarowac niestety tylko 10zl miesiecznie. kochana Bogusia - dzieki:loveu::loveu::multi: [quote name='kkanarekk']Deklaruję 20zł miesięcznie odkąd maluch trafi do hoteliku :) dziekujemy bardzo:multi::multi::loveu: czyli brakuje jeszcze 265zl DEKLARACJI Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Niebieska713 napisał(a):Deklaracje wciaz rosna,a psiak caly czas na lancuchu....:shake: :shake: :shake: noo rosna ale nadal duzo brakuje:( Quote
kkanarekk Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Muszę zweryfikować ostatni post - to deklaracja mojej Mamy :) ja na razie nie dam rady pomóc finansowo ale mogę w razie DT w Krakowie pojechać po malucha Quote
Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='RenW']Doszła wplata: [SIZE="3"]Nikus - 10,oo Saldo na dzień 25.05.2010r. [SIZE="4"]175,00 Wujaszkowi ślicznie dziękujemy!:Rose:albo to:diabloti::diabloti: ........................................................ Quote
wiosna Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dzien dobry! :) Przywlokła mnie tu wczoraj Gosia, spać mi potwora nie dała do rana prawie, ale wątek przeczytałam i obiecałam jej, że pomogę - malec mógłby przyjechać do nas na miejsce po Sarze, która ma umówiony ds i czeka tylko, aż drugiej suni zostanie zdjęty gips z łapy - to miejsce to u nas stały kojec Gosi. Dzisiaj zwolniły nam się miejsca po innych, nie dogomaniackich psiakach, więc jeśli o mnie chodzi i Wasza decyzja oczywiście by się wyklarowała w tę stronę, to u nas miejsce jest właściwie od już, a Sara pojedzie sobie spokojnie później, czekać nie ma co - tym bardziej, że w takim przypadku może nie każdy dzień, ale każdy tydzień robi ogromną różnicę i odrobienie strat jest później strasznie trudne. Ale - aby było jasne - nie namawiam nikogo, daję po prostu znać. ..A psisko chwyta za serce, tego mu odmówić się nie da! Trzymam za niego kciuki! Quote
__Lara Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='wiosna']Dzien dobry! :) Przywlokła mnie tu wczoraj Gosia, spać mi potwora nie dała do rana prawie, ale wątek przeczytałam i obiecałam jej, że pomogę - malec mógłby przyjechać do nas na miejsce po Sarze, która ma umówiony ds i czeka tylko, aż drugiej suni zostanie zdjęty gips z łapy - to miejsce to u nas stały kojec Gosi. Dzisiaj zwolniły nam się miejsca po innych, nie dogomaniackich psiakach, więc jeśli o mnie chodzi i Wasza decyzja oczywiście by się wyklarowała w tę stronę, to u nas miejsce jest właściwie od już, a Sara pojedzie sobie spokojnie później, czekać nie ma co - tym bardziej, że w takim przypadku może nie każdy dzień, ale każdy tydzień robi ogromną różnicę i odrobienie strat jest później strasznie trudne. Ale - aby było jasne - nie namawiam nikogo, daję po prostu znać. ..A psisko chwyta za serce, tego mu odmówić się nie da! Trzymam za niego kciuki! :multi::multi::multi::multi::multi: A co z ofertą dominy??? Quote
Wisełka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wiosna, jesteś gotowa go przyjąć i popracować nad jego nieufnością i wycofaniem??? Zdawać nam relacje co się z nim dzieje, jakieś fotki i w ogóle?? :lol: Quote
Wisełka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='__Lara']:multi::multi::multi::multi::multi: A co z ofertą dominy??? Jeżeli ktoś inny by wziął na DT tego szczeniaczka, to może by się ktoś zainteresował jamniczkiem http://www.dogomania.pl/threads/185786-Ami-7-letni-jamnik-i-2-letni-Kojak-z-problemami-sk%C3%B3rnymi.-POMOCY! :placz: :placz: :placz: Quote
wiosna Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wisełka napisał(a):Wiosna, jesteś gotowa go przyjąć i popracować nad jego nieufnością i wycofaniem??? Zdawać nam relacje co się z nim dzieje, jakieś fotki i w ogóle?? :lol: Tak, dokładnie - socjalizować, oswajać, przyzwyczajać i wyprowadzać na ile da się na prostą. Psiak jest młodziutki, więc i bardzo plastyczny, na pewno łatwiej będzie cokolwiek z nim zrobić niż za dwa, trzy czy pięć miesięcy. Jeśli chodzi o zdjęcia to jaknajbardziej - chociaż z góry mówię, że nie robimy zdjęć codziennie i nie codziennie jestem na dogo. Ale jestem pod telefonami 24 na dobę i na takim kontakcie najbardziej się opieram jeśli czasu mi brakuje na pojawianie się tutaj i śledzenie wątków. Teraz jestem, staram się jakoś to znowu wszystko pogodzić i zaglądać tutaj możliwie regularnie. Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Halo, halo, WIOSNA oferuje DT, co Wy na to????? Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Wisełka napisał(a):Halo, halo, WIOSNA oferuje DT, co Wy na to????? Wiosna oferuje HOTELIK, a to jest różnica. A my na to, jak na lato. Jednak bez pełnych deklaracji - MALUCH NIGDZIE NIE POJEDZIE. Nie stać mnie na opłacanie Jego pobytu. Wiosna, cieszę się że zgodziłas sie ;) super! Niestety wieści od Dominy nie mam. UWażam, że nie ma co tracić czasu i trzeba za wszelka cenę spróbować uzbierać pełna kwotę deklaracji... Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Wiosna oferuje HOTELIK, a to jest różnica Aaaaaaaaaaa przepraszam, źle zrozumiałam :roll: Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Pisałam właśnie z Astaroth. Dzisiaj podejme decyzję gdzie psiak pojedzie. U Natalii również są super warunki, Cioteczka jest gotowa podjąć sie pracy nad psiakiem. Musze pomyslec. ;) Tak czy siak deklaracje są potrzebne.... Quote
mala_czarna Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nu dużo dac nie mogę, bo mam parę deklaracji, ale od czerwca mogę dać stałą na 7 zł. Quote
ata Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dodałam psiaka tutaj "Nasza" Polska tradycja - psy na łańcuchach !! Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Kinia1984']dochodzi jeszcze kasa na transport... Dokładnie tak. Do Astaroth wyjdzie transport taniej... [quote name='mala_czarna']Nu dużo dac nie mogę, bo mam parę deklaracji, ale od czerwca mogę dać stałą na 7 zł. Dziekuję!!!! :) [quote name='ata']Dodałam psiaka tutaj "Nasza" Polska tradycja - psy na łańcuchach !! Dzięki... dokładnie, polska tradycja.. Quote
Bjuta Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja tylko mogę jednorazowo, i to po pierwszym. Wybaczcie!!! Mam tyle stałych i to nieadopcyjnych, że nie dam rady. Chociaż propozycja zainwestowania chociaż raz w młodziaka jest bardzo kusząca! Ten w końcu na 100% znajdzie dom (za parę miesięcy). Quote
malibo57 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przepraszam, nie mam czasu na wątek. Gdzie pies ma miejsce i od kiedy? Gdzie jest obecnie? Zamelduję się po południu. Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 malibo57 napisał(a):Przepraszam, nie mam czasu na wątek. Gdzie pies ma miejsce i od kiedy? Gdzie jest obecnie? Zamelduję się po południu. Brutus ma miejsce u Astaroth i u Wiosny. Dzisiaj podejmę decyzję gdzie pojedzie. Przebywa w okolicach Nowego Miasta Nad Pilicą. Quote
Recommended Posts