Awit Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Obraczuś z którą karierą finiszujesz? Deklaruję 5zł co m-c. Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='obraczus87']Na razie chyba bez sensu Go ogłaszać, gdyz psiak jest nieadopcyjny... co o tym sądzicie??[/QUOTE] noo jasne, ze nie ma sensu bo nic kompletnie o psie nie wiemy Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Awit']Obraczuś z którą karierą finiszujesz? Deklaruję 5zł co m-c.[/QUOTE] ...z dogomaniacką.... Dziekuję :) Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']noo jasne, ze nie ma sensu bo nic kompletnie o psie nie wiemy[/QUOTE] Wolę się zapytać, żeby potem nie było... Quote
kizimizi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dziewczyny a gdzie Brutus ma pojechać bo patrze, patrzę ... i nie widzę. Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='kizimizi']dziewczyny a gdzie Brutus ma pojechać bo patrze, patrzę ... i nie widzę.[/QUOTE] jeszcze nigdzie..... Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Widzę, że Obraczuś zrobiła ładne zestawienie deklaracji - #3 Widzisz, tyle pracy.. :cool3::cool3:a Ty gdzie się wybierasz?!:mad::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Kinia1984']moj bank (tez BZWBK) krzyczy ze potrzebuje wiecej danych do przelewu (ulica, miejscowosc, kod) wiec poprosze na PW:)[/QUOTE] Ja ma zawsze ten sam problem...:angryy: Już wysyłam PW do Ciebie do innych też..:lol: Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Ellig']RenW, poprosze o dane do przelewu....na pw.do Wuni, bo moje pieniadze sa u Wuni:)[/QUOTE] dobra, dobra już wszystko wiem, bez Waszych PW ;) Quote
justysiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 da sie tego szczeniaka wyciagnac z tego domu? moze mozna by poszukac dt u osoby która zna sie jak psu pomoc z ta agresja, napewno byloby taniej niz hotel czy wogole on jest agresywny czy tylko taka latke mu ktos "przypial", dostalam pw z tym watkiem nie przeczytalam przepraszam, jak by mi mogl ktos tak w skrocie opisac co i jak, Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Wunia']dobra, dobra już wszystko wiem, bez Waszych PW ;)[/QUOTE] Dziekuje Wuniu:) Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Wunia']dobra, dobra już wszystko wiem, bez Waszych PW ;)[/QUOTE] Wunia nie chce PW od nas..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti:a to niedobra..:mad::mad::diabloti: :obrazic: Quote
Iza i Avanti Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jak będziecie potrzebowały ogłoszeń, to dajcie znać ;-) Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 poki co potrzeba deklaracji stalych mamy dopiero 45zł/miesiecznie:-(:-( KTO jeszcze dorzuci temu biednemu maluchowi...na start do lepszego zycia??? Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):poki co potrzeba deklaracji stalych mamy dopiero 45zł/miesiecznie:-(:-( KTO jeszcze dorzuci temu biednemu maluchowi...na start do lepszego zycia??? A jakby był u dominy to wtedy tylko na karmę potrzeba, no nie? Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 __Lara napisał(a):A jakby był u dominy to wtedy tylko na karmę potrzeba, no nie? nie mam pojecia bo ani dominy niema na watku, ani dalej nie wiemy czy jej TZ sie zgadza na psa....jak dla mnie trzeba wysylac pw z prosba o pomoc finansowa, bo i tak sporo będzie potrzeba...szczepienia, kastracja może za jakiś czas.....odpchlenia, odrobaczenia, jedzenie Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):nie mam pojecia bo ani dominy niema na watku, ani dalej nie wiemy czy jej TZ sie zgadza na psa....jak dla mnie trzeba wysylac pw z prosba o pomoc finansowa, bo i tak sporo będzie potrzeba...szczepienia, kastracja może za jakiś czas.....odpchlenia, odrobaczenia, jedzenie Ta powódź teraz odciągnęła wszystkich... czytałam, że o jej końcu będzie można powiedzieć dopiero za kilka tygodni... Quote
Niebieska713 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Podniose,moze jakis inny domek wypatrzy... Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Niebieska713 napisał(a):Podniose,moze jakis inny domek wypatrzy... dalej nic nie wiadomo odnosnie gdzie maluch mialby jechac, wiec poki co mam miejsce stale w hoteliku u Wiosny, które powinno sie zwolnic na dniach, bo Sara ma jechać do domku...Wiosna jak najbardziej za, żeby szczyl przyjechał, Ona lubi pracowac z psami, poza tym juz sie zakochala w Nim..... ale trzeba by bylo deklaracje pozbierac....decydujcie to tylko moja propozycja Quote
obraczus87 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dalej nic nie wiadomo odnosnie gdzie maluch mialby jechac, wiec poki co mam miejsce stale w hoteliku u Wiosny, które powinno sie zwolnic na dniach, bo Sara ma jechać do domku...Wiosna jak najbardziej za, żeby szczyl przyjechał, Ona lubi pracowac z psami, poza tym juz sie zakochala w Nim..... ale trzeba by bylo deklaracje pozbierac....decydujcie to tylko moja propozycja Lu_Gosiak a powiedz mi jaka cena u Wiosny, bo szczerze zapomniałam?? Dzisiaj napisze do Dominy z zapytaniem czy TZ się zgodził czy nie. Musimy wiedzieć na czym stoimy na CITO! Quote
obraczus87 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 RenW napisał(a):I ja zaglądam...:) Post numer 3 wkrótce bedzie należał do Ciebie Cioteczko ;) już poprosiłam Moderatora o przepisanie. Quote
Recommended Posts