Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Na razie chyba bez sensu Go ogłaszać, gdyz psiak jest nieadopcyjny... co o tym sądzicie??[/QUOTE]
noo jasne, ze nie ma sensu bo nic kompletnie o psie nie wiemy

Posted

Widzę, że Obraczuś zrobiła ładne zestawienie deklaracji - #3
Widzisz, tyle pracy.. :cool3::cool3:a Ty gdzie się wybierasz?!:mad::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Kinia1984']moj bank (tez BZWBK) krzyczy ze potrzebuje wiecej danych do przelewu (ulica, miejscowosc, kod) wiec poprosze na PW:)[/QUOTE]
Ja ma zawsze ten sam problem...:angryy: Już wysyłam PW do Ciebie do innych też..:lol:

Posted

[quote name='Ellig']RenW, poprosze o dane do przelewu....na pw.do Wuni, bo moje pieniadze sa u Wuni:)[/QUOTE]
dobra, dobra już wszystko wiem, bez Waszych PW ;)

Posted

da sie tego szczeniaka wyciagnac z tego domu?
moze mozna by poszukac dt u osoby która zna sie jak psu pomoc z ta agresja, napewno byloby taniej niz hotel
czy wogole on jest agresywny czy tylko taka latke mu ktos "przypial",
dostalam pw z tym watkiem nie przeczytalam przepraszam, jak by mi mogl ktos tak w skrocie opisac co i jak,

Posted

[quote name='Wunia']dobra, dobra już wszystko wiem, bez Waszych PW ;)[/QUOTE]
Wunia nie chce PW od nas..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti:a to niedobra..:mad::mad::diabloti:
:obrazic:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
poki co potrzeba deklaracji stalych mamy dopiero 45zł/miesiecznie:-(:-(
KTO jeszcze dorzuci temu biednemu maluchowi...na start do lepszego zycia???

A jakby był u dominy to wtedy tylko na karmę potrzeba, no nie?

Posted

__Lara napisał(a):
A jakby był u dominy to wtedy tylko na karmę potrzeba, no nie?

nie mam pojecia bo ani dominy niema na watku, ani dalej nie wiemy czy jej TZ sie zgadza na psa....jak dla mnie trzeba wysylac pw z prosba o pomoc finansowa, bo i tak sporo będzie potrzeba...szczepienia, kastracja może za jakiś czas.....odpchlenia, odrobaczenia, jedzenie

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
nie mam pojecia bo ani dominy niema na watku, ani dalej nie wiemy czy jej TZ sie zgadza na psa....jak dla mnie trzeba wysylac pw z prosba o pomoc finansowa, bo i tak sporo będzie potrzeba...szczepienia, kastracja może za jakiś czas.....odpchlenia, odrobaczenia, jedzenie

Ta powódź teraz odciągnęła wszystkich... czytałam, że o jej końcu będzie można powiedzieć dopiero za kilka tygodni...

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Podniose,moze jakis inny domek wypatrzy...

dalej nic nie wiadomo odnosnie gdzie maluch mialby jechac, wiec poki co mam miejsce stale w hoteliku u Wiosny, które powinno sie zwolnic na dniach, bo Sara ma jechać do domku...Wiosna jak najbardziej za, żeby szczyl przyjechał, Ona lubi pracowac z psami, poza tym juz sie zakochala w Nim..... ale trzeba by bylo deklaracje pozbierac....decydujcie to tylko moja propozycja

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dalej nic nie wiadomo odnosnie gdzie maluch mialby jechac, wiec poki co mam miejsce stale w hoteliku u Wiosny, które powinno sie zwolnic na dniach, bo Sara ma jechać do domku...Wiosna jak najbardziej za, żeby szczyl przyjechał, Ona lubi pracowac z psami, poza tym juz sie zakochala w Nim..... ale trzeba by bylo deklaracje pozbierac....decydujcie to tylko moja propozycja

Lu_Gosiak a powiedz mi jaka cena u Wiosny, bo szczerze zapomniałam??

Dzisiaj napisze do Dominy z zapytaniem czy TZ się zgodził czy nie. Musimy wiedzieć na czym stoimy na CITO!