Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeniose swoje 110 zl tylko musze sie dowiedziec jak to zrobic, bedzie to mozliwe po tym jak juz bedzie wiadomo na jakie konto wplacac pieniadze.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Przyjechałabyś po Niego??[/QUOTE]

Prawdopodobnie tak, będę widziała dziś albo jutro (jak mam egzaminy na uczelni) ale i tak mam kilka spraw w Warszawie to przy okazji bym załatwiła :)

Posted

[quote name='Ellig']Przeniose swoje 110 zl tylko musze sie dowiedziec jak to zrobic, bedzie to mozliwe po tym jak juz bedzie wiadomo na jakie konto wplacac pieniadze.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję Kochana Cioteczko!

[quote name='kkanarekk']Prawdopodobnie tak, będę widziała dziś albo jutro (jak mam egzaminy na uczelni) ale i tak mam kilka spraw w Warszawie to przy okazji bym załatwiła :)[/QUOTE]

Super, to już krok do przodu jesteśmy!

Teraz tylko czekam na telefon Dominy...

Posted

[quote name='Vasco']wesprę co miesiąc biedaka, ale tylko 10 pln :( ogłoszenia, jak będą potrzebne, sfinansuję, bo to mi najlepiej wychodzi ;)[/QUOTE]

Dziękuję Kochana :) !

Posted

[quote name='ossa98']Ja na razie dorzucę 50 zł jednorazowej. Dajcie znać na jakie konto - jak już będzie wiadomo.[/QUOTE]
łojeza ossa SENKJU :loveu::loveu:

Posted

Oj Nijase -już pewnie po sniadanku i spacerku -dla zdrowia ? ja zaraz zmykam -ale sunia bida taka - jej strach większy nic ona sama chyba !!
a tu czas na adopcje -bardzo niedobry -tyle nieszczęscia i tragedii przez tę powódz..:-(
Pewnie dużo zwierząt zginęlo -utonęlo a dużo psów stracilo domy -jesli udalo się im ocaleć ...:shake:

Posted

Rozmawiałam z Domina. Ona się zgadza, pozostaje kwestia zgody Jej męża.

Mężu Dominy - zgódź się łądnie prosimy! DT u was to tak naprawdę bardzo duża szansa na podarowanie malemu w przyszłości normalnego domku! Inaczej psiak nie ma szans na adopcje :(

Jesli TZ Dominy sie zgodzi to i tak bedzie potrzebna kasa na zakup karmy, odrobaczenie, odpchlenie i zaszczepienie. A wiec stale deklaracje mile widziane i bardzo potrzebne!!!

Ale bez Skarbnika daleko nie zajedziemy.......

Posted

a tak sobie myśle ,że TZ się zgodzi ...patrząc na jego zdjęcia z sunią i jak będzie wiedział że psiak nie bedzie obciązeniem dla budżetu domowego
Panie TZ liczymy na pana

GDZIE JEST SKARBNIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='mala_czarna']Musicie monetą rzucić chyba ;) Kurde, ja też nie cierpię kasy zbierać. Taka ze mnie księgowa jak z koziej du... trąba.[/QUOTE]

Ja nie podejme się, tym bardziej ze zaczynam finishować ze swoją kariera, więc wrobic się nie dam :D

Posted

[quote name='obraczus87']Ja nie podejme się, tym bardziej ze zaczynam finishować ze swoją kariera, więc wrobic się nie dam :D[/QUOTE]

Jak ja Cię zaraz przyfiniszuję to gwiazdy na nieboskłonie zobaczysz :mad:

Posted

[quote name='obraczus87']Ja nie podejme się, tym bardziej ze zaczynam finishować ze swoją kariera, więc wrobic się nie dam :D
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co to ma być? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='obraczus87']Ja nie podejme się, tym bardziej ze zaczynam finishować ze swoją kariera, więc wrobic się nie dam :D[/QUOTE]
że co ? bo nie zrozumiałam :mad: