mala_czarna Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Marta, zanotowałam sobie, ale dzisiaj już nie dam rady wszystkiego przeczytać, bo jak sama wiesz :p padam na twarz. Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']No właśnie. Barrrrdzo grzeczne:) Też mam taka nadzieję. A telefon sobie na noc wyciszam - czyli do 10 ;)[/QUOTE] Myślałam, że nikt się nie znajdzie taki co bezczelnie będzie dobijać się do mnie o tej porze w niedzielę rano....ehhh, marzenie ;) Czekamy na decyzje :) Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']No właśnie. Barrrrdzo grzeczne:)[/QUOTE] [quote name='NiJaSe']taaaa jasne juz wam uwierze , ze jestescie grzeczni :diabloti: na pewno coś knujecie :evil_lol:[/QUOTE] My bardzo grzeczne są , anioły normalnie :angel::angel::angel: Quote
Tymonka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Proszę , zajrzyjcie chociaż , psiakom grozi śmierć pod kołami samochodów : http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-Zbieramy-deklaracje-PILNE Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='olga7']No tak ,tak ..Obraczuś ustawila nas nieco do pionu za te niedzielne alarmy na wątku -nawet ja ze strachu usnęlam kilka swych postów .Na wszelki wypadek.:razz:[/QUOTE] kurcze nie zdazylam przeczytac...pewnie znowu cos na poprawe humorku bylo:cool3::evil_lol::evil_lol: niedziela czy nie jak jest okazja to trza ja łapac....zobaczymy co jutro pokaze, jak z tym DT sie nie wyklaruje to trzeba szybko pozbierac deklaracje......ten maluch na łańcuchu mnie przesladuje:shake::shake: Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='olga7']No tak ,tak ..Obraczuś ustawila nas nieco do pionu za te niedzielne alarmy na wątku -nawet ja ze strachu usnęlam kilka swych postów .Na wszelki wypadek.:razz:[/QUOTE] hehe, a co ;) każdy musi się kiedyś "zregenerować" ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='obraczus87']Moment, moment. Jest niedziela tak?? Chyba mam prawo do jasnej ciasnej po siedzeniu w necie do prawie 2 w nocy spędzic chodz kilka godzin niedzieli z dala od DGM, prawda?? :diabloti: ......[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kilka godzin mineło Obraczus wskakuj na dogo;):evil_lol::evil_lol: Quote
NiJaSe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Laski weźta no wyluzujta bo zmarszczek dostaniecie :evil_lol: , jutro tez jest dzień , dajcie Marcie odetchnąć dzisiaj i tak nic nie wiadomo bo ani z Owieczka ani z Domin nie udalo sie skontaktować Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='RenW']No właśnie gdzie jest Obraczuś, do 2 w nocy jeszcze troszkę zostało:D:D:D:D[/QUOTE] Okropne jesteście:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='NiJaSe']Laski weźta no wyluzujta bo zmarszczek dostaniecie :evil_lol: , jutro tez jest dzień , dajcie Marcie odetchnąć dzisiaj i tak nic nie wiadomo bo ani z Owieczka ani z Domin nie udalo sie skontaktować no i wszystko jasne ;) idę spać :hand::hand: Quote
NiJaSe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Anja2201']Proszę , zajrzyjcie chociaż , psiakom grozi śmierć pod kołami samochodów : http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-Zbieramy-deklaracje-PILNE dobra mile Panie poki co lecimy na plotki na ten wątek bo dziewczynom psów przybywa co chwila i same rady nie daja !!!!!!!! biegusiem bo wezme palke w reke :diabloti: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='__Lara']Okropne jesteście:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] mogą być jeszcze gorsze ... obie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='NiJaSe']Laski weźta no wyluzujta bo zmarszczek dostaniecie :evil_lol: , jutro tez jest dzień , dajcie Marcie odetchnąć dzisiaj i tak nic nie wiadomo bo ani z Owieczka ani z Domin nie udalo sie skontaktować Nam zmarszczki niestraszne...:evil_lol::evil_lol:serum na gębie mam położone, mocno liftingujące...:diabloti:zmarszczki wyprasują się w międzyczasie same:p:diabloti::diabloti: Quote
Tymonka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='NiJaSe'] dobra mile Panie poki co lecimy na plotki na ten wątek bo dziewczynom psów przybywa co chwila i same rady nie daja !!!!!!!! biegusiem bo wezme palke w reke :diabloti: Co my byśmy bez Ciebie zrobiły??? Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']mogą być jeszcze gorsze ... obie :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Strach się bać....:nerwy::evil_lol: Quote
NiJaSe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Anja2201']Co my byśmy bez Ciebie zrobiły???[/QUOTE] stały pod słupem przy Obi ??? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='NiJaSe']Laski weźta no wyluzujta bo zmarszczek dostaniecie :evil_lol: , jutro tez jest dzień , dajcie Marcie odetchnąć dzisiaj i tak nic nie wiadomo bo ani z Owieczka ani z Domin nie udalo sie skontaktować[/QUOTE] przeca to żarty sa.....niech Obraczuc ma co czytac nie???:diabloti::diabloti: ...wiadomo, ze raczej w niedziele w nocy sie nic zalatwi to raczej logiczne;) Quote
NiJaSe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']przeca to żarty sa.....niech Obraczuc ma co czytac nie???:diabloti::diabloti: ...wiadomo, ze raczej w niedziele w nocy sie nic zalatwi to raczej logiczne;)[/QUOTE] a zmarszczek i tak dostaniecie .....kiedyś :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']mogą być jeszcze gorsze ... obie :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] i Ty Brutusie przeciwko Nam....?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad::evil_lol: Quote
Kamila28 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 taki śliczny szczeniak na łańcuchu - trzeba go ratować!!!! Można jakieś dane do przelewu??? Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ten wątek nie musi być rozkręcany, sam się rozkręca :D :D :D :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::rofl: Quote
RenW Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='NiJaSe']a zmarszczek i tak dostaniecie .....kiedyś :evil_lol:[/QUOTE] :obrazic:Phi; Będziem się starzeć z godnością:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='NiJaSe']stały pod słupem przy Obi ??? ;)[/QUOTE] A dlaczego akurat pod Obi?:-?:diabloti: Nie ma ciekawszych miejsc?!:eggface::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
NiJaSe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Kamila28']taki śliczny szczeniak na łańcuchu - trzeba go ratować!!!! Można jakieś dane do przelewu???[/QUOTE] Dziekujemy za chęć pomocy !!! :multi: na dane trzeba poczekac , narazie jestesmy na etapie zbierania deklaracji i każda złotówka na miare szczescia tego psiaka Quote
NiJaSe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='RenW']:obrazic:Phi; Będziem się starzeć z godnością:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dlaczego akurat pod Obi?:-?:diabloti: Nie ma ciekawszych miejsc?!:eggface::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] bo Ty nie widzialaś słupa pod OBI ... :diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Kamila28']taki śliczny szczeniak na łańcuchu - trzeba go ratować!!!! Można jakieś dane do przelewu???[/QUOTE] poki co zbieramy deklaracje...potrzeba max 310zl miesiecznie a jest narazie 25zł Quote
Recommended Posts