Maciek777 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jest osoba, która mogłaby zawieźć Brutusa:) Jeszcze nie na 100%, ale bardzo prawdopodobne. Dostanę odpowiedź wieczorem lub jutro. Quote
Ellig Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 No to jeszcze za zawiezienie Brutka trzymam kciuki:) Quote
Maciek777 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ellig napisał(a):No to jeszcze za zawiezienie Brutka trzymam kciuki:) Jest już wszystko ustalone z Martą - Brutus ma transport:) Quote
Aki Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Maćku - pani Ania prosiła o odrobaczenie Brutka ze względu na koty, które są w domu - a w szczególności seniora. Na przyjęcie Brutuska wszystko jest już gotowe: miski, karma, wygodne legowisko, smycz, zabawki itp., itd. ... ale i to co najważniejsze kochające osoby, które nie mogą się już doczekać jego przybycia. Trzymam kciuki za nowy domek i za Brutuska :) W razie wystąpienia problemów jesteśmy umówieni na wspólną pracę. DS jest przygotowany na różne ewentualności. Quote
Aki Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Maciek777 napisał(a):Jest już wszystko ustalone z Martą - Brutus ma transport:) kiedy planujecie transport? Quote
Ellig Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Maciek777 napisał(a):Jest już wszystko ustalone z Martą - Brutus ma transport:) Hura! Maciek, dziekuje za wiadomość!:) Quote
Maciek777 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Aki napisał(a):Maćku - pani Ania prosiła o odrobaczenie Brutka ze względu na koty, które są w domu - a w szczególności seniora. Już jest ustalone - jutro rano dostanie tabletki. Aki napisał(a):Na przyjęcie Brutuska wszystko jest już gotowe: miski, karma, wygodne legowisko, smycz, zabawki itp., itd. ... ale i to co najważniejsze kochające osoby, które nie mogą się już doczekać jego przybycia. Trzymam kciuki za nowy domek i za Brutuska :) W razie wystąpienia problemów jesteśmy umówieni na wspólną pracę. DS jest przygotowany na różne ewentualności. Dom doświadczony i profesjonalnie przygotowany:) Aki napisał(a):kiedy planujecie transport? Piątek lub sobota, ale Marta uzgodni dokładnie:) Brutusek pojedzie ze swoją opiekunką z hotelu:) Ellig napisał(a):Hura! Maciek, dziekuje za wiadomość!:) Nie dziękuj... To moja praca:D Edited January 16, 2013 by Maciek777 Quote
piescofajnyjest Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 huuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa:) Quote
obraczus87 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Maciek777 napisał(a):Jest osoba, która mogłaby zawieźć Brutusa:) Jeszcze nie na 100%, ale bardzo prawdopodobne. Dostanę odpowiedź wieczorem lub jutro. Maćku bardzo Ci dziękuję za pomoc :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 hhuuuuuraa!! jak to mawiaja do trzech razy sztuka!!i chyba cos w tym jest Quote
obraczus87 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Jutro będę dzwoniła do opiekunki Brutka i ustalimy kwestie transportu - Maciek jeszcze raz dziękuję za pomoc. :) Jesli chodzi o książeczkę zdrowia, to niestety p.Gosia milczy.. a ja nie mam już siły ani ochoty kontaktować się z nią. Ds wie, że książeczki nie ma... niestety Brutus będzie musiał być zaszczepiony p.wściekliźnie po raz kolejny. Quote
LILUtosi Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Brutus miał ważne szczepienia do 13.07.2013 roku więc był szczepiony 12 lub 13.07.2012. Zadzwonie do weta w piątek i poproszę o sprawdzenie czy da radę to odtworzyć. [TABLE="width: 116"] [TR] [TD="class: xl64, width: 116"][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Aldrumka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 chyba z potwierdzeniem wścieklizny nie powinno być kłopotu, mam wrażenie , że wet powinien mieć te szczepienia spisane w "książce" Quote
Vasco Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Trzymam kciuki za podróż. Tym razem musi się Brutkowi udać. Quote
ossa98 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ja również trzymam kciuki! Brutusku, życzę Ci żebyś w końcu doświadczył ludzkiej miłości i poczucia bezpieczeństwa - nie chwilowo, a na stałe. Quote
obraczus87 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Jestem po rozmowie z Pania Ania (opiekunką Brutka). Dzięki Jej uprzejmości Brutus już w sobotę rano wyruszy do Pani Ani (DS). Tak więc trzymamy kciuki :) Quote
Maciek777 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='obraczus87']Jutro będę dzwoniła do opiekunki Brutka i ustalimy kwestie transportu - Maciek jeszcze raz dziękuję za pomoc. :) [/QUOTE] Nie ma za co:) [quote name='obraczus87']Jestem po rozmowie z Pania Ania (opiekunką Brutka). Dzięki Jej uprzejmości Brutus już w sobotę rano wyruszy do Pani Ani (DS). Tak więc trzymamy kciuki :)[/QUOTE] Ale ten czas do soboty będzie się dłużył;) Quote
Ellig Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='ossa98']Brutku, czujesz ten dreszcz emocji?[/QUOTE] Wlasnie, Brutku nie wiesz jak bardzo tu tobie kibicujemy:) Quote
obraczus87 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='sylwija']bardzo mocno :)oby to było TO :)[/QUOTE] Innej opcji nie ma. To MUSI być najlepszy dom pod słońcem :) Quote
Recommended Posts