Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pirenejki miały ostatnio sesję zdjęciową :smile: Tu jest cała: [URL="http://www.facebook.com/album.php?aid=39456&id=111393995558496"]http://www.facebook.com/album.php?ai...11393995558496[/URL]

tutaj taki czarny niedziwdz był

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

gosia1701 napisał(a):
dziewczyny dalej w azylu :( i nie ma zainteresowania

A jak z ogłoszeniami?... mają zrobione? (sorry może z nie mądrym pytaniem, ale przynajmniej ja już nie ogarniam wszystkich psiaków "beniastych"... a przynajmniej na bieżąco mam problemy...)

• 2 weeks later...
Posted

dziewczynki są BARDZO mądre :loveu:
we wtorek zostałam z koleżanką spisana przez policję bo Florka i Fauna nie miały kagańcy :diabloti: no i dziewczyny pokazały się z jak najlepszej strony :multi:
Fauna trącała mnie łapką, bardzo ładnie na komendę siad usiadła, nie zareagowała na przechodzącego obok psa tylko się popatrzyła :crazyeye:, ładnie przywitała się z policjantem.
były bardzo grzeczne :evil_lol:

Posted

koosiek napisał(a):
A dlaczego miałyby mieć kagańce? Jeśli pies jest na smyczy, nie musi być dodatkowo w kagańcu?

no właśnie ale są duże i taka starsza pani z laską może się ich bać :mad:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Widziałam dziewczyny na dniu ziemi, akurat też byłam z Tajgą do adopcji i dziewczyny są nie do zapomnienia :) Jak tylko zobaczyłam ich zdjęcia w ogłoszeniach musiałam wejść i zobaczyć, czy aby to nie te dwie pięknoty :D