magdaanimal Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witam wszystkich wielbicieli psów.Mam ogromną prośbę.Do uratowania przed uśpieniem jest pies.Jest to pies w wieku około 5 lat, wzrostu boksera, ale nie jest on masywny.Jest koloru czarnego z podpalanymi fragmentami sierści.Błagam o pomoc, jest to pies wyciągnięty z rodziny ludzi niepełnosprawnych intelektualnie z problemem alkoholowym, którzy nie chcieli już psa i zadecydowali, ze go uśpią pod pretekstem, ze jest agresywny.Rzeczywiście jest to pies na ten moment z widocznymi objawami przebywania w takim domu.Przez cale zycie był trzymany w zamknietej łazience, załatwiał sie w mieszkaniu.Kłapouchy nie ma dużych szans na znalezienia domu, ale mimo wszystko walcze o jego zycie.Jesli ktokolwiek jest w stanie dac dom Kłapouchemu to bedzie to dla mnie ogromna radość, ze mimo tego co przezyl ma on szanse na nowy dom.Nie mam w tej chwili zdjec Kłapouchego, gdyz mam niesprawny aparat, ale umieszczam zdjecie psa podobnego do naszego biedaka.BLAGAM O POMOC!!Magda Quote
zeberka4 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ale On swietny! Przypomina Lizaka! Biedaczysko takie zycie! zaproś dogomaniaków! kademu psiu trzeba dać szanse! Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Podnosze biedaka...Cioteczki zagladajcie tu....:shake: Quote
magdaanimal Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Prosze o pomoc, ja cały czas czekam... Quote
Recommended Posts