Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hesia napisał(a):
Amica, jesli Maxiu sie nie znajdzie, to prosze przekaz moje wplaty (czy tez tyle ile z nich zostalo), jako wplate jednorazowa na sunie z tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/191316-Zag%C5%82odzona-m%C5%82oda-pi%C4%99kna-onka!!!-Potrzebna-ka%C5%BCda-pomoc
Mam nadzieje, ze Maxiu jest gdzies szczesliwy.

Witajcie!
Dziś ze smutkiem, ale i z nutką optymizmu rozpoczynam przelewy na inne psiaki. Wszystkich którzy jeszcze nie zadeklarowali na jakiego psiunia chcą przekazać wpłaty proszę o wpisy na wątku. Stan finansów sie nie zmienił od czasu ostatniej aktualizacji w I poście, wiec każdy może sprawdzić jaką dysponujemy kwotą.
Goldenek 2 i hesia juz podały linki do odpowiednich wątków, czekam na inne wpisy. Mam również swoje propozycje, zatem jesli ktos nie ma konkretnego pieska na oku, to ja podam wieczorem swoje propozycje i wówczas będziecie mogli wyrazić swoje ew. poparcie :)

Maxiu bądź bezpieczny, gdziekolwiek jesteś!

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od wczoraj robie porządki z fiananasami Maxia. Jak się z tym uporam powysyłam na PW info do każdego kogo kasa juz została przekazana na wybranego psiaka.

Posted

Moja propozycja psiaczka, na którego chce przekazać pieniążki po MAxiu to sunia z mojego podpisu, maleństwo ze zmiażdżonymi łapkami! Kasa na leczenie jest bardzo potrzebna! Ponieważ mam słabość do takich maluchów... wybrałam od siebie ją.

Posted

amica napisał(a):
Moja propozycja psiaczka, na którego chce przekazać pieniążki po MAxiu to sunia z mojego podpisu, maleństwo ze zmiażdżonymi łapkami! Kasa na leczenie jest bardzo potrzebna! Ponieważ mam słabość do takich maluchów... wybrałam od siebie ją.

Amica a moją skromną wpłatę tak jak Ty, prosze na Hesię:)

Posted

Bardzo mi przykro, że Max już nie skorzysta z kasy, jaką uzbieraliśmy dla niego....
Amica, dziekuję za wszystko co robiłaś dla niego. 40 zł jakie wpłacilam na hotelik dla Maxsia, proszę przelej na konto Grosi z wątku:http://www.dogomania.pl/threads/189345-Grosia...-Mo%C5%BCemy-J%C4%85-wyci%C4%85gn%C4%85%C4%87-za-tydzie%C5%84-z-Mys%C5%82owic-jednak-potrzebna-pomoc!/page37
Pieniądze te też będą na hotelik dla tej biednej suni.
Dziekuję.

Posted

Przyjęłam wszystkie dotychczasowe Wasze zgłoszenia. Stopniowo reguluje kwestie przekazywania środków na wybrane przez Was psiaczki.
Na Maxa wydaliśmy do momentu jego ucieczki
535 zł. Koszt paliwa w czasie transportu Maxia z Łodzi do sylwiaso pokryła Amica (tj. ja) czego nie odciągałam z wpłat, zatem wszystkie pozostałe środki są do rozdysponowania.
Dzięki ogromnego wsparciu finansowemu malibo57 i ketuni oraz Majqi i Adama, którzy ani razu nie wzięli ani grosza za okazaną pomoc, większość wpłat nie była naruszona.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich którzy przyczynili się w jakikolwiek sposób do ratowania Maxia. Nadal nie wszyscy sie wypowiedzieli odnośnie psiaków na które mam przekazać ich wpłaty. Czekam na sygnał:) Ewentualnie proszę napisać na PW, czy może to być dowolnie przeze mnie wybrany psiaczek, który pilnie potrzebuje wsparcia finansowego.
Pozdrawiam!

Posted

amica napisał(a):
Witam wszystkich którzy przyczynili się w jakikolwiek sposób do ratowania Maxia. Nadal nie wszyscy sie wypowiedzieli odnośnie psiaków na które mam przekazać ich wpłaty. Czekam na sygnał:) Ewentualnie proszę napisać na PW, czy może to być dowolnie przeze mnie wybrany psiaczek, który pilnie potrzebuje wsparcia finansowego.
Pozdrawiam!

Przekaż na szczeniaki lub na bardzo chore psy, niech nie leży kasa. Wczoraj na jednym z watków uciekł piesek w czasie transportu, przypomniałam sobie Maxa.

• 4 months later...