Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amica , nie widzę tu niczyjej WINY , a cały czas tu zaglądam ,to istny przypadek , każdemu mogło się przydarzyć , to jest cwany psiak , dział instynktownie , jest piekielnie mądrym zwierzaczkiem :p, musi się w końcu odnależć . Wiele miałam w życiu sytuacji tzw. bez wyścia ,ale teraz zdaję się częściej na losi intuicję , przecoeż widzimy , jak się przejmowałaś losem tego psiaka - nikt tego nie może podważyć , ani obciążać nikogo za ucieczkę tego włóczykija :eviltong:, któ tylko węszył sposobność , aby dać nogę ... .... trzymam kciuki za uciekiniera:evil_lol: i pozdrawiam .......

Posted

Amica jesteś silną i mądrą V-ce Prezes Klubu Taliba Wspaniałego, powiedz chwastowi, że jak poczuje duuuuży ból to znaczy, że dopadł go Prezes we własnej, paskudnej postaci i to już jego nieodwołalny koniec. Ciach i po chwaście.

Posted

Dziewczyny, nie obwiniajcie sie. Max wybral wolnosc tak jak Biszkopt, wolny pies z pol, ktorego mielismy wyadoptowac z tczewskiego schronu, juz wszystko bylo przygotowane i przed adopcja mieli go tylko zaszczepic i zaczipowac. Kiedy pracownicy weszli do jego kojca, Biszkopt wspial sie w panice po 2metrowej drucianej siatce jak kot, przeskoczyl na druga strone i zniknal w rzepaku. Na jego miejsce pojechal inny pies z tego schronu. Nie pisze, zeby Was martwic, po prostu sa psy niesocjalizowane, ktore zawsze wybiora wolnosc, to nie Wasza wina, naprawde. To, co sie nam wydaje najlepsze z naszego ludzkiego punktu widzenia, niekoniecznie takim musi by byc dla psa. Nie zameczajcie sie wyrzutami sumienia, nie obarczajcie nieproporcjonalnie wielka odpowiedzialnoscia. Max wybral wolnosc, nie znaczy ze nie da sobie rady.

Posted

Violu005 :loveu:, dziękujemy za ciepłe słowa.
Max, Ty Słodka Cholero, znajdź się i daj dorwać... Co Ci się u diabła nie podobało na tej cudnej działce. :mad: :placz: Sama bym się oddała Sylwii na przechowanie.

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie zadręczajcie się Cioteczki.Maxio to rozwłóczona psinka, poradzi sobie...:Dog_run::calus:

Tak definitywnie zakończmy temat obwiniania. Niestety stało się to co się stało. Teraz robimy co możemy, żeby go odszukać, a sylwiaso to już przekroczyła ludzkie granice w angażowaniu się w szukanie psiaka.
Wszystkim którzy nam kibicują i pomagają wielkie dzięki. Bądźmy dobrej myśli i działajmy! :)
Ja jestem już podbudowana po tym jak dostaliśmy sygnał że ktoś rozpoznał Maxia i widział w Łowiczu.

Posted

Majqa w mojej łowickiej chatce znajdzie się dla Was wszystkich miejsce,będą kluchy kałdzione ze skwarkami i siadłe mleko od prawdziwej krowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='viola005']Dziewczyny, nie obwiniajcie sie. Max wybral wolnosc tak jak Biszkopt, wolny pies z pol, ktorego mielismy wyadoptowac z tczewskiego schronu, juz wszystko bylo przygotowane i przed adopcja mieli go tylko zaszczepic i zaczipowac. Kiedy pracownicy weszli do jego kojca, Biszkopt wspial sie w panice po 2metrowej drucianej siatce jak kot, przeskoczyl na druga strone i zniknal w rzepaku. Na jego miejsce pojechal inny pies z tego schronu. Nie pisze, zeby Was martwic, po prostu sa psy niesocjalizowane, ktore zawsze wybiora wolnosc, to nie Wasza wina, naprawde. To, co sie nam wydaje najlepsze z naszego ludzkiego punktu widzenia, niekoniecznie takim musi by byc dla psa. Nie zameczajcie sie wyrzutami sumienia, nie obarczajcie nieproporcjonalnie wielka odpowiedzialnoscia. Max wybral wolnosc, nie znaczy ze nie da sobie rady.

Zgadza się i tylko tyle powiem!!! Maxiu nie daj się, a jak się nam uda Cie znaleźć to się zastanowimy raz jeszcze nad wszystkim i jeśli zdołamy Cie złapać to już będziemy wiedzieli czego nie robić i gdzie Cie nie umieszczać.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Majqa w mojej łowickiej chatce znajdzie się dla Was wszystkich miejsce,będą kluchy kałdzione ze skwarkami i siadłe mleko od prawdziwej krowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i niech ktoś powie, że sylwiaso nie przyleciała z księżyca, żeby osłodzić nam życie!

Posted

i jeszcze po kielichu wypijemy za powrót naszego MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!po powrocie z Chruślina ciała nasze miały chyba 60 stopni jeszcze napisze,że ten pierwszy pan mnie nie usatysfakcjonował pojechałam kilka domów dalej i odnalazłam cudownych ludzi to się czuje.Pomogą mi będą obserwować nawet po 23 zadzwonią a ja przez 15 min.dojadę i go rozpoznam!!!!!!!!!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Dziewczyny przyleciałam z Chruślina i osłodze Wam życie,bo czuje że dziś będzie finał!!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymajcie kciuki

Sylwuniu pewnie że trzymamy. Tak bardzo liczę, że to ON! Że jest bezpieczny i że wróci do nas!
Sylwia wszystko dzięki Tobie!

Posted

Dzięki Wam,bo żeby nie Wy to bym nie wiedziała,że jest taki Maksio i że jestem gotowa poświęcić dla psiaka tyle energii to jest dobry znak.Mam nadzieje,że przyjęta zostanę do waszego grona za co z góry serdecznie dziekuję.

Posted

[quote name='sylwiaso']Dzięki Wam,bo żeby nie Wy to bym nie wiedziała,że jest taki Maksio i że jestem gotowa poświęcić dla psiaka tyle energii to jest dobry znak.Mam nadzieje,że przyjęta zostanę do waszego grona za co z góry serdecznie dziekuję.

no jasne