AnkaW Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jak w tytule, jest już informacja o wystawach, sędziowie i opłaty. Kto się wybiera? Szukam kogoś z kim mogłabym się zabrać. /termin wystaw jak nasz Kraków/ Quote
J.G Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Aniu poproszę linki bo nie mogę się dostac do w/w informacji. Quote
AnkaW Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 http://www.kinologija.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=40 Jacku trzeba wejść w info. przy wystawie. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ja musze pomyśleć o tych wystawach. Coprawda I dnia mamy sędzinę z Litwy (OK), ale II dnia - sędzina z Polski... Pzdr. Quote
J.G Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dziękuję Aniu,nie jadę bo... coś mi pokrzyżowało plany. Quote
Neiven Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Czy ktoś z Was nie wybiera się może na 2xCAC Kowno 5 i 6 czerwiec. - Kowno zawsze troszkę bliżej niż Wilno. Jest chyba jakaś 'promocja' (pewnie mieli za mało zgłoszeń). Jest przedłużony termin zgłoszeń do 1 czerwca (płacić podobno można na wystawie). Są też niższe ceny 60€ za dwie wystawy i 35€ za jedną. Info: http://www.kinologija.lt/files/lkms/action.doc Jest wybiera się ktoś bo ja chętnie bym się z kimś zabrała. Oczywiście dorzucam się do paliwa. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Neiven']Czy ktoś z Was nie wybiera się może na 2xCAC Kowno 5 i 6 czerwiec. - Kowno zawsze troszkę bliżej niż Wilno. Jest chyba jakaś 'promocja' (pewnie mieli za mało zgłoszeń). Jest przedłużony termin zgłoszeń do 1 czerwca (płacić podobno można na wystawie). Są też niższe ceny 60€ za dwie wystawy i 35€ za jedną. Info: http://www.kinologija.lt/files/lkms/action.doc Jest wybiera się ktoś bo ja chętnie bym się z kimś zabrała. Oczywiście dorzucam się do paliwa. Ja bym chętnie pojechała, ale nie osobiście. Raczej bym dała 1-2 baski handlerowi do wystawienia. W tym czasie mam wymianę rur Co w mieszkaniu, nie dam rady... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Czy ktoś potrzebuje transportu na 2xCAC Wilno (4-5.09.2010 r.)? Bo mamy jeszcze jedno wolne miejsce w busie... pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Czy ktoś potrzebuje transportu na 2xCAC Wilno (4-5.09.2010 r.)? Bo mamy jeszcze jedno wolne miejsce w busie... pzdr. Asiaczku, czy to aktualne? Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 panienkabubu napisał(a):Asiaczku, czy to aktualne? Tak, oczywiście. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 My wrócilismy - bardzo zadowoleni:) I dzień: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior, nowy Mł.CH.LT! JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC,BOS, BOB, BOG5! KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCi - dosk.1, CAC, BOS. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran. Gr, hodowlana - 3 miejsce:) II dzięń: Kanibaru FROMAJE FRAIS - exc.1, CAJC, Best Junior, BOB, BOG3 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS. KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS Weteran3. Gr. hodowlana - 2 miejsce:) Wiem, że byli jeszcze inni wystawcy z PL. Może ktoś się jeszcze pochwali? Pzdr. Quote
shirkan Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 To My też się pochwalimy: moja amstaffka Gang-Staff LOOK AT ME w Wilnie wybiegała: sobota 1 lok,CAC,BOS niedziela 1 lok,CAC,BOS,BOB!!! Bullterier którego wystawiałam wrócił również na tarczy:2xCAC,1xBOS,1xBOB i BOG4! Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jeszcze raz gratuluję wyników, shirkan:) Pzdr. Quote
skubi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Gratuluję wszystkim :lol: To może i ja się pochwalę ;) Moje beardedy: Sobota Blues (FALCORN FOREVER Marinus) - Dosk.1, CAC, BOS, BOB Vega (ZITA BROWN Vanilka) - Dosk.1, Best Veteran Blues ukończył Championat Litwy!!! Vega Blues (FALCORN FOREVER Marinus) - Dosk.1, CAC, BOS, BOB Vega (ZITA BROWN Vanilka) - Dosk.1, Best Veteran Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Gratulacje! Ja chyba Wam widziałam na ringu... Gratuluję wyników:) Pzdr. Quote
Shaluka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nooo super, gratulacje dla wszystkich, my teraz planujemy Litwę na wiosne i mam nadzieję, że tez wrócimy z tak wspaniałymi wynikami. Naprawdę brawo i byle tak dalej!! Quote
Recommended Posts