Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam apel ze Stacyjki Maltusia o takiej treści:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!"

[/FONT]
Telefony:

• 609 825 376
  • 601 328 267

okolice Wrocławia/Legnicy

Posted

rozesłałam gdzie mogłam, mysle ze dziewczyny nie beda zle za offy bo to o ratunek chodzi
jestem za daleko abym mogla pojechac przygarne 2-3 jezeli ktos chociaz trochę mi dowiezie

Posted

sprawdzilam na mapie ze to ponad 500 km ode mnie :( wiem ze we wroclawiu jest miot szczeniat astowatych, którym interesowała się fundacja ast czyli doddy. Gdyby brala do warszawy tamte to moze i te udałoby sie zabrac a to już tylko 130 km ode mnie :)

Posted

pietrucha204 napisał(a):
nie wiem tylko czemu gościu nie chce ich sprzedac skoro z rodowodem? jak coś ustaimy o liczbie, wieku, to będziemy myślec dalej, kto je może pozabierac na DT chociaz

to, ze po rodowodowych nie znaczy, ze pies ma "reproduktora" a suka "hodowlankę" - więc szczeniaki na 100% nie mają rodowodów - takie pisanie, ze po rodowodowych rodzicach jest nagminne w ogłoszeniach:angryy:

skombinujcie zdjęcia, odezwała się do mnie rodzina z krakowa w sprawie Aronka, który znalazł dom... jak będę miała zdjecia to wyślę...

Posted

doddy pomoglaby w transporcie do Warszawy :) stad już moge odebrac bo to tylko 130 km :)
wierze ze będzie dobrze i damy rade :)

Posted

Tam nikt nie odbiera, ale trzeba probowac.
Ja i tak jakis kant wietrze, rodowodow na pewno nei maja, ale jak sa w typie rasy, to raczej by je sprzedali, niz utopili.Cos tu smierdzi.
Albo jest to obliczone na efekt zeby kupcy szybciej sie pojawili.
Skad jest to ogloszenie? gdzie sie ukazalo?

Posted

to się nigdzie nie uakzało. wysłała mi to Ola na gg prezesowa Stacyjki Maltusia (przytulisko dla koni i nie tylko w okolicy Legnicy), dostała taką informację z Legnickiego TOZu...

Posted

Kopiuję z f. astów:

"bullimia" napisał(a):
Gadałam dziś z dziewczyną, która ma kontakt z kimś, kto pośrednio zna tych "ludzi". Szczenięta jeszcze się nie urodziły, na 4 teoretycznie są już chętni.
Mają pogadać z tymi "właścicielami" suki i wyperswadować, aby szczenięta mogły przynajmniej do 6 tygodnia pozostać przy matce, oby sie udało... Jutro powinnam coś wiecej wiedzieć.

Posted

*Monia* napisał(a):
Jak się jeszcze nie urodziły to może lepiej "wyperswadować" uśpienie ślepego miotu? Mało jest szczeniaków szukających domów?

Też tak myslę skoro się nie urodziły to może lepiej, je uśpić jak się urodzą?

Posted

a moze ktoś pomoze tej sunia:

http://www.dogomania.pl/threads/180768-M%C5%82oda-ASTo-bokserka-mia%C5%82a-umrze%C4%87...-bo-DZIECKO-MIA%C5%81O-CZKAWK%C4%98...-gt-gt-ZN%C3%93W-STRACI%C5%81A-DOM-%28?p=14746784#post14746784

najpierw miała zostać uśpiona, bo dziecko na jej widok dostało czkawkę, potem ją adoptował debil, który miał być kochającym pańciem a teraz dał chyba 2 dni czasu na jej odebrabnie bo sobie wylatują z żoną do stanów i pies to niepotrzebny bagaż!:(