Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhhhh u mnie na szczęście jest spokó. Cerber od maleńkości wychowuje się ze świnkami, chomikami i innymi gryzoniami i też tak jak w Twoim przypadku Kocha się w nich. Przytula je, liże i chce sie z nimi bawić, aż serducho się raduje kiedy to widzę :)

Posted

Cerber napisał(a):
Ehhhhh u mnie na szczęście jest spokó. Cerber od maleńkości wychowuje się ze świnkami, chomikami i innymi gryzoniami i też tak jak w Twoim przypadku Kocha się w nich. Przytula je, liże i chce sie z nimi bawić, aż serducho się raduje kiedy to widzę :)

to dawaj grupowe foto:) :loveu: :loveu:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
to dawaj grupowe foto:) :loveu: :loveu:

No raczej grupowego nie zrobię już, bo moja ostatnia świnka zdechła mi w maju tego roku, a mój ukochany chomiczek dzisiaj :( mogę jedynie pokazać u siebie w galerii fotki Cerbera z pojedynczymi zwierzakami.

Posted

A więc zaczne od Maxicy.Dostałam ją od kolerzanki która się wyprowadzała.U niej nazywała się Max,ale okazała się dziewczynka.Nie wiem ile ma lat,u mnie jest od 4.Pan Mąstr na pierwszym spotkaniu myślał że to kamień.Jest moim drugim żółwiem stepowym.Gdy ją wypuszczam od razu idzie w swoje ulubione miejsce(czyli za kanape w dużym pokoju),jak zgłodnieje to wychodzi i ryzie po stopach.Jego strona na pupilach to http://www.maxica.pupile.com

Posted

Dziękuję skiczny banerek,a te liście to masz w programie czy wycinałaś?Tak się wszyscy żółwiem zajeli że zapomiei że ja tu mam problem poważny:mad:proszę mi tu natychmiast doradzić co z Dianą i królem,a w przyszłości kotem:diabloti:

Posted

Na stronie uczacych klikerem znalazłam coś takiego:
http://www.dogs.gd.pl/kliker/praktyka/szczurek.html
Może nie jest to dokładnie to o czym pisałaś( bo sytuacja jest trochę inna) ale coś z tej metody może się przydać;)
I jeszcze jedno: czy Diana umie komende "nie rusz"?? Bo ja np. używam tej komendy zawsze gdy chcę by pies przestał robić to co aktualnie go zajmuje. I nie mogę powiedziec bo działa zarówno w stosunku do jedzenia jak i np. gonienia kotów itd.

Posted

Dzięki Fioletowa,popraktykuje to troche bo chyba nie wiesz że szczura też mamy który jest dużo bardziej interesujący dla Diany niż królik,ale pisałam o króliku ponieważ jest wiekszy i bardziej przypomina kota:lol:
Eri jakiego programu używasz?:cool3:

Posted

Cześć :):):)

Fioletowa dzięki, że podałaś Milenie ten link, on mi sie przyda, a raczej mojemu ojcu. Ojciec ma wyżła niemieckiego - Kaję, która w zeszłym roku przez swój instynkt mysliwski zabiła chomika :-( :-( :-( Może ojciec popracowałby z Kają, żeby była bardziej powściągliwa :)

Posted

Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc:lol:
Mam nadzieję, że w obu przypadkach sytuacja się polepszy, zresztą klikerowcy mają bardzo fajne metody szkolenia i odwrażliwiania za co bardzo ich cenię.
pozdrowionka
PS: ja się zastanawiam nad chomikiem, i tylko próbuję sobie wyobrazić reakcję mojej suczy na takie małe ruchliwe coś:evil_lol:

Posted

Milenko gdzie nowe foteczki??? Bo ja tu czekam:razz:

wiq napisał(a):
Fioletowa, czyzbys mieszkala niedaleko mnie..?:cool3:

Wiq, Hmmm, no w śląskim mieszkam podobnie jak Ty:evil_lol: A tak dokładniej to Częstochowa Tysiąclecie- przez cały tydzień a zazwyczaj w weekendy - okolice Konin-Witkowice-Kuchary około 20km od Czwy bo tam mam mój ukochany domek:loveu: .
A ty gdzie przebywasz;) ?

Posted

Zdjęć psów na razie nie będzie bo jestem chora i na dwór nie wychodzę.Dam za to zdjęcia mojego królika.A wiec:Ma imię Miki,jest rasy baran francuski,jak wszyscy zauważyli jest czarny no i jego ciemna strona->zboczeniec:diabloti:.Lubi chodzić na smyczy,ale tylko w obroży-szelek nie nawidzi.Jest toważyski,lubi zabawe z Mąstrkiem,i chciałby pobiegać z Dianą,niestety ona nie podziela jego zdania.Mam go już od jakiś 4lat,jest moim 3 królikiem. Jego strona na pupilach http://www.miki19.pupile.com

(tylko na boga nie cytujcie zdjęć)