Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alynkaaa napisał(a):
sliczne!!widze w photo-brush'u robiony byl:):cool3: heheh wszedzie poznam ta kreske

No właśnie o którą konkretnie Ci chodzi kreske tz którego szablonu?

Posted

milena182 napisał(a):

No właśnie o którą konkretnie Ci chodzi kreske tz którego szablonu?

:evil_lol: to takie powiedzenie jest ! chodzilo mi o to ze poznalam ze ten szblonik by robiony w photo -brush'u po elemetach <np. lisciach> itp.

ps. jamniolek przesliczny ma jezorek!!!!!!:):loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
:evil_lol: to takie powiedzenie jest ! chodzilo mi o to ze poznalam ze ten szblonik by robiony w photo -brush'u po elemetach <np. lisciach> itp.

ps. jamniolek przesliczny ma jezorek!!!!!!:):loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

No niestety musze cię rozczarować ja przerabialam to w photofiltre czy jakoś tak.

Posted

Alynkaaa napisał(a):

ehhhh ja np. mam takie liście w programie photofiltre i wszystkie swoje prace robię właśnie w tym programie :D Na lepszy program coś narazie liczyć nie mogę w polskiej wersji językowej :/ np. photoshopa :(

Posted

milena182 napisał(a):
Cześć,a ty dasz?
Znowu zaczeły mi przychodzić powiadomienia na poczte o nowych postach na dogo,a wam?

ja już dałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: teraz Twoja kolej

No niestety mi już też przychodzą powiadomienia :/

Posted

Alynkaaa napisał(a):
heeej:):):) fotki suupcio:D!!!!!!!!!!
czemu tylko 2 nie rozpieszczasz nas....:roll: :eviltong:

chyba nawet za bardzo nas ropuszcza :lol: :lol: :lol: