Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widzisz MilenkaLudzie do Ciebie zaglądają więc dawaj foteczki, bo wszyscy czekają :multi: :multi: :multi: :multi:

No i pamiętaj o odwiedzaniu innych galerii a będzie suuuuper ;) ;)

Posted

No skoro galeria się ożywia to wstawie dwa zdjęcia,ale od razu musze napisać że moja galeria na pewno nigdy nie będzie tak obszerna jak Luizy czy Imbirka. Chicken zgadza się Diana ma nadwage przez sterylizację,no i nie lubi ruchu,pozatym nie mam z kim chodzić na długie spacery,nie znam żadnego tak zapalonego psiaża jak ja.Na dogo z Płocka jest jeszcze jedna osoba,ale jest sporo starsza,spotkałyśmy się kilka razy,ale żeby zostać przyjaciółkami nie ma szans:placz:,i jest jeszcze jedna,ale mieszka sporo za miastem więc też się spotykać nie będziemy.

Posted

[quote name='milena182']No skoro galeria się ożywia to wstawie dwa zdjęcia,ale od razu musze napisać że moja galeria na pewno nigdy nie będzie tak obszerna jak Luizy czy Imbirka. Chicken zgadza się Diana ma nadwage przez sterylizację,no i nie lubi ruchu,pozatym nie mam z kim chodzić na długie spacery,nie znam żadnego tak zapalonego psiaża jak ja.Na dogo z Płocka jest jeszcze jedna osoba,ale jest sporo starsza,spotkałyśmy się kilka razy,ale żeby zostać przyjaciółkami nie ma szans:placz:,i jest jeszcze jedna,ale mieszka sporo za miastem więc też się spotykać nie będziemy.
http://www.pupile.com/pup/images/img_panmastr10.26.JPG
http://www.pupile.com/pup/images/img_diana11.25.JPG

Boskie te fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: emmm nie gadaj Tyle tylko pracuj, a na pewno Twoja galeria będzie obszerna. Jest spoko :D z resztą to tylko galeria :D

Posted

Hejka Luiza powiedz co ty robisz na forum o godzinie 6?Mam pytanie do wszystkich:gdy ktoś odpisze na waszego posta przychodzi wam powiadomienie na poczte bo mi zawsze przychodziło,a teraz od jakiegoś miesiąca nie.I prożba do Luizy:możesz zmienić te zdjęcia które zacytowałaś na same linki?I powiedzcie zmienić zobie baner czy ten jest jeszcze ok?ps:dam dwa zdjęcia wieczorem.

Posted

hej:) banerek moze byc ale jak chcesz to mozesz zaszalec i zmienic:) hehe

mi cale szczescnie nic na poczte nie pzrychodzi :)i nie przychodzilo :)

i dodaj zdiatka szybciutko:):multi:

Posted

[quote name='milena182']Hejka Luiza powiedz co ty robisz na forum o godzinie 6?Mam pytanie do wszystkich:gdy ktoś odpisze na waszego posta przychodzi wam powiadomienie na poczte bo mi zawsze przychodziło,a teraz od jakiegoś miesiąca nie.I prożba do Luizy:możesz zmienić te zdjęcia które zacytowałaś na same linki?I powiedzcie zmienić zobie baner czy ten jest jeszcze ok?ps:dam dwa zdjęcia wieczorem.

Czemu??? mam zminić???????????

Mi też powiadomienia nie przychodzą na pocztę, na całe szczęscie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: już miałam dosyć tych maili z tymi powiadomieniami :)

Tak tak alynkaaa ma rację szybciutko dawaj fotki :p :p :p

Posted

A więc focie:
To pierwsze dobrowolne wejście Diany do wody w ubiegłym roku do Wisły,był upał który okazał się silniejszy od strachu.

Oraz Pan Mąstr zdjęcie z przed jakiś dwuch tygodni

Posted

Emmmm no fotecki boskie. Twój jamnik, jak na jamnika ma świetne uszy, takie niepowtarzalne trochę jak wyżeł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i gratuluję Dianie, ze weszła do wody :klacz: :klacz: :klacz: a bener jest świetny :D zmień go bo ten moim zdaniem jest fajniejszy, niż ten co obecnie jest zalinowany.

Posted

Jejciu, jakie koffane pieseczki :loveu: :loveu: :loveu: Brava dla Dianuisi za odwagę i przłamanie strachu przed wodą (z drobną pomocą upału i słońca, ale to mały szczególik :eviltong: )
Pan Mąstr też oczywiście piękniusi
P.S. Śliczny banner, powinnaś go wstawić ;)