Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 hej:)fajne psiaki:)i zeczywiscie imie Pan Mąstr jest bardzo nietuzinkowe :cool3: a Dianka gluuuubasek maly:):loveu: zaparaszamy do nas:) Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No widzisz MilenkaLudzie do Ciebie zaglądają więc dawaj foteczki, bo wszyscy czekają :multi: :multi: :multi: :multi: No i pamiętaj o odwiedzaniu innych galerii a będzie suuuuper ;) ;) Quote
chicken Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 http://www.pupile.com/pup/images/img_7046.4.jpg Fotka jest THE BEST... Calkiem przypadkiem trafilam na ta galerie i prosze jakie mile zaskoczenie :loveu: Piekna parka... Dwa faflocki takie :loveu: Quote
milena182 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 No skoro galeria się ożywia to wstawie dwa zdjęcia,ale od razu musze napisać że moja galeria na pewno nigdy nie będzie tak obszerna jak Luizy czy Imbirka. Chicken zgadza się Diana ma nadwage przez sterylizację,no i nie lubi ruchu,pozatym nie mam z kim chodzić na długie spacery,nie znam żadnego tak zapalonego psiaża jak ja.Na dogo z Płocka jest jeszcze jedna osoba,ale jest sporo starsza,spotkałyśmy się kilka razy,ale żeby zostać przyjaciółkami nie ma szans:placz:,i jest jeszcze jedna,ale mieszka sporo za miastem więc też się spotykać nie będziemy. Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='milena182']No skoro galeria się ożywia to wstawie dwa zdjęcia,ale od razu musze napisać że moja galeria na pewno nigdy nie będzie tak obszerna jak Luizy czy Imbirka. Chicken zgadza się Diana ma nadwage przez sterylizację,no i nie lubi ruchu,pozatym nie mam z kim chodzić na długie spacery,nie znam żadnego tak zapalonego psiaża jak ja.Na dogo z Płocka jest jeszcze jedna osoba,ale jest sporo starsza,spotkałyśmy się kilka razy,ale żeby zostać przyjaciółkami nie ma szans:placz:,i jest jeszcze jedna,ale mieszka sporo za miastem więc też się spotykać nie będziemy. http://www.pupile.com/pup/images/img_panmastr10.26.JPG http://www.pupile.com/pup/images/img_diana11.25.JPG Boskie te fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: emmm nie gadaj Tyle tylko pracuj, a na pewno Twoja galeria będzie obszerna. Jest spoko :D z resztą to tylko galeria :D Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dzień Dobry Milenko, jak tam smopoczucie? :) Quote
milena182 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Hejka Luiza powiedz co ty robisz na forum o godzinie 6?Mam pytanie do wszystkich:gdy ktoś odpisze na waszego posta przychodzi wam powiadomienie na poczte bo mi zawsze przychodziło,a teraz od jakiegoś miesiąca nie.I prożba do Luizy:możesz zmienić te zdjęcia które zacytowałaś na same linki?I powiedzcie zmienić zobie baner czy ten jest jeszcze ok?ps:dam dwa zdjęcia wieczorem. Quote
Alynkaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 hej:) banerek moze byc ale jak chcesz to mozesz zaszalec i zmienic:) hehe mi cale szczescnie nic na poczte nie pzrychodzi :)i nie przychodzilo :) i dodaj zdiatka szybciutko:):multi: Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='milena182']Hejka Luiza powiedz co ty robisz na forum o godzinie 6?Mam pytanie do wszystkich:gdy ktoś odpisze na waszego posta przychodzi wam powiadomienie na poczte bo mi zawsze przychodziło,a teraz od jakiegoś miesiąca nie.I prożba do Luizy:możesz zmienić te zdjęcia które zacytowałaś na same linki?I powiedzcie zmienić zobie baner czy ten jest jeszcze ok?ps:dam dwa zdjęcia wieczorem. Czemu??? mam zminić??????????? Mi też powiadomienia nie przychodzą na pocztę, na całe szczęscie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: już miałam dosyć tych maili z tymi powiadomieniami :) Tak tak alynkaaa ma rację szybciutko dawaj fotki :p :p :p Quote
milena182 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 A więc focie: To pierwsze dobrowolne wejście Diany do wody w ubiegłym roku do Wisły,był upał który okazał się silniejszy od strachu. Oraz Pan Mąstr zdjęcie z przed jakiś dwuch tygodni Quote
milena182 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 A i jeszcze wielka prożba żeby nie cytować zdjęć jeżeli już to tylko same linki. Quote
milena182 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Taki o to banerek udało mi się wymyśleć napiszcie czy zmienić czy raczej zostawić. Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Emmmm no fotecki boskie. Twój jamnik, jak na jamnika ma świetne uszy, takie niepowtarzalne trochę jak wyżeł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i gratuluję Dianie, ze weszła do wody :klacz: :klacz: :klacz: a bener jest świetny :D zmień go bo ten moim zdaniem jest fajniejszy, niż ten co obecnie jest zalinowany. Quote
Ola&Kora Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jejciu, jakie koffane pieseczki :loveu: :loveu: :loveu: Brava dla Dianuisi za odwagę i przłamanie strachu przed wodą (z drobną pomocą upału i słońca, ale to mały szczególik :eviltong: ) Pan Mąstr też oczywiście piękniusi P.S. Śliczny banner, powinnaś go wstawić ;) Quote
Alynkaaa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 heejoo:) ladny ten nowy banerek taki kolorowy.....lepszy niz ten <tyn sie smutny wydaje w porownaniu z tamtym> no i czekamy na fotecki:) Quote
milena182 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Hej zrobiłam jeszcze jeden banerek tak dla porównania co myślicie? Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ten drugi bardziej mi się podoba ;) Jest wyraźniejszy :p Quote
Cerber Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No mi osobiście najbardziej z tych 3 podoba się tenwczorajszy, ale ogolnie to wszystkie są spoko. Quote
Marta_Ares Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ten banerek jest bardzo ladny powinnas zmienic bo ten obecny faktycznie troche smutny Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć, no t zmienisz benerek ???? :razz: Quote
milena182 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 A więc trzy głosy na ten(Luiza,Marta,Alynkaaa) jeden głos na ten(Ola) no to chyba zmienie na faworyta... Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Zmień, zmień! :multi: :multi: :multi: I dodaj fotki psiutasków!!! ;) Quote
milena182 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 No już zmieniłam,mam toplista i zaztanawiam sie czy nie zmienić jej szablonu na jakiś bardziej jesienny http://www.pupile.toplista.pl co myślicie?ps:zdjęcia będą jak strona z nimi zacznie działać. Quote
Recommended Posts