Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem co się stało,ale mam fotki wykraczające poza obszar posta :cool3::cool3::cool3:
to już tak nie poraz pierwszy
jaka tam bestia-śliczniutka śnupka :buzi:

Posted

Tak,Diana zawsze jest grzeczna co mnie nieco flustruje.Chciałabym żeby kiedyś na spacerze pogoniła jakiegoś kota czy wiewiórke i żeby nie zwracała na mnie przy tym uwagi.Tak łatwo przewidzieć jej zachowanie.Chciałabym żeby na spacerach uganiała się z psami po łąkach i żeby sprawiało jej to przyjemność.Jedyne co lubi to zabawy w domu,na powietrzu już nie.:placz:

• 1 month later...
Posted

Hejka,niestety nie mam porównania co do banerka ze szczurami ale ten mi się bardzo podoba.Ja z wakacji wróciłam pod koniec sierpnia,a komp się spalił i nie miałam jak pisać.Teraz kupie nową myszke i powstawiam nowe zdjęcia,pozdro.

Posted

Witaj Milenko, urocza galeryjka i cudowne psiaki. Jamniorek śliczny i jakie orginalne ma imię #loveu a suńcia urocza poważna dama z niej no i te stojąco-klapiące uszka-boskie#loveu.
PS: ja również Cię podziwiam, że wziełaś psa ze schronu, bo moje to wszystkie praktycznie pod bramę podeszły lub ktoś mi je podał:evil_lol:.
pozdro

Posted

Ahh ja się tak starałam,wstawiłam zdjęcia,odwiedziłam zaprzyjażnione galerie ,ale nikt nie odwiedził mojej.:-(Co mam zrobić aby moja galeria była tak popularna jak inne?

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Milenko, Buźka dla psiorków. Coś mizerna ta galeria trzeba ją ożywić. Bedę podnosiła ją codziennie i może coś z tego wyjdzie, ale Ty też musisz mnie i inne galerie odwiedzać, wiesz zawsze jest coś za coś :D Póki co daj kilka nowych fotek swoich pupili a gwarantuję Ci, że ktoś zajrzy :)

Posted

[quote name='milena182']
hejka Luiza jak tam żyjesz ja zdjęć na razie chyba nie dodam bo za mało chętnych żeby je oglądać.

co Ty gadasz, dawaj fotki no :D znajdą się chętni zobaczysz, nie poddawaj się :D myśl pozytywnie i dawaj fotki.

I podnosimy galerię :multi: :multi: :multi:

Posted

Witaj!!!!
Świetne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Pan Mąstr jest niesamowity, a i Diana jest słodziaszna :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na więcej fotencji pyszczolków ;)

P.S. nie martw się, galeria na pewno sie rozkręci ;)
Zapraszam też do mnie ;)