Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam na serwer fajne fotki,ale jak chcecie je zobaczyć to piszcie więcej na temat starych!!Jestem wytrwała i poczekam,jeszcze przynajmniej dwie opinie.Ps:za godzinke idzemy nad Wisłe wiec będzie fajna zabawa:)Wczoraj byliśmy na działce dziadków i też było fajnie,Mąstr polował na gołębie z czego dziadek się nie za bardzo cieszył i wypędził nas na plac zabaw:)

Posted

Patikuje prosze zmien zdjecie na sam link.Nie cierpie jak jedno zdjęcie przewija sie przez kilka stron galerii.Pisałam o tym na pierwszej stronie i 8 też.Będę wdzięczna za cytowanie takie jakie robi Anetta.A co do Mąstrka to niczego nie wypatruje.Sama wsadziłam go na ten pień do zdjęcia i wyczekałam ładną poze z jego strony.Wczoraj byliśmy nad Wisłą i było extra!Nagrzebał się,najadł piasku przy obdzieraniu patyków z kory,a Diana tylko się namaczała i suszyła na zmianę.Wybieramy się w środe na wieś na kilka dni więc będzie wesoło:)

Posted

No na wsi było świetnie.Diana chodziła za mną krok w krok,bardzo bała się że ją tam zostawie.Ale była ze mną i dziadkiem na spacerze ponad dwie godziny szliśmy.Troche sobie pogrzebała i takie tam.

Posted

milena182 napisał(a):
No na wsi było świetnie.Diana chodziła za mną krok w krok,bardzo bała się że ją tam zostawie.Ale była ze mną i dziadkiem na spacerze ponad dwie godziny szliśmy.Troche sobie pogrzebała i takie tam.

moja dianka też zawsze za mną chodzi , bo sie boi że ją zostawie :)