diabelkowa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='milena182']Żyje :) i mam się dobrze ;] klasa maturalna mnie wykańcza ;] u mnie jeszcze nie jest zle :P ale wypadaloby sie wziac wreszcie do roboty! hura huta w maju matura! Quote
milena182 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Hejka Ludziska :cool3: wiem że troche za poźno ale chce złożyć wszystkim którzy jeszcze odwiedzają moją galerie pogodnych i śnieżnych ŚWIĄT :eviltong: Oraz przedstawić moje nowe zwierzątko Lole :loveu:Na 2 pierwszych zdjęciach jako L8 na 3 już L9 Quote
APSA Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Hej :) Słodki futrzaczek :loveu: :evil_lol: A jak stare zwierzątka, w porządku? Quote
milena182 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Reszta ok,jamniczy miał zapalenie ucha ale u niego to zawsze o tej porze roku wystepuje :cool3:Diana bardzo boi się petard a Kazik jak to Kazik poluje na ptaki przez szybe.Żółwie robią to co chcą(rozpieszczone bestie:shake::eviltong:) Quote
ola9338 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Śliczna gromadka:loveu: Prawie jak mini zoo:lol: Quote
Talia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 O pajączek...bez nóżek i bez rączek:eviltong: Ładny, ładny. Quote
Patikujek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Hallo, hallo, a co tu tak pusto Milena gdzie się podziałaś?? Quote
milena182 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Heh tak jakoś przeniosłam się na inne forum :D tutaj zagladam ale do innych wątków.Na moim nie chce mi się zdjeć umieszczać :P Quote
milena182 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dziś Diana umarła,okaząło się ze miała raka,wysiadła jej wątroba.. Quote
milena182 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Mam pytanie: mojej cioci wet prawdopodobnie z wioski polecił żeby uszy kota czyścić olejem,pierwszy raz się z tym spotkałam i jakoś nie podchodzę do tego pozytywnie ;/ spotkał się ktoś z tym ? Quote
APSA Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nam jeden weterynarz, dobry specjalista dermatolog, polecił do czyszczenia uszu parafinę (to chyba to samo, co olej parafinowy). Stosowałam na dwóch psach z dość dobrym skutkiem. Tylko trzeba uważać, bo jak zwierzak trzepie głową po zabiegu, to cały pokój może być w parafinie. Napiszesz parę słów, co u Was słychać? Quote
milena182 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Za Dianą płakałam co wieczór gdy nie byłam sama az do lipca.Teraz czasami łezka się zakręci ale tylko gdy leże w łóżku.Jamniczy się starzeje wyskoczył mu dziwny guzek na klacie ale lekarz na razie kazał nie ruszać bo go nie boli.Kotka ma się dobrze,ptaszniki też.Żółwica stepowa miała problemy z nerkami i musiałam jej przez dwa tyg codziennie zastrzyki robić,na razie ma się dobrze.Żółwiak chiński miał problemy ze skórą ale też juz jest ok.Na ukojenie mojego cierpiącego serca chłopak ofiarował mi gekona lamparciego który świetnie się spisuje w swej roli.Ostatnio zadeklarował że jak dostanie prace to kupi jeszcze Toke.A ja uczę się na masażystkę i po zakończeniu może udam się na magistra fizjoterapii ale to jeszcze czas pokaże. Na dogo zaglądam czasami ale głównie jako czytelnik,nie udzielam się w ogóle :P Quote
milena182 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 No fakt geka w podpisie nie mam ale to przez rzadkie zaglądanie tutaj ;] moze jak dojdzie drugi to wtedy dodam oba jednocześnie :):) Quote
milena182 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 mogę Ci prywatnie przesłać bo tutaj to raczej psowatych się zamieszcza :) i nie każdy ma nerwy żeby to oglądać :):) Quote
APSA Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tu się bardzo różne rzeczy zamieszcza, łącznie ze ślimakami do adopcji :lol: Ale jak nie na wątku, to poproszę na pw, ciekawa jestem tych co bardziej egzotycznych stworzonek :-) Quote
milena182 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Jamniczek umarł 23 marca. miał 14,5 roku,od szczeniaka ze mna. od wczoraj przeglądam internet bo już męczy mnie samotność w domu a jeszcze bardziej męczy mnie kotka ktora teraz nie ma się z kim bawić :( Quote
APSA Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Odchodzą nasze kochane zwierzaki :( Z moich dwóch PSic została jedna + geriatria wzięta na dożycie. Sabcia ma teraz 10 lat, duchem wciąż młoda i jeszcze nie widać po niej wieku, więc też myślę nad jakimś kolejnym psiakiem, który byłby towarzyszem i dla mnie, i dla niej. Niestety na brak zwierzaków do wzięcia nie można narzekać. Quote
milena182 Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 od wczoraj mam jamniczka.ma 4 lata.w poprzednim domu nie mial kontaktu z kotami i niestety na nasza warczy,na swinke morska tez. prosze o jakies sprawdzone rady.gdyby to kot do mnie doszedl a pies bylby juz od lat na pewno latwiej byloby mi je przyzwyczajac gdyz to pies stanowi wieksze zagfrozenie.wiekszosc rad w necie jakie znalazlam dotycza wlasnie wytuacji gdy pies jest juz stalym bywalcem a do domu przynosi sie kota/kociaka. Quote
Recommended Posts