Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja myslę że to że ma odrobine dłuższe łapki(bynajmniej tak wnioskuje ze zdjęć)to nie znaczy że zaraz jest mieszańcem.Dla mnie,a znam się na jamnikach jak na żadnej innej rasie to jest czystym psem bez domnieszek innej rasy czy jakiegos kundelka,a propo kundelków to dlaczego nikt nie zachwyca sie moją Dianusią?:mad:

Posted

http://www.pupile.com/pup/images/img_7085.2.jpg

Ma śliczne uszka :) wogóle jest sliczna :)

Ja myslę że to że ma odrobine dłuższe łapki(bynajmniej tak wnioskuje ze zdjęć)to nie znaczy że zaraz jest mieszańcem.Dla mnie,a znam się na jamnikach jak na żadnej innej rasie to jest czystym psem bez domnieszek innej rasy czy jakiegos kundelka,a propo kundelków to dlaczego nikt nie zachwyca sie moją Dianusią?:mad:
albo po prostu jego łapki tak wyglądają dlatego , że jest strasznie chudy , zupełnie jakbym do głodziła , a tego nie robie ..

a o Dianusi zapomniałam:oops::oops::oops::oops::oops: przepraszam

Posted

Hehe ja zanim się przeprowadziłam do bloku to mój jamnik też wyglądał na psa głodzonego i zaniedbanego ,a teraz to taka poczwara:)a u Ciebie kiedy nowe focie bo ja zaraz wgrywam?

Posted

http://www.pupile.com/pup/images/img_panmastr10.19.JPG

Jak zwykle piękny :)
http://www.pupile.com/pup/images/img_7085.1.jpg

Dianula też prześliczna :)

Hehe ja zanim się przeprowadziłam do bloku to mój jamnik też wyglądał na psa głodzonego i zaniedbanego ,a teraz to taka poczwara:smile:a u Ciebie kiedy nowe focie bo ja zaraz wgrywam?

Mój cały czas mieszka w bloku :) i nie chce mi przytyć :(

a u mnie fotki będą jak naprawie komputer i najpierw musze ich troszkę porobić , kupić kabel do telefonu bo na nim mam mnóstwo fotek

Posted

Milenka, na wątku o Łapce piszesz, że chodzisz ze swoimi psami nad "kanałek" (ludziska z Płocka wiedzą o co chodzi ). Tam można kąpać psy ? Chodzi mi oczywiście o zabawę, a nie o mycie. Twoje psiaki kąpią sie tam ?:roll:

Posted

Tak chodzimy nad kanalek ale nie na plaże strzeżoną bo tam nie można.Jest plaża dzika,ale tam jest zawsze pelno odchodów i chodzimy od strony schodów tz od strony łąk.Jest tam kilka dojść do wody i Pan Mąstr uwielbia się tam kąpać,a Diana czasem wejdzie i się namacza.

Posted

Cieszę się że fotki się wam podobają jak czytam takie opinie to od razu mam ochote wstawić więcej zdjęć.Tylko proszę nie kopiujcie moich zdjęć i nie wstawiajcie ich po kilka razy w odpowiedziach.Pużniej bedzie ich pełno,a ja chce żeby były głównie wasze opinie i rozmowy.Jeżeli już to tylko adres zdjęcia i będzie wiadomo o co chodzi.ps:Agnieszka ciągle zaglądam do twojej galeryjki w oczekiwaniu na zdjęcia,nie pomyśl sobie że ty mi piszesz opinie a ja do ciebie nawet nie zajże.

Posted

Fajnie że się podobają,a te zdjęcie na którym się oblizuje to się oblizuje na patyk,który mu zabrałam,a jemu coś weszło w zęby:megagrin:.Agula czy twoje zdrobnienie to od Agnieszka czy od Agata?