eria Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 poprawiam się, zobaczyłam szablon, jest super! w jakim programie to robisz ? ja nie umiem takich okrągłych zdjęć wyciąć...Możliwe że mój program umie ale nie wyczaiłam tego... Quote
Norbitka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Milena , czy moze spotykasz Marzenę z Łapką? Ona tak zamilkła........ Quote
haska_12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 http://milena182.w.interia.pl/topa.jpg Rzeczywiscie.. piękne :loveu: Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witam :) milena182 napisał(a): [B]A patrzyłaś na początku galeri?Tam dawałam dużo zdjęć ale i tak nikt nic nie pisałm,a jak wyjechałam to tylko PAtikuje napisała jeden post.Niektore galerie kwitną bez właścicieli moja na pewno nie.Ostatnio nawet zmieniłam początek,ale i tego nikt nie zaóważyłmi dałam sobie spokuj z moją galerią. Pozdro Czlowieczku, czego Ty sie tak przejmujesz he??? przeciez masz duzo kolegow i kolezanek i to nie jest tak, ze nikt Cieb nie ubi i nie odwiedza... nie jest tak zle, Twoja galeria powolutu przeciez rozwija sie, jest dobrze przeciez :) Quote
milena182 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Norbitka napisał(a):Milena , czy moze spotykasz Marzenę z Łapką? Ona tak zamilkła........ Ostatnio widziałam się z nimi we wrześniu na początku chyba w 3 tygodniu.No fakt zamilkła ale może dlatego że Łapa znowu przegryzła kabel od netu,a nie byłaś u niej w wakacje?Miałaś chyba przyjechać na tydzień czy coś takiego(nie chce być wścipska):p Quote
milena182 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 eria napisał(a):poprawiam się, zobaczyłam szablon, jest super! w jakim programie to robisz ? ja nie umiem takich okrągłych zdjęć wyciąć...Możliwe że mój program umie ale nie wyczaiłam tego... W PhotoFiltre czy jakoś tak z tego co pamiętam to Luiza też ma taki. Quote
Sylwia506 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 http://milena182.w.interia.pl/topa.jpg piękniutkie:) Quote
Norbitka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 milena182 napisał(a): Ostatnio widziałam się z nimi we wrześniu na początku chyba w 3 tygodniu.No fakt zamilkła ale może dlatego że Łapa znowu przegryzła kabel od netu,a nie byłaś u niej w wakacje?Miałaś chyba przyjechać na tydzień czy coś takiego(nie chce być wścipska):p Nie bylam nie mam do niej kontaktu Quote
milena182 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Norbitka napisał(a):Nie bylam nie mam do niej kontaktuA czy coś ważnego się stało bo jutro będę przechodziła obok jej bloku i jeżeli ją spotkam to moge coś przekazać Quote
Patikujek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Milena nie przejmuj się że mało osób tu zagląda u mnie też żadko kto bywa, jedynie ty, fidel i parę innycj osób jesteście stałymi bywalcami. ale galeria się ciągnie nie dla mnie ale dla zapamiętania mojego Baxymiliana Wielkiego:D:D:D Quote
Norbitka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='milena182']A czy coś ważnego się stało bo jutro będę przechodziła obok jej bloku i jeżeli ją spotkam to moge coś przekazać Po prostu tesknie za Łapką Quote
milena182 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Norbitka']No cóż może Milena kiedys gdzies ja spotka na ulicy... Wiesz gdyby nie to że jest zima i jest dużo nauki to pewnie bym ją częściej spotykała,ale że do babci-okolic Marzeny- mam kawałek to nie chodze tam w taką pogode. Quote
haska_12 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ejjjj.. Milena, Twoja galeria mi sie bardzo podoba .. szczególnie pieski, więc nie pozwól zeby zarosła kurzem i trafiła na ostatnią strone :mad: :mad: :mad: Quote
milena182 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='haska_12']Ejjjj.. Milena, Twoja galeria mi sie bardzo podoba .. szczególnie pieski, więc nie pozwól zeby zarosła kurzem i trafiła na ostatnią strone :mad: :mad: :mad: Dzięki Haska ale ja dałam sobie już z nią spokój.Zostałam na dogo bo jesteście moimi kolerzankami i ze wzgladu na was wchodze na dogo do waszych galerii.Już się nie użalam nad sobą że moja jest nie odwiedzana i dlatego nie daje już zdjęć. Quote
Marta_Ares Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej Milena dawaj wiecej fotek to galeria bedzie odwiedzana co maja ogladac odwiedzajacy ktorzy nie sa w temacie, nie ma zadnych noych foteczek, nie ma dogomaniakow w Twojej galerii taka prawda:shake: Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Do mnie tez nie zaglądali a potem jak sie galeria rozkręciła :evil_lol: I u Ciebie się rozkręci! Wiecej optynizmu :evil_lol: Wstawiaj coś szybciutko, bo dawno nie widziałysmy ślicznych mordek Pana Mąstra i Dianki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dziś wreszcie spadł śnieg,co prawda nie dużo ale ewidentnie zachęciło mnie na długi spacer.Na spacerze spotkałam dwa przepiekne huski,psa i suke.Pies oczywiście podrywał Diane:razz:Mam nadzieje że śniegu będzie więcej i szybko nie stopnieje. Quote
haska_12 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Szkoda, ze nie miałas aparatu... każdy chyba wie, że ja chętnie oglądam haszczaki :loveu: U nas peeeełno śniegu :D Quote
milena182 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 haska_12 napisał(a):Szkoda, ze nie miałas aparatu... każdy chyba wie, że ja chętnie oglądam haszczaki :loveu: U nas peeeełno śniegu :D No wiesz ciężko żebym brała aparat na spacer o 8 rano zresztą i tak go nie zabieram. Quote
Marta_Ares Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hejka Milena kiedy jakies nowe foteczki Twojej gromadki????????????? Quote
haska_12 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Własnie, kiedy? Ja juz tęsknie za Panem Mąstrem i Dianką :loveu: Quote
Sylwia506 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 miło by było zobaczyć nowe foteczki Twoich psiaków Quote
haska_12 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No nie........ Milena :mad: Gdzie ty sie podziewasz? :mad: Wklejaj coś szybko, bo ja juz powoli zapominam jak wygladaja Twoje psiaki :placz: Quote
Recommended Posts