Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poprawiam się, zobaczyłam szablon, jest super! w jakim programie to robisz ? ja nie umiem takich okrągłych zdjęć wyciąć...Możliwe że mój program umie ale nie wyczaiłam tego...

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)

milena182 napisał(a):

[B]A patrzyłaś na początku galeri?Tam dawałam dużo zdjęć ale i tak nikt nic nie pisałm,a jak wyjechałam to tylko PAtikuje napisała jeden post.Niektore galerie kwitną bez właścicieli moja na pewno nie.Ostatnio nawet zmieniłam początek,ale i tego nikt nie zaóważyłmi dałam sobie spokuj z moją galerią.

Pozdro

Czlowieczku, czego Ty sie tak przejmujesz he??? przeciez masz duzo kolegow i kolezanek i to nie jest tak, ze nikt Cieb nie ubi i nie odwiedza... nie jest tak zle, Twoja galeria powolutu przeciez rozwija sie, jest dobrze przeciez :)

Posted

Norbitka napisał(a):
Milena , czy moze spotykasz Marzenę z Łapką? Ona tak zamilkła........

Ostatnio widziałam się z nimi we wrześniu na początku chyba w 3 tygodniu.No fakt zamilkła ale może dlatego że Łapa znowu przegryzła kabel od netu,a nie byłaś u niej w wakacje?Miałaś chyba przyjechać na tydzień czy coś takiego(nie chce być wścipska):p

Posted

eria napisał(a):
poprawiam się, zobaczyłam szablon, jest super! w jakim programie to robisz ? ja nie umiem takich okrągłych zdjęć wyciąć...Możliwe że mój program umie ale nie wyczaiłam tego...

W PhotoFiltre czy jakoś tak z tego co pamiętam to Luiza też ma taki.

Posted

milena182 napisał(a):

Ostatnio widziałam się z nimi we wrześniu na początku chyba w 3 tygodniu.No fakt zamilkła ale może dlatego że Łapa znowu przegryzła kabel od netu,a nie byłaś u niej w wakacje?Miałaś chyba przyjechać na tydzień czy coś takiego(nie chce być wścipska):p

Nie bylam nie mam do niej kontaktu

Posted

Norbitka napisał(a):
Nie bylam nie mam do niej kontaktu
A czy coś ważnego się stało bo jutro będę przechodziła obok jej bloku i jeżeli ją spotkam to moge coś przekazać

Posted

Milena nie przejmuj się że mało osób tu zagląda u mnie też żadko kto bywa, jedynie ty, fidel i parę innycj osób jesteście stałymi bywalcami.

ale galeria się ciągnie nie dla mnie ale dla zapamiętania mojego Baxymiliana Wielkiego:D:D:D

Posted

[quote name='milena182']A czy coś ważnego się stało bo jutro będę przechodziła obok jej bloku i jeżeli ją spotkam to moge coś przekazać
Po prostu tesknie za Łapką

Posted

[quote name='Norbitka']No cóż może Milena kiedys gdzies ja spotka na ulicy...
Wiesz gdyby nie to że jest zima i jest dużo nauki to pewnie bym ją częściej spotykała,ale że do babci-okolic Marzeny- mam kawałek to nie chodze tam w taką pogode.

Posted

[quote name='haska_12']Ejjjj.. Milena, Twoja galeria mi sie bardzo podoba .. szczególnie pieski, więc nie pozwól zeby zarosła kurzem i trafiła na ostatnią strone :mad: :mad: :mad:
Dzięki Haska ale ja dałam sobie już z nią spokój.Zostałam na dogo bo jesteście moimi kolerzankami i ze wzgladu na was wchodze na dogo do waszych galerii.Już się nie użalam nad sobą że moja jest nie odwiedzana i dlatego nie daje już zdjęć.

Posted

Hej Milena dawaj wiecej fotek to galeria bedzie odwiedzana co maja ogladac odwiedzajacy ktorzy nie sa w temacie, nie ma zadnych noych foteczek, nie ma dogomaniakow w Twojej galerii taka prawda:shake:

Posted

Do mnie tez nie zaglądali a potem jak sie galeria rozkręciła :evil_lol: I u Ciebie się rozkręci! Wiecej optynizmu :evil_lol: Wstawiaj coś szybciutko, bo dawno nie widziałysmy ślicznych mordek Pana Mąstra i Dianki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziś wreszcie spadł śnieg,co prawda nie dużo ale ewidentnie zachęciło mnie na długi spacer.Na spacerze spotkałam dwa przepiekne huski,psa i suke.Pies oczywiście podrywał Diane:razz:Mam nadzieje że śniegu będzie więcej i szybko nie stopnieje.

Posted

haska_12 napisał(a):
Szkoda, ze nie miałas aparatu... każdy chyba wie, że ja chętnie oglądam haszczaki :loveu:
U nas peeeełno śniegu :D

No wiesz ciężko żebym brała aparat na spacer o 8 rano zresztą i tak go nie zabieram.