Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przez całe moje życie byłam tylko raz na sylwka u mojej babki i tak u nikogo.Przez 12 lat nie miałam do kogo chodzić dopuki nie przeprowadziłam się tu gdzie mieszkam obecnie.Tu zaczęto mnie zapraszać ale nigdy nie przyjełam zaproszenia bo musiałam siedzieć z psami.To znaczy najpierw z jednym teraz z dwoma.Ale w tym roku ide na starówke co było moim imprezowym mazeniem.Mama wróci od znajomych od 23:45 do 00:15 żeby w szczytowych godzinach uspokajać psy,a potem znowu pójdzie do kumpli:razz:JA będe dzwonić i upewniać się że nie wyszła za wcześnie i czy na pewno wszystko ok.A teraz pogram troche i zaczne się szykować więc do przyszłego roku.:beerchug::drink1::cunao::knajpa::popcorn::drinking::laola:

Posted

no jeśli nie masz imienia to nie zakładaj str. na pupilach tylko fotki wgrywaj na serwer tak jak inni. Jeśli nie masz nawet jedej topo co miałczałaś, ze nikt nie chce fotek małej jak chciałaś wstawić, nie rozumiem...

szcześliwego nowego roku :):):):):)

Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,

Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian

Posted

Jejku, ale mnie tu dawno nie było :oops:

Super że masz koteczkę :multi: :multi: :multi:
Ale piękna foteczka z tobą i psiakami!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hejka widze że się podobam:cool3:;)Kotka ma już imie-Kicia.Wiem że pospolite ale to nie pers i Hrabina nazywać się nie musi.Zrobiłam nowy szablon na topliste tylko jeszcze nie zmienilam koloru tabelki i znowu przeskoczyla mi na lewą strone:roll:Luiza jak bedziesz to napisz mi gdzie to sie zmienia bo nie chce cię fatygować za każdym razem kiedy będzie mi przeskakiwać http://milena182.w.interia.pl/topa.jpg

Posted

Właśnie odkryłam że masz świetnego Bloga i wracam z odwiedzin - czasem spotykamy się w innych wątkach a nigdy go nie zauważyłam. W Galerii też już zacznę częściej bywać skoro już tutaj trafiłam - pozdrawiam Ewa

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Cześć Milenko
A czemu tu tak pusto? :-(

To pytanie to już nie do mnie:roll:Starałam się rozpowszechnić galerie jak to tylko możliwe ale chyba to nie jest możliwe...
eria napisał(a):
fotki wprawdzie tylko dwie ale za to JAKIE !!!!!!!!! cudne!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuje,ale liczyłam że ktoś oprucz Luizy która miała mi poprawić tope zauważy szablon jaki zaprojektowałam:/To że jest w linku to chyba nie sprawia że jest niewidzialny.

Posted

APSA napisał(a):
Mi się ta topa nie otwiera

Sprawdzałam i mi się otwiera nie wiem dlaczego u ciebie jest inaczej
wiq napisał(a):
hej!
zasada jest prosta - im wiecej fotek, tm wiecej odwiedzajacych;)

A patrzyłaś na początku galeri?Tam dawałam dużo zdjęć ale i tak nikt nic nie pisałm,a jak wyjechałam to tylko PAtikuje napisała jeden post.Niektore galerie kwitną bez właścicieli moja na pewno nie.Ostatnio nawet zmieniłam początek,ale i tego nikt nie zaóważyłmi dałam sobie spokuj z moją galerią.

Pozdro