Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia Mikiego(baran francuski)są na stronie 23
Maxicy(żółw stepowy)na 21
Bobka(szczura)na 27
Słodziaka(żółwiaka chińskiego)jeszcze nie wrzuciłam,ale jak chcecie to wsadze
Zdjęć rybek nie mam na necie więc nie dam
Kotki też nie mam(imienia też nie ma:placz:)

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze dam zdjęcia Słodziaka.Dostałam ją na gwiazdke.Powiedziano mi że to żółw chiński ale okazała się żółwiakiem chińskim,wogóle się nie zdziwie jeżeli okaże się że jest z przemytu.Nie krytykujcie mnie za to ale gdy ją kupywałam nie myślałam o tym,sprzedawca super i wogóle:roll: Nie wiem w jakim jest wieku u mnie mieszka od 2,5roku,a gdy ja brałam była strasznie mała.Dziś zjadła krewetki;)a ogólnie je serca wołowe,wieprzowe i kurze.Jej stronka http://slodziak10.pupile.com

Jak macie jakieś pytania czy wątpliwości co do rasy czy jak kto woli odmiany to prosze na googlach sprawdzić.I prosze nie cytować zdjęć.

Posted

Haska co zrobiłaś na poprzedniej stronie o czym mówiłam na tylu stronach i jest to napisane wielkimi czerwonymi literami na pierwszej stronie galeri?:???::confused:Ale zgadzam się na tamtym zdjęciu żeczywiście wygląda jak aligator:evil_lol:

Posted

Cześć, ale masz swietny bener, sama go robiłaś?????

no właśnie mogłabyś dodać kilka fotek kotka, ale my wiemy, ze Ty dodasz tylko dwie... a chcielibyśmy trochę więcej niż tylko 2

Posted

No Lui to się nie zgodze.Zdjęć kotki nie mam prawie wogóle,tz mam jedno które umieściłam w banerku którego sama zrobiłam.Ona nie ma imienia więc nie moge założyć jej stronki na pupilach.Nauczyła się już załatwiać do kuwety nie licząc dzisiejszej wpadki w mojej czystej pościeli:mad:Ogólem jest bardzo grzeczna nie licząc nocnego chodzenia po moim laptopie:diabloti:Może jakieś propozycje na imie,wygraną bedzie 5 zdjęć:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Marta_Ares']to ta kotka w banerku??? sliczna:loveu: :loveu: :loveu:
pokaz jej wieksza fotke to latwiej bedei imie wybrac
Och ty podstepna:diabloti:nic z tego,powiem tylko że ja chciałam jej dać na imie Mona,a mama upiera się przy Amandzie:roll: