Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy Mikołaj wychodzi z mroku,
A blask choinki bije z cienia,
Najpiękniejszy dzień tego roku
W żywą prawdę się zamienia.
Prezenty są dla Ciebie w worku,
Ja Ci składam ciepłe życzenia,
I oby bałwan na podwórku
Nie nosił Twojego imienia!;)

Posted

Hej,przez ten wątek o suczce Muszce zapomiałam napisać co dostały psiaki:cool3:Kupiłam im piszczałki:hamburgera i kostko-piłke.Diane nie szczególnie to interesuje za to Mąstr nie wie czym się bawić.Po świętach wybieramy się na kanałek razem z Asią,Justyną i licze że tym razem z Kamą.

Posted

Aj dziewczyny dziś wracłam z zakupów i wstąpiłam do lekarza żeby mi leki przepisał.Jak wracałam to zobaczyłam że droge przebuega mi czarny kociak.Oczywiście ja i mama jesteśmy przesądne więc się kręciłyśmy.Przeszłyśmy obok tego miejsca w którym przebiegał kociak kiedy ten wyszedł.Pierwsze o czym pomyślałam to to że kociak jest bezdomny i trzeba mu pomóc.I takim sposobem mam na chacie małą kotke:roll:Zdjęcia będą po spacerze z dziewczynami ktorego termin wypada przed sylwkiem tylko nie wiadomo kiedy dokładnie:p

Posted

jak to się kręciłyście z mamą???? nie rozumiem...

ojej to super, ze przygarnęłaś kotka, będzie miał u Ciebie dobrze na pewno... Ty masz taki zwierzniec jak mało kto :)