milena182 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Dzięki zrobiłabym wam takie,ale skończyła mi się 30 dniowa licencja na program:evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Milena- to z przyzwyczajenia.. :oops: Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Nikogo tu nie ma ? :mad: ? Gdzie Milena z fotkami :eviltong: Quote
milena182 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Haska w mojej galerii to dobrze jak się ktoś pojawi raz na dwa dni Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hej Milena kiedy nowe fotki?? dlaczego tylko tyle dajesz przeciez napewno na spacerku duzo wicej fajnych fotek robisz Quote
milena182 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Marta napisałam dlaczego w ostatnim poście ze zdjęciami... Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 czytalam dlatego napisalam ze napewno na spacerku zawsze robisz wiecej fajniejszych fotek...... Quote
milena182 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Robie dużo zdjęć,w domu przeglądam i zostawiam 2-3 najlepsze,a całą reszte od razu usówam.Dla mnie mija się z celem wstawianie do galerii i trzymanie na kompie nie udanych fotek (obciętych,rozmazanych, niewyrażnych,podobnych).Na razie nie będzie nowych zdjęć bo pogoda denna.Widziałam wiele galerii gdzie i bez zdjęć galeria nie zchodzi z pierwszej strony,a tu tylko foty i foty,ale żeby pogadać o czymś innym to każdy idzie do swojego topiku. Quote
milena182 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Nie tą minką chciał mi dać do zrozumienia żebym mu oddała kamień:evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No to jak pogoda się poprawi to liczymy na fotki :roll: Quote
milena182 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Mówiąc denna miałam na myśli brak śniegu:evil_lol:i dopóki nie napada nie bedzie fotek bo mam już dosyć zdjęć na nijakim terenia:evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Śniezyku... spadaj........... :P Nio to czekamy ;) Quote
milena182 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Nie hehehe taką do wątku jak tu na górze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35484 Quote
milena182 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 A może powinnam użyć słowa,,ankieta" byłoby jaśniej.Haska dobre wieści.Obok szkoły przy której mieszkam zrobili drewniany placyk zabaw dla podstawówki i odkryłam że można tam wchodzić z psami co ewidentnie = nowe zdjęcia:multi: Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ciesz sie że nie zaczęłam Ci od razu tłumaczyć jak się zakłada sondę psu bo już miałam taki zamiar, ale wolałam zapytać dla pewności :evil_lol: Czekamy na te nowe foteczki. A jak zrobić ankietę to nie mam pojęcia:roll: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='milena182']Haska dobre wieści.Obok szkoły przy której mieszkam zrobili drewniany placyk zabaw dla podstawówki i odkryłam że można tam wchodzić z psami co ewidentnie = nowe zdjęcia:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to super :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witaj Milenko :) jak tam samopoczucie, co tam u psiorów???? Quote
milena182 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Ano fajnie dziś dostałam 5 z niemca,3 z bioli i 1 z fizy:evilbat::evillaug: Quote
eria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 to ja gratuluje tej 1 z fizy :eviltong: bo żeby dostac 1 to jednak też trzeba coś napisać, choćby imię i nazwisko, bo inaczej byłoby 0, a to już nie ma co gratulować :diabloti: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tak :) Ja też gratuluję oceny z fizy :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hej gratuluje ocen:evil_lol: a keidy nowe fotki:eviltong:??? Quote
milena182 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Hej!dziękuje za gratulacje tej kosy:evil_lol:A teraz druga sprawa,streszcze wam ciekawą sytułacje która została zapoczątkowana w dzień zakończenia roku szkolengo 2004/2005.Więc tego dnia poszłam z psami na kanałek i po drodze spotkałam dziewczyny które prowadziły dwa psy ze schronu.Zaczełam z nimi gadać i okazało się zże znają Diane która co ciekawe w schronisku miała tak samo na imie o czym ja gdy ją zabierałam nie wiedziałam.Pogadałam z nimi chwile o poszłam.Na tym staneło aż do dziś.W szkole razem z moją kolerzanka z klasy równoległej gadałyśmy o kompach i o tym że się ciągle psują.No ale ja mądra osoba zapoczątkowała nowy i ciekawszy temat mówiąc,,No dobra pogadajmy teraz o mnie:cool3:"No i tak od słowa do słowa doszło do tego że nawijałam o moich psach:evil_lol:.Asia(z którą ćwicze na wf-ie)zaczeła wspominać że przez jakiś czas chodziła do schronu i wyprowadzała tam psy.Mówiła też że miała swoją ulubienice Diane która została adoptowana.No i znowu od słowa do słowa przeszło do tego że to moja Diana była jej pupilkiem i że to ją i jej kolerzanke spotkałam w tamten dzień zakończenia roku.Jaki ten Płock malutki:evil_lol:.A co do zdjęć to planuje zabrać moje psy,Asie i jej kolerzanke(i jej psa) z którą wtedy szła nad kanałek więc będą zdjęcia.No i jeszcze te z placu zabaw z dedykacją dla Haski;) Quote
Recommended Posts