Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robie dużo zdjęć,w domu przeglądam i zostawiam 2-3 najlepsze,a całą reszte od razu usówam.Dla mnie mija się z celem wstawianie do galerii i trzymanie na kompie nie udanych fotek (obciętych,rozmazanych, niewyrażnych,podobnych).Na razie nie będzie nowych zdjęć bo pogoda denna.Widziałam wiele galerii gdzie i bez zdjęć galeria nie zchodzi z pierwszej strony,a tu tylko foty i foty,ale żeby pogadać o czymś innym to każdy idzie do swojego topiku.

Posted

A może powinnam użyć słowa,,ankieta" byłoby jaśniej.Haska dobre wieści.Obok szkoły przy której mieszkam zrobili drewniany placyk zabaw dla podstawówki i odkryłam że można tam wchodzić z psami co ewidentnie = nowe zdjęcia:multi:

Posted

Ciesz sie że nie zaczęłam Ci od razu tłumaczyć jak się zakłada sondę psu bo już miałam taki zamiar, ale wolałam zapytać dla pewności :evil_lol:
Czekamy na te nowe foteczki.
A jak zrobić ankietę to nie mam pojęcia:roll:

Posted

[quote name='milena182']Haska dobre wieści.Obok szkoły przy której mieszkam zrobili drewniany placyk zabaw dla podstawówki i odkryłam że można tam wchodzić z psami co ewidentnie = nowe zdjęcia:multi:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to super :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

to ja gratuluje tej 1 z fizy :eviltong: bo żeby dostac 1 to jednak też trzeba coś napisać, choćby imię i nazwisko, bo inaczej byłoby 0, a to już nie ma co gratulować :diabloti:

Posted

Hej!dziękuje za gratulacje tej kosy:evil_lol:A teraz druga sprawa,streszcze wam ciekawą sytułacje która została zapoczątkowana w dzień zakończenia roku szkolengo 2004/2005.Więc tego dnia poszłam z psami na kanałek i po drodze spotkałam dziewczyny które prowadziły dwa psy ze schronu.Zaczełam z nimi gadać i okazało się zże znają Diane która co ciekawe w schronisku miała tak samo na imie o czym ja gdy ją zabierałam nie wiedziałam.Pogadałam z nimi chwile o poszłam.Na tym staneło aż do dziś.W szkole razem z moją kolerzanka z klasy równoległej gadałyśmy o kompach i o tym że się ciągle psują.No ale ja mądra osoba zapoczątkowała nowy i ciekawszy temat mówiąc,,No dobra pogadajmy teraz o mnie:cool3:"No i tak od słowa do słowa doszło do tego że nawijałam o moich psach:evil_lol:.Asia(z którą ćwicze na wf-ie)zaczeła wspominać że przez jakiś czas chodziła do schronu i wyprowadzała tam psy.Mówiła też że miała swoją ulubienice Diane która została adoptowana.No i znowu od słowa do słowa przeszło do tego że to moja Diana była jej pupilkiem i że to ją i jej kolerzanke spotkałam w tamten dzień zakończenia roku.Jaki ten Płock malutki:evil_lol:.A co do zdjęć to planuje zabrać moje psy,Asie i jej kolerzanke(i jej psa) z którą wtedy szła nad kanałek więc będą zdjęcia.No i jeszcze te z placu zabaw z dedykacją dla Haski;)