Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja myślę, ze to zasługa sterylizacji.Dobra.. milenie jest przykro.Diana jest jaka jest.Mimo wszystko jest pięknym psem.Temat o jej wyglądzie jest już zamknięty, i ja proszę o nowe fotki :lol:

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona już od ponad roku zjada karme dietetyczną i jej nie przekarmiam.Dostaje o połowe jedzenia mniej niż kiedy ją wziełam,a i tak ciągle tyje.Myśle że gdyby była młodsza to też sprawa wyglądała by inaczej.Nie wiem czego ją uczyli w poprzednim domu,może od zawsza była spokojna i ci ludzie nie zachęcali jej do gonitw i dla tego jest taka a nie inna.

Posted

Witam, ale zaległości, olaboga....

Zobaczcie, mówicie, ze Dianka ma za dużo ciałka, a mój np. wogóle przytyć nie może i też na mnie ludzie warczą za to, ze go nie karmię, za to, ze wygląda jakbym wogóle o niego nie dbała... myślicie, ze to też jest przyjemne... otóż nie, wiem jak się czuje Milena, kiedy na ulicyą ją prześladuja. Ale dosyć o mnie... Milenko Dianka jest cudownym pieskiem i na fotkach jesiennych wyszła bosko, Pan Mąstr na tej kłodzie wyszedł też cudownie... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Marta tym co napisała nie chciała Cię urazić, jj chodziło tylko o zdrówko Twoich piesków, być może nie wiedziała o sterylce Dianki... :) główka do góry i dawaj nowe foteczki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A i jeszcze jedno,a propo tego co napisała Luiza:pwiem że ciężko wam w to uwieżyć,ale kiedyś zaczepiła mnie osoba twierdząc że głodze Mąstrka.Wtedy Diana miała cieczke,a on nie jadł nic przez kilka dni.Pozatym on też jest po kastracji i nie wygląda już jak Apollo.Wiem że sny się spełniają bo w wakacje miałam sen w którym pojechałam autobusem do Świnoujścia do rodziny i po kilku dniach pojechałam;)

Posted

[quote name='milena182']Zdjęcie Diany i jej kolegi już niebawem.Luiza co myślisz o moim snie który opisałam w twojej galeri?

heh co myślę o Twoim śnie... hmmmm jesteś tak zaabsorbowana dogomanią i tym co się na niej dzieje, a szczególnie chyba moją, Koray i Aresa galerią, że śnią Ci się takie rzczy, to jest naturalne, głęboko w psychice masz utrwalone, ze chciałabyś sie z nami spotkać, chociaż moze tego na codzień nie okazujesz... mówię prawdę, kiedyś ktoś mi tak tłumaczył... po prostu jesteś psychicznie bardzo związana z tym \co siędzieje, a Twój sen dowodzi, czego pragniesz (lub jeśli ktoś ma odwrotne sny tak jak ja) lub czego się obawiasz...

Posted

Hmm zaabsorbowana to może nie,ale na pewno zazdroszcze wam że możecie się na takich spacerkach spotykać szczególnie ty i Ola bo Marta ma kawałek drogi.Ale tak się na ten temat rozpisałaś że chyba na andrzejki będziemy się do ciebie zwracać o wróżby na odległość:eviltong:

Posted

Hej Milena przepraszam jesli urazilam Cie tym co napisalam ale nie wiedzialam ze Diana jest po sterylec, a to duzo wyjasnia, masz piekne psiaki:loveu: :loveu: tylko dlaczego tak malo zdjec dajesz:-( :-(

A co do spacerkow to sa naprawde swietna, ja moge przyjezdzac do Włocławka kiedy chce bo dojazd mam za darmo (chodze tam do szkoly i mam bilet miesieczny) i 15 km to wkonuc nie tak duzo:cool3: ale niestety mam malo czasu przez szkole ale staramy sie spotykac przynajmniej raz na tydzien mam nadzieje ze dziewczyny kiedys wrscie do mnei przyjada, a i ze Ty kiedys nas odwiedzisz

Posted

Marta_Ares napisał(a):
...tydzien mam nadzieje ze dziewczyny kiedys wrscie do mnei przyjada, a i ze Ty kiedys nas odwiedzisz

ejjj no ja w kowalu to też co jakieś 2 tyg. się pojawiam, a u Ciebie byłam już 2 razy, bynajmniej na spotkaniu...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

A więc fotki które nie chciały się wgrać
Diana i jej konkubent:diabloti:

Pan Mąstr

Zawsze pytacie dlaczego daje mało fotek.Daje mało ponieważ tylko tyle mam.Na każdej sesji(spacerze;)) robie sporo zdjęć,w domu je przeglądam i zostawiam tylko najlepsze 2-3.Nie mam miejsca na trzymanie rozmazanych czy w jakiś sposób nie atrakcyjnych zdjęć.