Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zacznijmy od tego że ostatnio mam złe dni,problemu w domu i w szkole więc mam prawo być zła.Wiem że ludzie mają gorzej,ale to nie znaczy że mam się nie denerwować.A to że prosze ludzi żeby zmieniali zdjęcia na linki nie ma nic złego i jest to zgodne z regulaminem-pytałam moda.

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milena182']Zacznijmy od tego że ostatnio mam złe dni,problemu w domu i w szkole więc mam prawo być zła.Wiem że ludzie mają gorzej,ale to nie znaczy że mam się nie denerwować.A to że prosze ludzi żeby zmieniali zdjęcia na linki nie ma nic złego i jest to zgodne z regulaminem-pytałam moda.

No więc dlatego napisałam, żebyś spokojniej do tego wszystkiego podchodziła... ja Cię rozumiem, że jest ciężko, bo każdy ma szkołę, każdy ma obowiązki domowe i wogóle. To co napisałam wyżej, nie było złoścliwe... wręcz przeciwnie, napisałam to, zebyś po prostu się nie denerwowała, bo nerwy nic nie zdziałają... każdy ma prawo być zły, ale jesli każdy będzie tę złość swoją okazywał to nie będzie się w państwie duńskim dobrze działo, więc smutki precz i jak to mówią pysio do góry... ;)

Posted

[quote name='milena182']Mój pysio już jest w górze bo jutro mam wolne i będę mogła wypocząć:cool3:

no widzisz, nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło... a ja mam nowego chomiczka... :D:D:D:D:D Robaczka...

Posted

Widze że moj jamnik zdobywa wielbicielki:razz:Dziś byłam z psami na dodatkowym spacerze i Diana poderwała faceta:diabloti:->Beagla Ozzego.Nakręciłam filmik i zrobiłam ładne zdjęcie,ale nie wgrało się jeszcze:angryy:

Posted

[quote name='Marta_Ares']
http://www.pupile.com/pup/images/img_diana11.38.JPG
czy ona napewno nie jest za gruba??????:-o
No właśnie to jedyne co ludzie u niej dostrzegają,nikt na ulicy nie mówi,,O jaka pocieszna,ma śliczny pyszczek"itp tylko wszyscy z gróbej rury,,Jaka gruba,pewnie szczenna"to przykre że ludzie dostrzegają jedynie wygląd psa,a nie jego charakter i przez to właśnie pełno psów jest w schroniskach.

Posted

Dla mnie Dianka nie jest za gruba.. poprostu jest przy sobie:p.Troszkę dziwnie powiedzieć na psa zdanie typu: "Boże jaki grubas!" Już lepiej powiedzieć, że ma troszkę ciałka ;)

Posted

Nie zdenerwowałam się tylko zrobiła mi się przykro,wiem że dużo chorub może ją przez to dopaść,ale ja wcale w nią nie wciskam jedzenia,słodyczy ani niczego takiego.Ona po prostu nie lubi ruchu,zabieram ją czasem na długie i wyczerpujące spacery,ale wtedy słysze że dostanie zawału.Dostawała też tabletki,ale gó*** pomogły.To wszystko wina sterylizacji.

Posted

ja mysle, ze to jednak wina przekarmienia...
moje suki tez byly utytlane i tez mowilam, ze wcale tak duzo nie jedza...
a kiedy doklanie to skontrolowalam, to sie przerazilam..
polecam ksiazki "pies z nadwaga" i "zdrowe zywienie psow"
a jezeli nie jara Cie gotowanie psom, to kup po prostu lighta..
bo i jeden, i drugi piesek powinien nieco zrzucic..
nie bierz tego do siebie - mnie chodzi tylko o dobro psow
a co do ruchu - wcale nie ma kluczowego znaczenia, grunt to obciecie zarcia.
wyczerpujace spacery od czasu do czasu to zly pomysl - lepiej codziennie przedluzac spacer o 10 min. i choc jego czesc odbywac szybkim marszem