Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
oo foteczki, jak to tak - facet w łóżku, a panna na podłodze !!!!! :mad: :evil_lol:

hehehe to juz norma u Usi też tak jest...:roll: :roll: :roll: heh ten świat schodzi na psy...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Pan Mąstr mnie rozbroił normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pod kołderka, głowa na podusi :eviltong: Wiadomo już kto w domu rządzi :evil_lol:
No bo to ja rządze,a on mnie wspomaga i jest moim zastepcą
[quote name='Cerber']hehehe to juz norma u Usi też tak jest...:roll: :roll: :roll: heh ten świat schodzi na psy...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hehe jestem ciekawa co byś powiedziala jakbyś pomnieszkałą ze mną przez tydzień(takie żeczy się dzieją że szok:crazyeye:

Posted

[quote name='milena182']

hehe jestem ciekawa co byś powiedziala jakbyś pomnieszkałą ze mną przez tydzień(takie żeczy się dzieją że szok:crazyeye:

nawet nie staram się sobie tego wyobrazić, ale u mnie cyrk to dziś będzie bo przychodzą do mnie Ola i Marta z pieskami i to na noc... :-o :-o :-o

Posted

Cerber; napisał(a):
nawet nie staram się sobie tego wyobrazić, ale u mnie cyrk to dziś będzie bo przychodzą do mnie Ola i Marta z pieskami i to na noc... :-o :-o :-o

Przygotuj się dobrze... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Przygotuj się dobrze... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

hehehe ojej juz sie dczekac nie moge... :multi: :multi: :multi: imo wszystko jak se o tym pomysle co bedzie sie dzialo to mi sie sprzatac nie chce... :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

Cerber; napisał(a):
hehehe ojej juz sie dczekac nie moge... :multi: :multi: :multi: imo wszystko jak se o tym pomysle co bedzie sie dzialo to mi sie sprzatac nie chce... :roll: :roll: :roll: :roll:

Jak dla mnie, to jutro po twoim sprzątaniu śladu nie będzie... :eviltong:

Milena gdybym nie poznała Luizy to też nie miałabym nikogo z kim mogłabym z Korą na noc iść ;) Być może poznasz kogoś, kto również bardzo lubi psy. Takie znajomości zawsze zawiera się przypadkowo ;)

Posted

Witaj APSA:multi:Widze że Diana wpadła Ci w oczko;)(mała prośba-zmień zdjęcie na sam link)a te zdjecie to mam z tamtego roku:evil_lol:ramke chwalą wszysce to napiszę ze mam ją w aparacie:diabloti:

Posted

A czy ktoś z was był na pierwszej stronie mojej galeri??W pierwszym poście wielkimi,czerwonymi literami napisałam żeby nie cytować zdjęć tylko linki,jak komuś nie wygodnie to tylko napisać co myśli tak jak właścicielka mini malamuta Aresa;)Więc Haska zmień zdjęcie na sam link,chyba że wolisz to możesz je wogóle usunąć.

Posted

[quote name='Ola&Kora']

Milena gdybym nie poznała Luizy to też nie miałabym nikogo z kim mogłabym z Korą na noc iść ;) Być może poznasz kogoś, kto również bardzo lubi psy. Takie znajomości zawsze zawiera się przypadkowo ;)

ojjj tak my się poznałyśmy, ale jaki to był zbieg okoliczności, gdyby nie to, ze w lutym tego jednego dnia zachciało mi się iść z Cerberem do parku porobić fotki, to być może nigdy byście nie poznali Oli... ja osobiście się bardzo cieszę...

Posted

Luiza a masz gdzieś w galerii opisane jak dokładnie sie poznałyście,bo ja jestem bardzo ciekawa,a chodzicie do tego samego lo?
haska więc jak bedzie z tym zdjęciem zmienisz je na link?

Posted

[quote name='milena182']Luiza a masz gdzieś w galerii opisane jak dokładnie sie poznałyście,bo ja jestem bardzo ciekawa,a chodzicie do tego samego lo?
haska więc jak bedzie z tym zdjęciem zmienisz je na link?

noie nie jest nigdzie opisane jak się spotkałyśmy, ale jesli chcesz to Ci zaraz napiszę...

Posted

Kurde jestem zdołowana:roll:Mam galerie od 19 kwietnia i dopiero 40 strona,a Karolina ma od 22 pażdziernika i już ma 44strony.:scream7::watpliwy::-xFotki dam jak wróce ze szkoły czyli około 17:00

Posted

[quote name='milena182']Kurde jestem zdołowana:roll:Mam galerie od 19 kwietnia i dopiero 40 strona,a Karolina ma od 22 pażdziernika i już ma 44strony.:scream7::watpliwy::-xFotki dam jak wróce ze szkoły czyli około 17:00

Milena Ty to naprawdę masz problemy jak nie wiem co... ehhhh Kobitko nie przejmuj się, na pewno ją dogonisz... i nie denerwuj się, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo nerwowa się zrobiłaś, chociażby u Haski, kiedy napisałas jej z ym zdjęciem, przecież to zdjęcie to nie konieć świata nie... jak jedno zdjęcie na 30 pare stron będziesz miała zacytowane to chyba tez się nic nie stanie. Ja cię doskonale rozumiem, ze nie lubisz cytowanych fotek i wogólę, ale troszeczkę spokojniej do tego wszystkiego podchodz, bo jeszcze nerwicy dostaniesz, a tego chyba nie chcemy czyż nie... ;) ;) ;) ;)
Pozdrów swoje ukochane pocechy ode mnie...