haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dobra... ważne, że będą fotki :) Pozatym nigdzie nie jest powiedziane że będę dawała wyłącznie te z pupili i że będę prowadziła te galerie przez tyle czasu. Tym się bardziej zmartwiłam ... Quote
milena182 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Haska więc jak będzie z moimi pytaniami? Właśnie wróciłam z nad Wisły z moimi psami,razem z nami była moja kuzynka ze swoją kuleczką:cool3:Niestety straszny wiatr był,ale udało się nam znaleść miejsce gdzie nie wiało i posiedzieć troche:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzieńdobrywieczorek :cool3: Cieszę się, że spacerek się udał :p Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :oops: Dopiero zauważyłam te pytania ... :oops: Ale już odpowiadam :p Niesety Oskarek nie ma papierów, ale i tak bym z nim nie jeździła teraz na wystawy, bo nasz samochód często bywa za granicą... Oskarek z moim wujkiem ( 2 malamutki i 3 husky ) uprawiali takie sporty jesienią, jak zaprzęg ( na wózkach ) Niesety w zime nie było możliwości :( Ale oczywiście, że bikejoring - czy jakoś tak :) Naturalnie, że mielismy takie rajdki po 4-5 godzinek :) Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 haska_12; napisał(a): Ale oczywiście, że bikejoring - czy jakoś tak :) Naturalnie, że mielismy takie rajdki po 4-5 godzinek :) Korzystając z okazji to ja siem spytam, gdzie do rowera montujesz smycz? :p Czy jest jakieś specjalne urządzonko? Bo mnie chodzi o to by w razie czego móc szybko odczepić smycz, bez schodzenia z rowera... Dobra, wiem, laik ze mnie i na pweno palnęłam jakąś głupotę jak zwylke...:oops: Quote
milena182 Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Aha,ale to twój wujek organizuje sam dla siebie czy jakiś klub Haszczaka się tym zajmuje? Quote
Alynkaaa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 hej ale sliiiczne zdiatka :):loveu: :loveu: no i rameczki tez sliczne nie wiesz w jakim programie robione????<maniak jestem to siem pytam kazdego o program graficzny pozatym licencja mi sie konczy nidlugo na photo shopa:( wiec jak ktos znajzie fajny program graficzny mozliwy do sciagniencia z neta to prosze o kontakt:)> chyba sie nei pogniewaz Milenko za te drobne ogloszonko o programikach...........:oops: Quote
milena182 Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Nie nie gniewam się,masz tu adres strony na której można sobie pościągać różne programy http://www.dobreprogramy.pl/ a constancja pisala na ktorejs z pierwszysch stron jakiego programu używa. Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 milena182 napisał(a):Nie nie gniewam się,masz tu adres strony na której można sobie pościągać różne programy http://www.dobreprogramy.pl/ a constancja pisala na ktorejs z pierwszysch stron jakiego programu używa. ok dziekiuje bardzo:) kiedy fotecki nowe??? i co slychac??? Quote
haska_12 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 milena182 napisał(a):Aha,ale to twój wujek organizuje sam dla siebie czy jakiś klub Haszczaka się tym zajmuje? sam dla siebie :) Ola&Kora- to teraz ja palne głupote :roll: Ja sama nie wiem jak to się ptzyczepia :eviltong: przyczepia mi to wujek( ja mniej więcej wiem w którym miejscu a jak nie to mi to mama przyczepia;] Nie wiem, ale cos tu zamotalam w tym pisaniu :shake: :eviltong: :shake: To mniej więcej wygląda tak: Ta lineczka jest z przodu jak widać, mniej więcej w tym miejscu :) Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dziękuję ci za odpowiedź , tylko szkoda że na fotce nie za bardzo widać gdzie jest to "mniej więcej w tym miejscu" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Milenko, przepraszam, że się tak troszkę pożadziłam na twojej galerii :oops: Czekam też na foteczki, w końcu to jest już wtorek, to prawie koniec tygodnia :eviltong: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='haska_12']sam dla siebie :) Ola&Kora- to teraz ja palne głupote :roll: Ja sama nie wiem jak to się ptzyczepia :eviltong: przyczepia mi to wujek( ja mniej więcej wiem w którym miejscu a jak nie to mi to mama przyczepia;] Nie wiem, ale cos tu zamotalam w tym pisaniu :shake: :eviltong: :shake: To mniej więcej wygląda tak: Ta lineczka jest z przodu jak widać, mniej więcej w tym miejscu :) ooo ja też tak przyczepiam Cerbera do roweru, ale jego to nie można, bo on jest tak silny, że ja nawet hamując jadę... :shake: :shake: :shake: :shake: on jest za silny i w sumie kiedy jest przypięty do czegoś co ma ciągnąc to w taki trans wpada i ciągnie z całej siły, ten pies naprawdę jest uniwersalny, ja już nie wiem do jakiej on rasy najbardziej pasuje ze wszystkich na świecie... Quote
milena182 Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Luiza a gdybyś wzieła rower,Cerbera,Ole i Kore i tak na zmiane trenowały raz jedna jedzie ciągnięta przez psa,a druga ją asekuruje(np:gdy Cerber nie chce się zatrzymać)lepsza taka metoda i rada niż żadna:) Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='milena182']Luiza a gdybyś wzieła rower,Cerbera,Ole i Kore i tak na zmiane trenowały raz jedna jedzie ciągnięta przez psa,a druga ją asekuruje(np:gdy Cerber nie chce się zatrzymać)lepsza taka metoda i rada niż żadna:) hehehe to mogłoby skończyć się katastrofą ale może kiedyś uda nam się coś zrobić z Oluśką... ;) Wiesz ja w sumie to zamiast Cerbera przypinać to zrobiłam tak: na pustej przestrzeni pusciłam Cerbera luzem, bo chciałam zobczyć czy będzie biegł za mną, czy będzie ogądał się na boku, ku mojemu zaskoczeniu ten leciał przy mnie gryząc mi buta :D:D:D:D:D:D jak powiedziałam Cerber spokój to biegł spokojnie, ale jak zaczęłąm szaleć, to po pierwsze nawet an rowerze nie miałam szans, (jest za szybki), a po drugie gryzł mi buty, chyba żebym zeszła z tego roweru... :D było fajnie naprawdę... Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witam... Milenko dasz jakieś nowe fotki??? czy tak mamy sie dopraszać...? Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hej Milena Luiza ma racje jakies nowe fotki by sie przydaly;) ;) Quote
milena182 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 A więc fotki: Kwiecista Diana Pan Mąstr akceptuje spanie wyłącznie w pościeli:diabloti: Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cioteczko-masz Cudne Psiaki-Diana to Urocza Dziewczyna a Pan Mąstr-rewelacja-kocham Jamniki-jest CUDNY!!!!!! Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 heh po ciężkich bojach dotarłam i tu... :D i co widze w nagrodę foteczki... :loveu: :loveu: :loveu: ale pan mister se słodziutko śpi... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 sliczniuchy!!!!!!:) a Mastr w tej poscieli mnei rozwalil....cudnie:) Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 oo foteczki, jak to tak - facet w łóżku, a panna na podłodze !!!!! :mad: :evil_lol: Quote
milena182 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Diana zawsze śpi na podłodze bo jest za duża do mojego łoża no i jeszcze tak mi z nią gorąco,a Mąstr to w końcu facet nie? Quote
Recommended Posts