Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra... ważne, że będą fotki :)
Pozatym nigdzie nie jest powiedziane że będę dawała wyłącznie te z pupili i że będę prowadziła te galerie przez tyle czasu.

Tym się bardziej zmartwiłam ...

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haska więc jak będzie z moimi pytaniami?
Właśnie wróciłam z nad Wisły z moimi psami,razem z nami była moja kuzynka ze swoją kuleczką:cool3:Niestety straszny wiatr był,ale udało się nam znaleść miejsce gdzie nie wiało i posiedzieć troche:diabloti:

Posted

:oops: Dopiero zauważyłam te pytania ... :oops: Ale już odpowiadam :p Niesety Oskarek nie ma papierów, ale i tak bym z nim nie jeździła teraz na wystawy, bo nasz samochód często bywa za granicą...
Oskarek z moim wujkiem ( 2 malamutki i 3 husky ) uprawiali takie sporty jesienią, jak zaprzęg ( na wózkach ) Niesety w zime nie było możliwości :( Ale oczywiście, że bikejoring - czy jakoś tak :) Naturalnie, że mielismy takie rajdki po 4-5 godzinek :)

Posted

haska_12; napisał(a):
Ale oczywiście, że bikejoring - czy jakoś tak :) Naturalnie, że mielismy takie rajdki po 4-5 godzinek :)

Korzystając z okazji to ja siem spytam, gdzie do rowera montujesz smycz? :p Czy jest jakieś specjalne urządzonko? Bo mnie chodzi o to by w razie czego móc szybko odczepić smycz, bez schodzenia z rowera...
Dobra, wiem, laik ze mnie i na pweno palnęłam jakąś głupotę jak zwylke...:oops:

Posted

hej ale sliiiczne zdiatka :):loveu: :loveu: no i rameczki tez sliczne nie wiesz w jakim programie robione????<maniak jestem to siem pytam kazdego o program graficzny pozatym licencja mi sie konczy nidlugo na photo shopa:( wiec jak ktos znajzie fajny program graficzny mozliwy do sciagniencia z neta to prosze o kontakt:)> chyba sie nei pogniewaz Milenko za te drobne ogloszonko o programikach...........:oops:

Posted

milena182 napisał(a):
Aha,ale to twój wujek organizuje sam dla siebie czy jakiś klub Haszczaka się tym zajmuje?

sam dla siebie :)

Ola&Kora- to teraz ja palne głupote :roll: Ja sama nie wiem jak to się ptzyczepia :eviltong: przyczepia mi to wujek( ja mniej więcej wiem w którym miejscu a jak nie to mi to mama przyczepia;] Nie wiem, ale cos tu zamotalam w tym pisaniu :shake: :eviltong: :shake: To mniej więcej wygląda tak:

Ta lineczka jest z przodu jak widać, mniej więcej w tym miejscu :)

Posted

Dziękuję ci za odpowiedź , tylko szkoda że na fotce nie za bardzo widać gdzie jest to "mniej więcej w tym miejscu" :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Milenko, przepraszam, że się tak troszkę pożadziłam na twojej galerii :oops:

Czekam też na foteczki, w końcu to jest już wtorek, to prawie koniec tygodnia :eviltong:

Posted

[quote name='haska_12']sam dla siebie :)

Ola&Kora- to teraz ja palne głupote :roll: Ja sama nie wiem jak to się ptzyczepia :eviltong: przyczepia mi to wujek( ja mniej więcej wiem w którym miejscu a jak nie to mi to mama przyczepia;] Nie wiem, ale cos tu zamotalam w tym pisaniu :shake: :eviltong: :shake: To mniej więcej wygląda tak:

Ta lineczka jest z przodu jak widać, mniej więcej w tym miejscu :)

ooo ja też tak przyczepiam Cerbera do roweru, ale jego to nie można, bo on jest tak silny, że ja nawet hamując jadę... :shake: :shake: :shake: :shake: on jest za silny i w sumie kiedy jest przypięty do czegoś co ma ciągnąc to w taki trans wpada i ciągnie z całej siły, ten pies naprawdę jest uniwersalny, ja już nie wiem do jakiej on rasy najbardziej pasuje ze wszystkich na świecie...

Posted

Luiza a gdybyś wzieła rower,Cerbera,Ole i Kore i tak na zmiane trenowały raz jedna jedzie ciągnięta przez psa,a druga ją asekuruje(np:gdy Cerber nie chce się zatrzymać)lepsza taka metoda i rada niż żadna:)

Posted

[quote name='milena182']Luiza a gdybyś wzieła rower,Cerbera,Ole i Kore i tak na zmiane trenowały raz jedna jedzie ciągnięta przez psa,a druga ją asekuruje(np:gdy Cerber nie chce się zatrzymać)lepsza taka metoda i rada niż żadna:)

hehehe to mogłoby skończyć się katastrofą ale może kiedyś uda nam się coś zrobić z Oluśką... ;)

Wiesz ja w sumie to zamiast Cerbera przypinać to zrobiłam tak: na pustej przestrzeni pusciłam Cerbera luzem, bo chciałam zobczyć czy będzie biegł za mną, czy będzie ogądał się na boku, ku mojemu zaskoczeniu ten leciał przy mnie gryząc mi buta :D:D:D:D:D:D jak powiedziałam Cerber spokój to biegł spokojnie, ale jak zaczęłąm szaleć, to po pierwsze nawet an rowerze nie miałam szans, (jest za szybki), a po drugie gryzł mi buty, chyba żebym zeszła z tego roweru... :D było fajnie naprawdę...

Posted

heh po ciężkich bojach dotarłam i tu... :D i co widze w nagrodę foteczki... :loveu: :loveu: :loveu: ale pan mister se słodziutko śpi... :loveu: :loveu: :loveu: