Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za to moja Kora jest niepowtarzalna i nigdzie nie znajdziecie jej klona :cool3: A jak komuś się uda to wybekam dla niego w nagrodę cały alfabet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Za to moja Kora jest niepowtarzalna i nigdzie nie znajdziecie jej klona :cool3: A jak komuś się uda to wybekam dla niego w nagrodę cały alfabet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to prosze mi juz bekać, bo ja dziś widziałam identycznego psa do Kory... z resztą już napisałam Ci to w Teojej galerii...

Czekam....:evil_lol:

Posted

W moim przypadku nie ma takiej możliwości,bo Diana nie ucieka,nie rwie się do innych psów,jak się już z jakimś bawi to jest to wyłącznie krótka gonitwa bo albo się przestraszy byle czego,albo Mąstr leci żeby jej na pomoc tym samym odstraszając innego psa.Ostatnio nie dobrze ze mną,zamiast spać to na dogo wchodze:shake:

Posted

wow, ale śliczne obramowania na zdjątkach... nor alnie ja mam z takimi misiami ramkę ale taką prawdziwą, w której trzymam zdjęcie... słodkie te ramki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

U Diany dobrze,tylko strasznie hałasuje jak rano idzie na spacer,a Mąstr już od ponad tygodnia chory,dostał jakiegoś łupieżu i sierść mu strasznie wypada,ale najgorsze dla nas wszystkich jest to że na łużko nie może wejść:diabloti:

Posted

o ja głupio, ze tak z pupili tylko fotki dajesz... ciekawa jestem jakie fotki za rok będziesz dawała jeśli na pupilach będziesz ich miała ponad 1000... no ale To w sumie Twój wybór... czekam na fotki...:p

Posted

Ale fotki dam pod koniec tygodnia nie dla tego że czekam aż się wgrają tylko dla tego że na razie nie chce.Mało piszecie na temat tych co dałam więc nie będę wgrywać nastepnych.Pozatym nigdzie nie jest powiedziane że będę dawała wyłącznie te z pupili i że będę prowadziła te galerie przez tyle czasu.

Posted

Haska mam do ciebie kilka pytań licze że mi odpowiesz:
-czy Oskar ma rodowód
-czy biega w zaprzegu lub bierze udział w jakmś innym psim śnieżnym sporcie
na razie te dwa,a w zależności co mi odpowiesz zadam więcej pytań:diabloti:

Posted

milena182 napisał(a):
Ale fotki dam pod koniec tygodnia nie dla tego że czekam aż się wgrają tylko dla tego że na razie nie chce.Mało piszecie na temat tych co dałam więc nie będę wgrywać nastepnych.Pozatym nigdzie nie jest powiedziane że będę dawała wyłącznie te z pupili i że będę prowadziła te galerie przez tyle czasu.

ahaaaaaaa
na gg napisałaś mi kiedyś, że na inne serwery nie będziesz dawała fotek bo coś tam i że tylko z pupili... :D