Ola&Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Za to moja Kora jest niepowtarzalna i nigdzie nie znajdziecie jej klona :cool3: A jak komuś się uda to wybekam dla niego w nagrodę cały alfabet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ola&Kora napisał(a):Za to moja Kora jest niepowtarzalna i nigdzie nie znajdziecie jej klona :cool3: A jak komuś się uda to wybekam dla niego w nagrodę cały alfabet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to prosze mi juz bekać, bo ja dziś widziałam identycznego psa do Kory... z resztą już napisałam Ci to w Teojej galerii... Czekam....:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a ja juz niedlug bede miala klona u siebie w domu:evil_lol: wystarczy tylko zeby Usia przyjechala z Aysem do włoclawka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Siemak, Milenko ;) Jak ci idą poszukiwania dogomaniackiego (i nie tylko) sobowtóra twoich psiaków? Quote
wiq Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 hej! a nie lepiej lancuszek kupic?;) o.k., juz koncze:evil_lol: Quote
milena182 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Poszukiwania wogule nie idą,a łańcuszka nie będę kupywać bo po co? Quote
wiq Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 bo odwrocona kolczatka do bezpiecznych nie nalezy - ja mialam po spotkaniu z taka krwawiace dziury w rece:evil_lol: Quote
milena182 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 W moim przypadku nie ma takiej możliwości,bo Diana nie ucieka,nie rwie się do innych psów,jak się już z jakimś bawi to jest to wyłącznie krótka gonitwa bo albo się przestraszy byle czego,albo Mąstr leci żeby jej na pomoc tym samym odstraszając innego psa.Ostatnio nie dobrze ze mną,zamiast spać to na dogo wchodze:shake: Quote
milena182 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Zgłosiłam dwa zdjęcia do konkursu na zdjęcie listopada,miło mi bedzie jak na koniec miesiąca ktoś na mnie zagłosuje:cool3: Quote
milena182 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Hej dziś nowych zdjęć nie będzie,dam za to 3 przerubeczki autorstwa constancji Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 wow, ale śliczne obramowania na zdjątkach... nor alnie ja mam z takimi misiami ramkę ale taką prawdziwą, w której trzymam zdjęcie... słodkie te ramki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Piękne te przeróbeczki no i oczywiście pieski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dzień dobry, co tam u panów mąsterów i u dianów słychac...? :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 U Diany dobrze,tylko strasznie hałasuje jak rano idzie na spacer,a Mąstr już od ponad tygodnia chory,dostał jakiegoś łupieżu i sierść mu strasznie wypada,ale najgorsze dla nas wszystkich jest to że na łużko nie może wejść:diabloti: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ojj to najgorsze dla każdego kanapowca :evil_lol: Kiedy nowe fotki ? ;) Quote
milena182 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 3 fotki wstawiłam wczoraj,co prawda nie świeżę,ale za to b.ładnie oprawione wiec nowe pewnie pod koniec przyszłego tygodnia.No Mąstr strasznie ciewpi z tego powodu:p Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 o ja głupio, ze tak z pupili tylko fotki dajesz... ciekawa jestem jakie fotki za rok będziesz dawała jeśli na pupilach będziesz ich miała ponad 1000... no ale To w sumie Twój wybór... czekam na fotki...:p Quote
milena182 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Ale fotki dam pod koniec tygodnia nie dla tego że czekam aż się wgrają tylko dla tego że na razie nie chce.Mało piszecie na temat tych co dałam więc nie będę wgrywać nastepnych.Pozatym nigdzie nie jest powiedziane że będę dawała wyłącznie te z pupili i że będę prowadziła te galerie przez tyle czasu. Quote
leemonca Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 pozdrowienia z fotosika :cool3: :evil_lol: dzieńdoberek!!! Quote
milena182 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Lemonce chyba wieczorek:diabloti: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Milena teraz zeby nie patrzec na zegarek to o 15:00 mozna dobry wieczor mówić...tak szybko się ściemnia :( Quote
milena182 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Haska mam do ciebie kilka pytań licze że mi odpowiesz: -czy Oskar ma rodowód -czy biega w zaprzegu lub bierze udział w jakmś innym psim śnieżnym sporcie na razie te dwa,a w zależności co mi odpowiesz zadam więcej pytań:diabloti: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 milena182 napisał(a):Ale fotki dam pod koniec tygodnia nie dla tego że czekam aż się wgrają tylko dla tego że na razie nie chce.Mało piszecie na temat tych co dałam więc nie będę wgrywać nastepnych.Pozatym nigdzie nie jest powiedziane że będę dawała wyłącznie te z pupili i że będę prowadziła te galerie przez tyle czasu. ahaaaaaaa na gg napisałaś mi kiedyś, że na inne serwery nie będziesz dawała fotek bo coś tam i że tylko z pupili... :D Quote
Recommended Posts