Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milena rozumiem Cię, ze sobie nie zyczysz rozmowy o onkach itd. ale mogłabyś też to roszeczkę delikatniej powiedzieć, czyż nie... :) ja też nie mam np. dobrych wspomnien o sznaucerach, bo miałam mieszańca sznaucera, ale mimo to nie przeszkadza mi jak ktoś wejdzie i zancznie rozmawiać o tej rasie. Nie gorączkuj się tak, nie denerwuj bo to nic nie zdziała, do ludzi trzeba grzecznie, wierz mi :) No spodziewam się niedługo świetnych fotek Twoich fafolsów ;) czekam :)

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cerber']Milena rozumiem Cię, ze sobie nie zyczysz rozmowy o onkach itd. ale mogłabyś też to roszeczkę delikatniej powiedzieć, czyż nie... :) ja też nie mam np. dobrych wspomnien o sznaucerach, bo miałam mieszańca sznaucera, ale mimo to nie przeszkadza mi jak ktoś wejdzie i zancznie rozmawiać o tej rasie. Nie gorączkuj się tak, nie denerwuj bo to nic nie zdziała, do ludzi trzeba grzecznie, wierz mi :)

Luiza przepraszam ze to napisze ale moze czas wprowadzic te slowa w praktyce......

P.S. Milena 1 fotka na tle drzewak jest slicznaaa:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Milena nikt nie mówi ze to nie twoja galeria i ze nie mozesz tu robic co chcesz ale własnie ze zwgledu na to ze ta dziewczyna ma tylko 7 postów to mogła bys troche milej zaragowac i wytłumaczyc jej gdzie ma temat o owczarach.A szczerze mówiac ja jak bym była nowa na forum i ktoś by mi tak napisał to tez bym tak zareagowała i mysle ze błednie odbierasz ja jako osobe rzadzacą sie ;)

Swietna fota :)
http://www.pupile.com/pup/images/img_diana11.33.JPG
portrecik w drzewkach super wyszedł :p

Posted

[quote name='agatakowalewska']owczarek_niemiecki lubi ktoś z was owczarki niwmieckie??

Hej chcesz pogadac o owczarkach niemieckich?
tutaj sa ich właściciele http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=45

to nie jest tak ze bedziesz sobie pisala w jakim temacie chcesz, jak wyobrazasz sobie rozmowe o owczarku niemieckim w temacie np.o tytule "Moj pies załatwia sie w domu"? hm.. chyba nie na temat naucz sie czytac ze zrozumieniem to po pierwsze, masz racje ze to jest strona o psach ale piszesz w GALERII w galeri mozna sie wypowiadac ale z reguly wrzuca sie zdjecia... wiec prosze grzecznie, abys przeniosla sie na dzial do owczarkow niemieckich bo tam beda chcieli z Toba rozmawiac.
Pozdrawiam.

Posted

Agata załuż sobie własną galerie i tam sobie wstawiaj tyle zdjęć ile chcesz,widziałam że masz jakiś wątek założony więc chyba z założeniem galerii nie będziesz miała problemu.Usia witaj w galerii,tylko proszę Cię zmień zdjęcie Diany na zam link,wszystkich o to proszę.Dziś śniegu już nie ma,roztopił się przez noc,dobrze że wczoraj zdążyłam zrobić zdjęcia które zaraz dodam.

Posted

Diana chodzi w kolczatce bo od zwykłych obroży jej się sierść gniecie,pisałam o tym chyba na trzeciej stronie.Ona jest odwrucona więc nie rani jej,tak na marginesie Diana się wogóle nie szarpie:evil_lol:

Posted

u nas już śladu po śniegu nie ma, cały dzień lało i leje nadal.
kolczatka Dianie nie szkodzi, ale nie wiem czy ona się bawi z psami ?? bo jak tak to mogłaby być niebezpieczna...
Śnieżek na nosku jamniolka miodzio :loveu:

Posted

Jeżeli chodzi o zabawe to tylko trochę pobiega i to też z ,,wybrańcami"( młodsi od niej,wyżci panowie),nie ma tu mowy o tarzaniu tak jak to robi wiekszość psów.Mąstr kilka razy chciał się z nią bawić,niestety ona nie wiedziała co zrobić:-(Śniegu nie lubi bo jej tyłek marżnie:evil_lol:

Posted

[quote name='milena182']Jeżeli chodzi o zabawe to tylko trochę pobiega i to też z ,,wybrańcami"( młodsi od niej,wyżci panowie)
to ma dziewczyna gust :cool3: :evil_lol: wie co dobre

Posted

[quote name='eria']to ma dziewczyna gust :cool3: :evil_lol: wie co dobre
wkoncu to kobieta i se gusta ma:)...ale swoja droga jak to jest ze za facetami to nawet doopke ruszy zmiejsca....normalnie 100% kobita:)

Posted

Cześć...

[quote name='milena182'][SIZE=5]Uwaga!Zainspirowana tym że Cerber ma swojego klona Komkę postanowiłam[SIZE=5] poszukać psów podobnych do Diany,będę wdzięczna za wszelką pomoc:cool1:

heheheheheehhehehe świetnie, życzę powodzenia :)

widzę, ze ostatnio coś dużo ludzi inspiruję, to mnie się podoba :D

Posted

a ja tez znalazlam podobnego psiunia do Figi : ma na imie Tinka i jest slodziuchna:)

zycze milego poszukiwania i znalezienia blizniaka<czki> Dianki:)
jak ja cos wyszpperam dam znac:)

Posted

Hej milena182.......

Fajną masz galerię i widze że trzymasz w niej porządek żelazną ręką :crazyeye: :evil_lol: ;)
Dzięki za wpis i odwiedzenie Galerii Jazona.
Tak trzymaj.........dziewczyno....:wink::happy1:
A fotki są .....przaśne :multi: :multi: :multi: :loveu: