Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Milena rozumiem Cię, ze sobie nie zyczysz rozmowy o onkach itd. ale mogłabyś też to roszeczkę delikatniej powiedzieć, czyż nie... :) ja też nie mam np. dobrych wspomnien o sznaucerach, bo miałam mieszańca sznaucera, ale mimo to nie przeszkadza mi jak ktoś wejdzie i zancznie rozmawiać o tej rasie. Nie gorączkuj się tak, nie denerwuj bo to nic nie zdziała, do ludzi trzeba grzecznie, wierz mi :) No spodziewam się niedługo świetnych fotek Twoich fafolsów ;) czekam :) Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 A więc po dwa zdjątka,ale jeszcze nie na śniegu bo tamte nie chcą się wgrać:shake: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Diana prześlicznie wyszła :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Heh podoba mi sie fotka Mąstra przy tym murku, uwielbiam takie fotki... :) Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ooo Diana ma kolczatke: a jaka dumna siedzi:):):) a Pan Mąstr taki wesolek:) Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Cerber']Milena rozumiem Cię, ze sobie nie zyczysz rozmowy o onkach itd. ale mogłabyś też to roszeczkę delikatniej powiedzieć, czyż nie... :) ja też nie mam np. dobrych wspomnien o sznaucerach, bo miałam mieszańca sznaucera, ale mimo to nie przeszkadza mi jak ktoś wejdzie i zancznie rozmawiać o tej rasie. Nie gorączkuj się tak, nie denerwuj bo to nic nie zdziała, do ludzi trzeba grzecznie, wierz mi :) Luiza przepraszam ze to napisze ale moze czas wprowadzic te slowa w praktyce...... P.S. Milena 1 fotka na tle drzewak jest slicznaaa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Milena nikt nie mówi ze to nie twoja galeria i ze nie mozesz tu robic co chcesz ale własnie ze zwgledu na to ze ta dziewczyna ma tylko 7 postów to mogła bys troche milej zaragowac i wytłumaczyc jej gdzie ma temat o owczarach.A szczerze mówiac ja jak bym była nowa na forum i ktoś by mi tak napisał to tez bym tak zareagowała i mysle ze błednie odbierasz ja jako osobe rzadzacą sie ;) Swietna fota :) http://www.pupile.com/pup/images/img_diana11.33.JPG portrecik w drzewkach super wyszedł :p Quote
zaba14 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='agatakowalewska']owczarek_niemiecki lubi ktoś z was owczarki niwmieckie?? Hej chcesz pogadac o owczarkach niemieckich? tutaj sa ich właściciele http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=45 to nie jest tak ze bedziesz sobie pisala w jakim temacie chcesz, jak wyobrazasz sobie rozmowe o owczarku niemieckim w temacie np.o tytule "Moj pies załatwia sie w domu"? hm.. chyba nie na temat naucz sie czytac ze zrozumieniem to po pierwsze, masz racje ze to jest strona o psach ale piszesz w GALERII w galeri mozna sie wypowiadac ale z reguly wrzuca sie zdjecia... wiec prosze grzecznie, abys przeniosla sie na dzial do owczarkow niemieckich bo tam beda chcieli z Toba rozmawiac. Pozdrawiam. Quote
agatakowalewska Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 rozumiem was prawda troche mnie poniosło i przepraszam a więc może póżniej dam wam swoje fotki http://www.pokemonki.blog.interia.pl Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Agata załuż sobie własną galerie i tam sobie wstawiaj tyle zdjęć ile chcesz,widziałam że masz jakiś wątek założony więc chyba z założeniem galerii nie będziesz miała problemu.Usia witaj w galerii,tylko proszę Cię zmień zdjęcie Diany na zam link,wszystkich o to proszę.Dziś śniegu już nie ma,roztopił się przez noc,dobrze że wczoraj zdążyłam zrobić zdjęcia które zaraz dodam. Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Grzebał w śniegu i mu troche na nochalku zostało:loveu: Diana chciała mu to powiedzieć Ale zrobiła się śpiąca Quote
wiq Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 slicznie im w sniegu:loveu: jedno mnie tylko zastanawia: po co Dianie kolczatka..? Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Diana chodzi w kolczatce bo od zwykłych obroży jej się sierść gniecie,pisałam o tym chyba na trzeciej stronie.Ona jest odwrucona więc nie rani jej,tak na marginesie Diana się wogóle nie szarpie:evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 http://www.pupile.com/pup/images/img_panmastr10.35.JPG Jak słodko wygląda z tym sniegiem na nosku:loveu: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 wow ale świetne fotki na śniegu, ojej jak ja już chciałabym ten śnieg u nas... Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 u nas już śladu po śniegu nie ma, cały dzień lało i leje nadal. kolczatka Dianie nie szkodzi, ale nie wiem czy ona się bawi z psami ?? bo jak tak to mogłaby być niebezpieczna... Śnieżek na nosku jamniolka miodzio :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 u nas tez juz nie ma sniegu a Fidze tak sie podobalo..... a jak Dianka??bo wode to nie bardzo lubi a snieg??lubi?? Quote
milena182 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Jeżeli chodzi o zabawe to tylko trochę pobiega i to też z ,,wybrańcami"( młodsi od niej,wyżci panowie),nie ma tu mowy o tarzaniu tak jak to robi wiekszość psów.Mąstr kilka razy chciał się z nią bawić,niestety ona nie wiedziała co zrobić:-(Śniegu nie lubi bo jej tyłek marżnie:evil_lol: Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='milena182']Jeżeli chodzi o zabawe to tylko trochę pobiega i to też z ,,wybrańcami"( młodsi od niej,wyżci panowie) to ma dziewczyna gust :cool3: :evil_lol: wie co dobre Quote
milena182 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [SIZE=5]Uwaga!Zainspirowana tym że Cerber ma swojego klona Komkę postanowiłam poszukać psów podobnych do Diany,będę wdzięczna za wszelką pomoc:cool1: Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='eria']to ma dziewczyna gust :cool3: :evil_lol: wie co dobre wkoncu to kobieta i se gusta ma:)...ale swoja droga jak to jest ze za facetami to nawet doopke ruszy zmiejsca....normalnie 100% kobita:) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć... [quote name='milena182'][SIZE=5]Uwaga!Zainspirowana tym że Cerber ma swojego klona Komkę postanowiłam[SIZE=5] poszukać psów podobnych do Diany,będę wdzięczna za wszelką pomoc:cool1: heheheheheehhehehe świetnie, życzę powodzenia :) widzę, ze ostatnio coś dużo ludzi inspiruję, to mnie się podoba :D Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a ja tez znalazlam podobnego psiunia do Figi : ma na imie Tinka i jest slodziuchna:) zycze milego poszukiwania i znalezienia blizniaka<czki> Dianki:) jak ja cos wyszpperam dam znac:) Quote
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Hej milena182....... Fajną masz galerię i widze że trzymasz w niej porządek żelazną ręką :crazyeye: :evil_lol: ;) Dzięki za wpis i odwiedzenie Galerii Jazona. Tak trzymaj.........dziewczyno....:wink::happy1: A fotki są .....przaśne :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts