Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam:)
szczurek fajniasty:)
mialam rozniaste gryzonie, ale szczurka nigdy.. teraz sie juz z drobiazgu ''wyleczylam''.. psy, psy i tylko psy:evil_lol:

Posted

ja lubię owczarki niemieckie, szczególnie tym angielski ( z tyłkami do dołu) i długowłose... też z tyłkami do dołu...

Ja koxcham wszsytkie psu na świecie :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Yyy nie wiem czy wy nie zauważyłyście,ale to nie jest wątek o owczarkach,a pozatym ja nie mam owczarka i nie za bardzo mi odpowiada że o nich piszecie,tym bardziej że nie mam o nich fajnych wspomień.Dziś u mnie zaczoł padać snieg wiec wybrałam się z psami i mam bardzo fajne zdjątka,nie dużo bo ja zachowuje tylko najlepsze,ale jest co obejrzeć,jak tylko się wgrają od razu pokaże.

Posted

ja tez nie mam dobrch wspomnien - kieds mi wilczasta suka chcialal nos odgryzc... dobrze, ze miala kaganiec:evil_lol:
a teraz, o ironio, najbadziej takie lubie;)
ale o.k., juz nie bedziemy;)

Posted

[quote name='milena182']Yyy nie wiem czy wy nie zauważyłyście,ale to nie jest wątek o owczarkach,a pozatym ja nie mam owczarka i nie za bardzo mi odpowiada że o nich piszecie,tym bardziej że nie mam o nich fajnych wspomień.Dziś u mnie zaczoł padać snieg wiec wybrałam się z psami i mam bardzo fajne zdjątka,nie dużo bo ja zachowuje tylko najlepsze,ale jest co obejrzeć,jak tylko się wgrają od razu pokaże.
to jest strona o psach a owczarki sie do kategori psy zaliczają więc można gadać kto chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tak,ale to jest galeria założona przezemnie i jeżeli ja nie chce żebyś tu gadała o owczarkach to masz się podstosować,najlepiej bedzie jak wogóle przestaniesz tu wchodzić bo podam Cię do admina,albo moda!

Posted

milena, rozumiem..
agata, nie tak nerwowo! poza tm to niejako prywatna galeria i wlascicielka moze sobie niektorych tematow nie zyczyc.. dlatego sa rozne bloki tematyczne..

Posted

Ja wyluzuje jak ona nauczy się dobrych manier,nie wie że dogomania to wielki portal,że są podstrony o owczarkach i o innych psach,napisała 7 postów i myśli że żądzi!