anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Musialam cofnac sie dwie strony wstecz zeby zobaczyc jakiekolwiek zdjecia futer :diabloti: Kroliczek jest sliczny, uwielbiam takie klapciaste :p Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Bo to czysta francuska baranina:diabloti: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Milenka dzis piatek bardzo ladny dzien bo weekendu pocztek:) wiec moze dasz fotki co??????????????????????????????????:lol: :lol: Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dam ze dwa zdjęcia,a potem to już dopiero jak będzie śnieg Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No to czekam i wypatruję foreczek :eviltong: Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 witam:) szczurek fajniasty:) mialam rozniaste gryzonie, ale szczurka nigdy.. teraz sie juz z drobiazgu ''wyleczylam''.. psy, psy i tylko psy:evil_lol: Quote
agatakowalewska Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 lubi ktoś z was owczarki niwmieckie?? Quote
agatakowalewska Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='agatakowalewska']lubi ktoś z was owczarki niwmieckie?? tak ja lubię hi hi!! Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ja lubie, najbardziej uzytki (jak w kazdej rasie;) ) Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ja lubię owczarki niemieckie, szczególnie tym angielski ( z tyłkami do dołu) i długowłose... też z tyłkami do dołu... Ja koxcham wszsytkie psu na świecie :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Yyy nie wiem czy wy nie zauważyłyście,ale to nie jest wątek o owczarkach,a pozatym ja nie mam owczarka i nie za bardzo mi odpowiada że o nich piszecie,tym bardziej że nie mam o nich fajnych wspomień.Dziś u mnie zaczoł padać snieg wiec wybrałam się z psami i mam bardzo fajne zdjątka,nie dużo bo ja zachowuje tylko najlepsze,ale jest co obejrzeć,jak tylko się wgrają od razu pokaże. Quote
Usia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 to czekamy czekamy na ten snieg i psiaki;) Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ja tez nie mam dobrch wspomnien - kieds mi wilczasta suka chcialal nos odgryzc... dobrze, ze miala kaganiec:evil_lol: a teraz, o ironio, najbadziej takie lubie;) ale o.k., juz nie bedziemy;) Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 To moje wspomienia są inne,żaden mnie nie chciał ugryść,miałam kiedyś mieszańca onka,ale już jej nie mam i dlatego nie lubie mówić o tych psach. Quote
agatakowalewska Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='milena182']Yyy nie wiem czy wy nie zauważyłyście,ale to nie jest wątek o owczarkach,a pozatym ja nie mam owczarka i nie za bardzo mi odpowiada że o nich piszecie,tym bardziej że nie mam o nich fajnych wspomień.Dziś u mnie zaczoł padać snieg wiec wybrałam się z psami i mam bardzo fajne zdjątka,nie dużo bo ja zachowuje tylko najlepsze,ale jest co obejrzeć,jak tylko się wgrają od razu pokaże. to jest strona o psach a owczarki sie do kategori psy zaliczają więc można gadać kto chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agatakowalewska Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ja mam owczarka niemieckiego wabi sie piątka i lubię o jej rasie gadać z innymi i nikt mi nie zabroni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Tak,ale to jest galeria założona przezemnie i jeżeli ja nie chce żebyś tu gadała o owczarkach to masz się podstosować,najlepiej bedzie jak wogóle przestaniesz tu wchodzić bo podam Cię do admina,albo moda! Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 milena, rozumiem.. agata, nie tak nerwowo! poza tm to niejako prywatna galeria i wlascicielka moze sobie niektorych tematow nie zyczyc.. dlatego sa rozne bloki tematyczne.. Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Ja wyluzuje jak ona nauczy się dobrych manier,nie wie że dogomania to wielki portal,że są podstrony o owczarkach i o innych psach,napisała 7 postów i myśli że żądzi! Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 mimo wszystko za ostro.. ale to Twoja galeria.. Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 No właśnie moja,miło że chociaż ty zauważyłaś,a planujesz zdjecia po trzecim dziś już spacerku wstawić? Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 nie mam dzis wen na fotki:shake: ale wstawie troche wczorajszych;) Quote
Recommended Posts