milena182 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Dziś już zdjęć nie dam bo zaraz ide do lekcji...Jutro dam zdjęcia szczura z czego chyba wiele osób będzie zadowolonych. Quote
Alynkaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='milena182']Dziś już zdjęć nie dam bo zaraz ide do lekcji...Jutro dam zdjęcia szczura z czego chyba wiele osób będzie zadowolonych. a dozucisz cochociaz po 1zdiatku pieskow????:lol: Quote
milena182 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Alynka śliczny banerek,ta dziewczyna ma talet w robieniu taki śliczności sama ściągnełam ten program(jeden jedyny w polskiej wresji)i stwozylam NA mojego bloga(klikajcie jak najczesciej^^) Quote
milena182 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Właśnie znalazłam w necie jednego z najpiękniejszych psów jakie widziałam w życiu(niestety tylko w tv i na zdjeciach) Zabiłabym żeby zostać właścicielką takiej suki:loveu: Quote
eria Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jest boska :roll: Czekamy na fotki szczura :cool3: Ściągnęłas widzę programik do banerków :cool3: tylko uważaj bo to wciąga , a potem nie chce puścić ! Quote
wiq Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ciagnie Cie do charcikow?:cool3: a polskie lubisz? Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Piękne Afgany, ale mnie bardziej pociągają charty perskie :loveu: Quote
milena182 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Do chartów mnie ciągnie bo mam miłe wspomienia z dzieciństwa ze wspaniałym Borzojem niestety nie znam jego imienia.Polskie mi się nie podobają,a Saluki są równie piękne jak Greyhoundy Quote
Alynkaaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cudny charci a jaki piekny banerek:):):) a jaki to programik bo ja nie doczytalam chyba gdzies......tez chce takie robic:) cudne!!!!! Quote
milena182 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Corel paint shop pro x niestety mam go tylko na miesiąc:-( Wiecie że wczoraj były u mnie dziewczynki poprzebierane za straszydła i domagały się słodyczy:evil_lol: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 a mnie sie polaki podobaja nabardziej:eviltong: szczegolnie takie burasy:loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Milenko, my tu wszyscy na twoje focie zwierzyńca czekamy... :razz: Quote
milena182 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 A więc dziś napiszę o moim szczurze Bobku.Dostałam go na urodziny gdy byl dorosły i wogole nie oswojony.Mama czych aż go oddam licząc że jego miejsce zajmnie chomik,ale mi się to wogóle nie widzi.Jego stronka na pupilach http://bobek10.pupile.com/ Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam łaciate szczurzątka :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie tak samo jak kocie buraski :eviltong: :eviltong: :eviltong: I fajniusie ma imię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 o kurde ile zdiec:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zaskoczylas mnei milo Milenko:) a szczurek cudny:):loveu: :loveu: :loveu: a jakie ma slodkie lapeczki takie rozowiutkie:):loveu: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dużo zdjęć bo dałam wszystkie na raz żeby potem już o nim nie wspominać:evil_lol:A tylne łapska to ma w porównaniu do reszty ciała jak kangur:cool3: Quote
KaRa_ Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Śliczny kapturek:loveu: a jaka ma tyci tyci latke na brzuszku:loveu: Quote
KaRa_ Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tylko ze jakbym wyciagnela ten kolowrotek z klatki, a zamiast niego wstawilabym jakas galazke;) .Bo kolowrotki sa dla szczurow niebiezpieczne bo moga zlamac sobie kregoslup:roll: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cześć :) o widzę, że wstawiłaś swojego szczurzyca, którego już widziałam 1000 razy :) śliczny on jest... ta otatnia fotka podoba mi się najbardziej, wygląda na niej tak słodko...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Kara wiem już kiedyś dostałam taką rade tylko że chodziło o ogon(może mu się wkręcić i złamać),ale on do kołowotka wszedł(na moich oczach)raz i od razu zrobiłam zdjęcie,nigdy w nim nie biegał,a ja kołowrotek(dużo wcześniej jeszcze jak myszy miałam)przykręcałam mocno żeby się go wogóle nie dało wyjmować więc go nie wyjmę,a on na niego nie zwraca żadnej uwagi,więc chyba mu nie zagraża. Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 jej on jest taki sam jak mój szczurek [*] miałam w swoim zyciu juz 4szzcurki ale one sa zaje**te tylko najgorsze ze tak krótko zyja a człowiek sie do nich tak bardzo przywiazuje :( Quote
haska_12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja szczerze mówiąc to się straszliwie boję i brzydzę szczurów :) Zdecydowanie wolę szczurki w postaci piesków :evil_lol: Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Haska ja się boję tylko mojego,każdy inny jest dla mnie kochany,powiedz masz 12 lat?Idzie zima planujesz jakieś psie zaprzegi?Ja zawsze mażyłam żeby się takim przejechać no,ale w moim mieście to nie ma gdzie,nie licząc tego rodzinnego wypadku z dzieciństwa:evil_lol: Quote
Recommended Posts