Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milena182']Dziś już zdjęć nie dam bo zaraz ide do lekcji...Jutro dam zdjęcia szczura z czego chyba wiele osób będzie zadowolonych.
a dozucisz cochociaz po 1zdiatku pieskow????:lol:

Posted

Alynka śliczny banerek,ta dziewczyna ma talet w robieniu taki śliczności sama ściągnełam ten program(jeden jedyny w polskiej wresji)i stwozylam

NA mojego bloga(klikajcie jak najczesciej^^)

Posted

Właśnie znalazłam w necie jednego z najpiękniejszych psów jakie widziałam w życiu(niestety tylko w tv i na zdjeciach)

Zabiłabym żeby zostać właścicielką takiej suki:loveu:

Posted

Jest boska :roll:
Czekamy na fotki szczura :cool3:
Ściągnęłas widzę programik do banerków :cool3: tylko uważaj bo to wciąga , a potem nie chce puścić !

Posted

Do chartów mnie ciągnie bo mam miłe wspomienia z dzieciństwa ze wspaniałym Borzojem niestety nie znam jego imienia.Polskie mi się nie podobają,a Saluki są równie piękne jak Greyhoundy

Posted

Prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam łaciate szczurzątka :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie tak samo jak kocie buraski :eviltong: :eviltong: :eviltong:
I fajniusie ma imię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

o kurde ile zdiec:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zaskoczylas mnei milo Milenko:)
a szczurek cudny:):loveu: :loveu: :loveu: a jakie ma slodkie lapeczki takie rozowiutkie:):loveu: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Tylko ze jakbym wyciagnela ten kolowrotek z klatki, a zamiast niego wstawilabym jakas galazke;) .Bo kolowrotki sa dla szczurow niebiezpieczne bo moga zlamac sobie kregoslup:roll:

Posted

Cześć :)

o widzę, że wstawiłaś swojego szczurzyca, którego już widziałam 1000 razy :) śliczny on jest... ta otatnia fotka podoba mi się najbardziej, wygląda na niej tak słodko...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kara wiem już kiedyś dostałam taką rade tylko że chodziło o ogon(może mu się wkręcić i złamać),ale on do kołowotka wszedł(na moich oczach)raz i od razu zrobiłam zdjęcie,nigdy w nim nie biegał,a ja kołowrotek(dużo wcześniej jeszcze jak myszy miałam)przykręcałam mocno żeby się go wogóle nie dało wyjmować więc go nie wyjmę,a on na niego nie zwraca żadnej uwagi,więc chyba mu nie zagraża.

Posted

jej on jest taki sam jak mój szczurek
[*] miałam w swoim zyciu juz 4szzcurki ale one sa zaje**te tylko najgorsze ze tak krótko zyja a człowiek sie do nich tak bardzo przywiazuje :(

Posted

Haska ja się boję tylko mojego,każdy inny jest dla mnie kochany,powiedz masz 12 lat?Idzie zima planujesz jakieś psie zaprzegi?Ja zawsze mażyłam żeby się takim przejechać no,ale w moim mieście to nie ma gdzie,nie licząc tego rodzinnego wypadku z dzieciństwa:evil_lol: