milena182 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Oj mam tego jeszcze troche,ale nic nie zdradze musicie poczekać do nastepnych postów. Quote
Cerber Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='milena182']Oj mam tego jeszcze troche,ale nic nie zdradze musicie poczekać do nastepnych postów. Cześć Milenko :) A ja znam wszystkie zwierzaki Mileny :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: bo my znamy się już od roku, albo i dłużej i poznałysmy się już sporo :D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Alynkaaa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Cerber napisał(a):Cześć Milenko :) A ja znam wszystkie zwierzaki Mileny :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: bo my znamy się już od roku, albo i dłużej i poznałysmy się już sporo :D:D:D:D:D:D:D:D to zdrac co nie co:):):) Quote
milena182 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Witajcie muszę znowu prosić o radę.Mąstr w maju został wykastrowany.Na początku było ok,ale potem w tym worku po jądrach zaczoł zbierać się jakiś płyn.Dało się to zlikwidować i właściwie to nie o to chodzi.Chodzi o to że od tamtej pory nie trzymał moczu,sikał między spacerami nawet po kilka razy.Myślałam że to przejdzie po jakimś miesiącu,ale nic się nie zmieniło więc dołożyłam dodatkowy spacer.Przestał sikać w domu,ale za to zaczoł obsikiwać klatkę.Czasami zaczyna już na drugim piętrze(mieszkam na 4)i tak obsikuje do samego dołu.Pomyślałam że zmienie godziny spacerów i to pomogło,ale ostatnio znowu zaczoł sikac po klatce,a ostatnio nawet robić kupe:angryy:Mój blok nie jest przyjazny psom i oczywiście podają nas do administracji.Dostał tabletki od weta,ale one wogole nic nie dały.Zastanawiam się czy wogóle przestać go wyprowadzać i załawtić mu kuwete bo przecież nie moge wiecznie narażać się na upokożenia ze strony sąsiadów.Nie jest mi miło ciągle chodzić z mopem,albo ze szmatą i ścierać schodów.Napisałam już na wątku o kastracji,ale jakoś nikt nie fatyguje się mi odpisać:angryy: Quote
wiq Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 a gdyby go po prostu znosic? przeciez nie zesika sie na rece;) no i poprosic o porade gdzies w dziale wet Quote
milena182 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Napisałam już w dziale kastracja psa i nie dostalam na razie odpowiedzi,jest za ciężki aby go znosić,moja mama to zrobiła kilka razy i się zsikał... Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 niestety ja Milenko Ci nie pomoge w twoim problemie bo si e nei znam na tym kompletnie:( ale czekam na zdiatka:) Quote
wiq Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 a juz nie mam pomyslow, oprocz pojscia po porade do dobrego weta... Quote
milena182 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Witajcie!Dziś mijają dwa lata od kiedy wziełam Diane ze schroniska,z tej okazji wstawiam po dwa zdjęcia Diana namaczająca się Diana na wczorajszym spacerku Pan Mąstr(zdjęcie jeszcze z piątku 13) Pan Mąstr na wczorajszym spacerku(zauważcie jak się rozkraczył) Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cześć :):) Drga fotka jest przepikna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ale kroliczek- baranek sliczny, mialam kiedys angorka (ale musialam oddac bo Ares go meczyl:shake:) ale wiem ze ma sie dobrze jest w abrzo dobrych rekach Ta fotka "Diana po wczorajszym spacerku" bardzo mmi sie podoba taka jesienna :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 bardzo lubie taka bura masc:) ale dinka ma chyba za duzo cialka..:cool3: Quote
KaRa_ Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 http://www.pupile.com/pup/images/img_diana11.31.JPG Pupe moczy:evil_lol: :lol: :lol: Quote
milena182 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Wiq niestety Diana ma za dużo ciałka,ale to przez sterylke,pozatym ona nie lubi ruchu,KAra TC proszę zmień zdjęcię na sam link(wszystkich o to proszę),możesz mi powedzieć czy dajesz swoim szczurą jakieś mięso,psie puszki czy saszetki?Bo moja mama ciągle podrzuca mojemu szczurowi jakieś kawałki i chyba dlatego on jest taki agresywny i wszystkich gryzie,a tak wogóle to ile żyją szczury? Quote
wiq Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 no najprosciej jest psu obciac dawke zarcia, ale wiem, ze mieszkajac z rodzina to bywa niemozliwe.. Quote
Alynkaaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ale Dianka fajnie wyszla:):):) wymiziaj pieski odemnie:) Quote
milena182 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Uwież mi ja jej obcinam,ale moja mama daje im ciastka(i o wiele bardziej tuczące żeczy)na okrągło Quote
KaRa_ Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Co do mięsa ja moim oczywiscie,ze daje;) czy to surowe czy gotowana szynka;) . Bardzo lubia kosci obgryzac surowe z miesa;) . Wątpię aby był agresywny od mięsa, bo wtedy ludzie tez mogli być niezle agresywni:eviltong: . Albo ma problemy psychiczne zwiazane np. ze jest z miotu wsobnego albo zle go socjalizowalac;) A zyja tak do 3lat przecietnie. Masz szczura i nie wiesz?:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Prześliczne fotki :loveu: Zwłaszcza jak Diana się namacza :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 No niektórzy mówią że 3 inni że 5 wiec chciałam się upewnić,ja go dostałam jak był już dorosły i wogóle nie oswojony,próbowałam go socjalizować,ale nic to nie dawało(próbowałam jakies 4 miechy),ciągle miałam porgyzione ręce i dałam sobie już spokuj,mam go bo nikt inny go nie weżmie,chyba że na karmę dla węża. Quote
wiq Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 milena, tak jak pisalam, rodziny bywaja niereformowalne:shake: i nie rozumieja, ze tylko szkodza zwierzatkom:shake: kurcze, bardzo krotko szczurki zyja.. Quote
Alynkaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 hej hej:) te siem o szczorkach rozgadaly:eviltong: lepiej foteczki bys nam swoich psiurkow pokazala:) bo wcale nas nie rozpieszczasz:( Quote
Recommended Posts