Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka będę tu wstawiała zdjecia moich wspaniałych psów:)
(Tylko proszę nie cytować zdjęć,wystarczą linki!!
Oczywiście wszelkie kopiowanie czy kradzież zdjęć zabroniona)
[SIZE=2]___________________________________________________________
[SIZE=2]Zdjęcia psów przewjają się przez całą galerie
Zdjęcia żółwia stepowego Maxicy są na stronie 21
Zdjęcia żółwiaka chińskiego Słodziaka na stronie 56
Zdjęcia królika barana francuskiego Mikiego ['] na stronie 23
Zdjęcia szczura Bobka ['] na 27
Zdjęcia Kici na 72

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc to jest Diana.Jest sunią ze schroniska (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20833 )w Płocku(też jestem w Płocka).Wziełam ja z tamtad 28 pażdziernika 2004 roku.Zanim ją zabrałam odwiedzałam ją od połowy września.Zabrałam ją z myślą o towarzystwie dla mojego jamnika o ktorym w nastepnym poscie.Niecierpi kotów i moich gryzoni ale staram sie ja do inich przyzwyczaić.Wet okreslił że urodzila sie w 2001 roku chociaż dla mnie bardziej w 2000.Jej zdjecia są rownież na http://diana11.pupile.com Nie nawidzi kompania ale w upalne dni do wisly wchodzi.Na początek dwa zdjątka

Posted

Hej dziś opisze mojego jamnika Pana Mąstr.Dostałam go jak miałam 8 lat wiec nie dziwcie się ze ma dziwne imie.Urodził sie w listopadzie 1998 a ja kupiłam go na giełdzie 13 grudnia.Ma swoja stronke na pupilach www.panmastr10.pupile.com. Nie lubi bawic sie z obcymi ludzmi i psami.Zeby kogos polubic musi go dlugo poznawac.Na szczescie Diane zaakceptował od razu.Bardzo ją kocha i jest zachwycony jak go całuje:loveu:Miałam juz kilka ofert zeby go dopuscic ale ja nie chce zeby miał szczeniaki.Cały czas spi na plecach z czego bardzo sie ciesze.Na razie dwa zdjatka

Posted

No więc imie Dianie wymyśliła moja mama bo wlaściwie nikt nie miał na te imie pomysłu.A co do jamniczka to miał być Pikuś,ale Pikuś rudy,a że nie było rudych to wzielismy tego.Pikuś kompletnie nie pasowało i wołałam do niego Mały(mam go od szczeniaka wiec chyba nie bede tego bardziej wyjaśniać).Po jakimś mieciącu w tv lecił ,,Frankensztajn" i była taka scena jak głowny bohater siedział w szopie czy stodole z małym chłopcem i wspomniał coś,,Wszyscy się mnie boja i mówią na mnie przerazające mąstrum",a ja powiedziałam do mamy ,,o zobacz to jest mąstrum" i tak zostało,ale te Pan to nie wiem skad mi się wzieło.No ale wołamy,,Pan Mąstrek" albo,,Mąstruś".No zdaża się że niektórzy pytaja ,,jak sie nazywa?Most?",albo weterynarze pisza czasem jego imie z błędem i potem musze im wytykac błedy.
ps te zdjecie ktore masz ta miniaturka to jest wspaniałe,a psiak to jak labrador albo golden wyszedł.

Posted

No, i znamy historie imienia:) dzięki- bardzo mnie zainteresowało, bo oryginalne strasznie. ale do jamniora pasuje-one taki charakterek maja ze rzeczywiście potworki małe z nich sa;)

Dzięki- zdjęcie wyszło przypadkiem;) a Dagon ma gdzies blisko retriver(i wyżła i owczarka, ale labka najwięcej;)) wielu nawet go z labem myli;)

W każdym razie więcej zdjec prosze!:D i jednego i drugiego;)

btw.jamnor to jedyna rasa malego psa, która bym kupiła sama z siebie;)

Posted

a mi się fotki nie wyświetlają. Chyba strasznie długo się ładują....
ale na pierwszej stronie to rzeczywiście cudowne psiaczki :wink: