Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jak tu cicho się zrobiło:( kiedy jakies nowe foty? :cool3: Quote
Ewa_17 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='gassira']No to jestem z rewizytą;) Suczki piękne i mam nadzieję,że moja odpowiedz Cię usatysfakcjonowała?:cool3: jak najbardziej, jestem zakochana po uszy w Twojej pannicy :loveu: a to kilka zdjec zimowych Rosolindy ;) pozdrawiamy :lol: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 zimowe foty super.Ona to taka arystokratka trochę.Wyraz mordki ma jak prawdziwa dama:eviltong: Quote
Ewa_17 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 zeby tylko troche :diabloti: to jest wielka dama i zarazem cholerna indywidualistka :nerwy::tard: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ewa_17 napisał(a):zeby tylko troche :diabloti: to jest wielka dama i zarazem cholerna indywidualistka :nerwy::tard: Gassula to też indywidualistka,może nie cholerna:eviltong:ale zawsze. Poza tym większość sznupków to uparciuchy,które mają swoje zdanie;) Quote
Ewa_17 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 gassira napisał(a):Gassula to też indywidualistka,może nie cholerna:eviltong:ale zawsze. Poza tym większość sznupków to uparciuchy,które mają swoje zdanie;) ale chyba beagla nie przebija ;) Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ewa_17 napisał(a):ale chyba beagla nie przebija ;) no zdecydowanie nie:cool3: Quote
ariss Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 co tu taka cisza i gdzie fotki!!!!!!!!!!!!!:mad: Kolorowych;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Właśnie, gdzie się podziewacie ?! :sad: Quote
Ewa_17 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 hej kochani :loveu: swieta, sprzatanie, pieczenie jakos czasu nie bylo ani na forum ani tym bardziej na robienie zdjec psiakowi :roll: cos nowego pstrykniemy moze jutro ;) dziekujemy za pamiec i odwiedzinki :lol: Quote
ariss Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ewa_17 napisał(a):hej kochani :loveu: swieta, sprzatanie, pieczenie jakos czasu nie bylo ani na forum ani tym bardziej na robienie zdjec psiakowi :roll: cos nowego pstrykniemy moze jutro ;) dziekujemy za pamiec i odwiedzinki :lol: mam nadzieję,że święta się były wyśmienite?:loveu: jutro u Was jestem i fotki mam zamira oglądać:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cześć! :multi: Jak miło was widzieć :D czekamy na foty :) pozdrawiamy! ;) Quote
Cambel&Megi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A Was dlaczego na spacerze nie było hm ? Ciotka tęski za Roską :placz: Quote
egonek5 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witaj Ewus długo szukałam waszego watku aż wreszcie się udało[całkiem przypadkiem]widzę ze Roska nic się nie zmieniła dalej czaruje tymi oczkami,buziaczek :multi: PS;pewnie mnie nie pamietasz bo troche czasu minęło od naszego wspólnego szkolenia w Przybyszówce,jam jest ta Ewa z tym Brunem gigantem[ON].Jak wam poszło na egzaminie ?jak Rosce poszło? Pozdrawiam Quote
Ewa_17 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 ooo jest i pancia od mojego malego ulubienca :loveu: co do egzaminu to nawet nie pytaj, zdyskwalifokowano nas :diabloti::razz: daj jakies na miary na siebie (np gg) to pogadamy :cool3: wkleilabym nowe zdjecia mojej łajzy, ale bedzie ktos ogladal?! :mad: Quote
Ewa_17 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 no wiec prosze, oto moja paskuda ;) pozdrawiamy z Rzeszowa :lol: Quote
Madzik93 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Piękna paskuda :loveu: Pozdrawiamy z Bytomia :lol: Quote
Cambel&Megi Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ewa_17 napisał(a): wkleilabym nowe zdjecia mojej łajzy, ale bedzie ktos ogladal?! :mad: Jak możesz tak pisac :placz: miod dla oczu....:loveu: szkoda, ze dzis tak a nie inaczej wyszło, ale musimy się kiedyś umówic, kurcze, jak ja Was dawno nie widziałam.......... Quote
psiulka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 A ja jakieś dwa tygodnie temu widziałam Roskę, jak byłam na spacerze z moim grubasem :diabloti: Obszczekała nas zza siatki :evil_lol: Quote
ariss Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ewa_17 napisał(a):ooo jest i pancia od mojego malego ulubienca :loveu: co do egzaminu to nawet nie pytaj, zdyskwalifokowano nas :diabloti::razz: daj jakies na miary na siebie (np gg) to pogadamy :cool3: wkleilabym nowe zdjecia mojej łajzy, ale bedzie ktos ogladal?! :mad: Ja będę razem ze czarną Gassulkową mordką:loveu: Quote
Ewa_17 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Kamila spotkanie niestety nie wypalilo, ale mam nadzieje ze na poczatku kwietnia uda nam sie w koncu zobaczyc :lol: Psiulka z mojej paskudy juz taka pyskula jest, wiec mnie to wcale nie dziwi ze obszczekala Twoje malenstwo ;) Madzik, Gassira dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 O w końcu na DGM się pojawiłaś. PW widzę,że nie dochodzi tu tu napisze;) Zero kontaktu, zdeklarowałaś się na wyjazd na zlot, na domek. Może w końcu byś odezwała?a nie nas omijała?;) My nie gryziemy:evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Kara ja wstepnie napisalam, ze bylabym chetna ale niczego nie rezerowalam na 100% i nie zdeklarowalam sie ze bede napewno, a ze wyszlo jak wyszlo i nie mam mozliwosci przybycia i spotkania sie z Wami, to nie czuje sie zobowiazana do wplacania zaliczki i tlumaczenia sie z tego:roll: pozdrawiam Quote
KaRa_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Ewa_17']Kara ja wstepnie napisalam, ze bylabym chetna ale niczego nie rezerowalam na 100% i nie zdeklarowalam sie ze bede napewno, a ze wyszlo jak wyszlo i nie mam mozliwosci przybycia i spotkania sie z Wami, to nie czuje sie zobowiazana do wplacania zaliczki i tlumaczenia sie z tego:roll: pozdrawiam To trzeba napisać na wątku bo nikt się domyślać nie będzie;) bo może w przyszłości to zablokuje komuś miejsce;). To po prosimy o napisanie wątku o zlocie:p Quote
Recommended Posts